Laagsteprijsgarantie

Route de Socoa 210, 64122

Larrouleta

8.4
FantastischScore uit 16 reviews

Prachtig verzorgde camping, zeer klantvriendelijk
Door Hans van den Heijkant
op 09-07-2026

Wij hebben 1 week op Larrouleta gestaan met onze tandemasser caravan. Enorme plaatsen, perfect verzorgd en zeer enthousiast en hulpvaardig personeel. Wij hadden een plaats met eigen water en afvoer.
Vanuit Larrouleta mooie uitstapjes gemaakt naar o.a. San Sebastian (met de trein), St. Jean de Luz, St. Jean Pied de Port, Espelette, La Corniche en een autotocht door de Pyreneeen.
Het restaurant op de camping is ook uitstekend met wederom zeer vriendelijk personeel.

Prachtig verzorgde camping, zeer klantvriendelijk-f46affcf-4a1e-4f1d-85b8-452cdce08adaPrachtig verzorgde camping, zeer klantvriendelijk-0237f15e-e177-49d0-9d35-f112fa0c0e15Prachtig verzorgde camping, zeer klantvriendelijk-1318c6f1-41d3-4ff6-a2e6-d38cf4c3eaef
Prettig
Door Dick Bovenkamp
op 01-06-2026

Heerlijke camping met verharde plaatsen wat prettig is bij het slechte weer wat wij hadden. Fijn zwembad! Sanitair prima. Goede uitval bases om de streek te bezoeken

Fijne doorgangscamping naar Noord Spanje
Door Peter Maas
op 01-06-2026

Prima camping op weg naar Spanje.
Sanitair super schoon, achterland erg mooi.
Alleen St Jean de Luz en Urrugne zijn erg druk en niet fijn om te wandelen of fietsen.
Gelukkig aan de kust wel weer erg mooi.

Fijne doorgangscamping naar Noord Spanje -27f5ddd5-0bcb-43da-9302-5f364740936dFijne doorgangscamping naar Noord Spanje -df4a942a-0e28-44f0-a525-5ecc31415134Fijne doorgangscamping naar Noord Spanje -b8335cd6-86c4-4440-ad98-ae239a2e5fca
Altijd goed
Door Rita op 22-12-2024

Heerlijke camping, gastvrij onthaal

Heel fijne camping
Door Amanda op 06-08-2024

We hebben een heel fijne tijd gehad op Larrouleta.
Pluspunten: de gratis en coole whipe out op het meer, het gratis peddelen, het strandje voor onze peuter, het privé sanitair en de ligging. Helemaal geen last gehad van de (snel)wegen in de buurt. Met de auto heel veel mooie plekken bezocht. Het strand van Hendaye is een aanrader.
Verbeterpunten: de spelletjeszaal is wat verouderd en erg basic. Het zwembad is oké om in af te koelen, maar niet meer dan dat. Het sanitair aan het begin van de camping is verouderd. We hebben het restaurant helaas niet uit kunnen proberen, want moest paar dagen van te voren gereserveerd worden.

Prima camping
Door Corrie Groen op 06-07-2024

Leuke camping met mooie staanplaatsen. Sanitair prima, schoon en netjes, vriendelijk personeel. SAN Sebastián ligt 30 km verderop. Wij zijn vertrokken ivm het slechte weer