Fietsverhuur
Mastercard
Visa
Adresgegevens | Cromvoirtsepad 5a, 5263 NM |
De Kruishoeve
Mooie fiets locatie eten zeer slecht dit zet je een hond nog niet voor personeel vriendelijk
Niets aan te merken op het hotel elke waar is naar zijn geld.
Kamer was prima en schoon personeel vriendelijk
Ontbijt ruim voldoende
Diner is er echt slecht.
Had als voor gerecht meloen met ham
1 schijfje en kl plakje ham
Hoofdgerecht vis nou visje 10 cm lang en liep toe in staartstuk mijn vrouw had een broodje gyros als diner
Verder dreef de groente in een saus zodat je dat niet kon herkennen .
Als je nou deel uit maakt van de enjoy groep moet je daar niet op het diner bezuinigen .
Hebben er al een paar bezocht maar deze was verre weg de slechtse op diner gebied .
Heerlijk daar gefiets.
Eten was zo slecht en een hele gedateerde kamer. Vooral het eten ongelooflijk, dat je dit mensen voor zet. Wij zijn eerder naar huis gegaan
personeel te over vriendelijk, met als gevolg dat het betuttelend werd, of het ging om seniele oude mensen die opgevoed moesten worden. diner om 17.45 omgeroepen op een kinderlijke manier storend. diner onnodig in twee aparte ruimte ook de tafeldekking bij het diner mager, zoals ook het uitserveren en de kwaliteit.
ik zou in de huidige situatie niemand aanraden te boeken. een groot verschil met b.v. Frederiksoord.
Zijn pas terug van 5 dagen de Kruishoeve.
We hebben genoten,mooie kamer met inloopdouche.
Heel vriendelijk personeel en het eten was heerlijk.
Het is een prachtig wandelgebied.
Er was iedere avond entertainment, en heerlijke hapjes en drankjes.
Wij komen zeker terug.
Afgelopen augustus brachten mijn partner en ik 5 dagen door in de Kruishoeve. Op alle punten waren wij zeer tevreden behalve over het eten en dan met name het diner. Het ontbijt was goed, de lunch prima maar het avondeten is ons erg tegengevallen. De redenen: de hoofdmaaltijd was meestal niet erg smakelijk en bovendien was er nauwelijks een garnituur van groente/salade/aardappels. Het dessert vonden wij ook erg tegenvallen. Het was meestal fabrieksijs. En het dessert was altijd te weinig, en wij zijn geen grote eters. We hopen dan ook dat het diner zal verbeteren. Verder raden we de Kruishoeve beslist aan.