Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Burg. van Woelderenlaan 1, 4382 CL |
slaapstrandhuisje.nl
Top vakantie op het strand ,uitwaaien ,wandelen, ontspannen . Wij komen zeker terug .
Ontvangst, verblijf, afscheid... alles klopt hier. Heerlijk om na de Kustmarathon Zeeland op deze plek te herstellen en te genieten
We hebben de strandhuisjes al meerdere keren geboekt. Naast de uitzonderlijke ligging waarderen we de functionele inrichting. Naast een koelkast, vaatwasser en oven met ingebouwde magnetron zijn er voldoende glazen, serviesgoed en bestek van goede kwaliteit. Zo wordt zelf koken een plezier! We nemen echter nog steeds onze eigen scherpe messen en een snijplank mee.
Het vervoer van de bagage van en naar het strandhuis en de parkeerplaats is perfect georganiseerd, iedereen is vriendelijk en behulpzaam.
Heerlijk een week in het slaaphuisje op het strand. Genoten van het strand, het water, de zonsondergang, de meeuwen en de rust. Bagage wordt keurig netjes afgeleverd en weer opgehaald. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Huisje schoon en prima ingericht.
Voor ons de eerste keer dat wij een dergelijk huisje gehuurd hebben. Het overtrof al onze verwachtingen. Huis is overcompleet en locatie fantastisch. Service perfect!
Wij hebben genoten!
Opnieuw weer geweldig genoten van de plek ( dicht bij de boulevard van Vlissingen ) , en het uitzicht over de Westerschelde met al zijn vaartuigen , echt een top plek !!! Diverse restaurants op loop afstand , Middelburg en Zoutelande op een half uurtje fietsen , het kleine Dishoek op een kwartiertje , echt een aanrader !!!