Laagsteprijsgarantie

Activiteiten
    Onderkomen

Aanrader
Door Michiel op 17-03-2026

Prachtige ligging aan het IJsselmeer en keurig verblijf. Erg tevreden over het park, zou het iedereen aanraden. Ook de omliggende plaatsjes zijn leuk om te bezoeken.

September aan het IJsselmeer
Door Carina van der Kaap op 15-09-2025

We zaten in een prachtig huis met 10 personen. Keurige ontvangst en behulpzaam personeel. De gehuurde artikelen stonden netjes klaar.

Heerlijk verblijf aan het IJsselmeer!
Door Jannette op 20-06-2025

Wat hebben wij hier een fijne week gehad. Mooi huisje van alle gemakken voorzien, bloemrijke tuin met veel gras rondom. Speeltoestellen en watertjes voor kinderen. Wij hebben vanuit Makkum meegezeild op een oude vissersboot, een aanrader. Geboekt via www.Friesland.nl. Ook vanuit het park kun je mooi wandelen op de dijk naar Stavoren, fietsen langs pittoreske stadjes als Molkwerum, Koudum, Warnsveld, Makkum. Een omgeving waar we nog eens terugkomen!

Hondvriendelijk, prachtig aangelegd park
Door Anke K op 18-05-2025

Voor honden geen omheinde tuinen, maar wel poeppalen, cadeautje bij aankomst met hondensnoepjes en een tennisbal. Mooi modern ingerichte chalet. Bedden waren goed, bank en stoelen prima. Veel speeltoestellen in het park, strandjes met picknicktafels op het park zelf.

Schitterende locatie!
Door Janice op 30-04-2025

Oprecht een schitterend park geweldig gelegen aan het IJsselmeer. Mooi zandstrand waar je de zon ‘s avonds ziet ondergaan en wat hele mooie foto’s oplevert. Daarnaast ben je in mum van tijd bij mooie plaatsjes in de omgeving zoals Stavoren, Bolsward en Sneek. Geweldig genoten met man en kind.
Bij de receptie nog wel even ons ongenoegen geuit over de schoonmaak bij aankomst. Dit werd direct serieus opgepakt en ze gaan ermee aan de slag. Voor ons alle reden om nog een keer terug te komen!

Huisje #230
Door Lai op 27-04-2025

Hele mooie huisje. Alles was schoon en netjes. Enige min puntje is dat in de middag bij warme weer, wordt de woonkamer heel erg warm. Voor de rest was alles naar wens.