Laagsteprijsgarantie

Chemin Départemental 55, F-66320

CAMPING LE CANIGOU

7.8
GoedScore uit 6 reviews

Pubercamping met sfeer van hockeyfeestje
Door Inge op 13-08-2025

Deze camping staat bekend als camping voor actieve pubers. Er waren inderdaad genoeg (oudere) pubers, maar we verbaasden ons over het alcoholgebruik van veel pubers (in het bijzijn van ouders) op het terras. De sfeer, merkkleding en truien om de schouders gedrapeerd, deden ons denken aan hockeyfeestjes.
Er wordt door de animatie wat georganiseerd, zoals een Swingo en pubquiz en er was een band, maar geen Weerwolven. Outdoor activiteiten zijn op korte afstand van de camping: klimbos, canyoning etc. Klimmen op de camping is minder uitdagend.
Fijn is de broodjesservice en het afhalen van friet, Nederlandse snacks, pizza's etc of eten op het terras. Zwemmen kan in het koude meertje (shorts toegestaan) en gratis in een meer met (betaald) opblaasbaar waterpark.
Accommodaties en tenten staan vrij dicht op elkaar (vorig jaar waren wij bij het ruime Parc Sérigons). Het koelt 's avonds af, maar ons huisje bleef warm met maar 1 ventilator.

Voor herhaling vatbaar!
Door RGD op 09-08-2024

Een camping gericht op jongeren vanaf 12 jaar. En wat waren er veel jongeren (tot en met 20/21 jaar)!
Fijne camping waar veel georganiseerd wordt. Heerlijk strandje en ter verkoeling het natuurbad.
Wij zaten in een stacaravan. Deze was heel schoon en had zeer goede bedden. Geen airco maar 's avonds koelt het wel af. Mooie omgeving. Veel te doen.
Mijn dochter van 17 heeft een hele leuke vakantie gehad. Genoeg aansluiting. Ook al wisselde de samenstelling van de groepen regelmatig door vertrekkende en nieuwe leeftijdsgenoten.
Zoek je een rustige camping waar je vanaf 23 uur niets meer hoort dan is dit niet de juiste camping.
Zoek je een camping waar veel georganiseerd wordt (voor jeugd en ouders), een fijne sfeer is, veel jongeren zijn en neem je voor lief dat het daardoor 's nachts weleens onrustig kan zijn....Dan is dit wel een hele goede keus.
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad!

Geweldige vakantie gehad!
Door Nina van Deursen op 11-08-2023

Ik ben dit jaar op vakantie geweest met mijn ouders en mijn broertje. Ik en mijn broertje zijn 16 en 18 jaar oud en hebben het echt super leuk gehad! Je kunt veel doen in de omgeving en ook de camping biedt veel activiteiten aan. Het personeel is heel erg gezellig en relaxed. In de avonden zit eigenlijk alle jeugd voor aan de camping en om de sfeer ook door de volwassenen te laten ervaren zijn er avonden zoals een swingo avond, Spaanse avond en een pubquiz avond. (Vooral de swingo is een echte aanrader). Verder is het sanitair schoon en heb ik eigenlijk helemaal niks te klagen. Top vakantie!

Gezellige camping voor pubers!
Door Fam Vos op 07-06-2023

Gezellige, drukke (juli) camping in mooie omgeving, in het hoogseizoen vnl gericht op pubers (13-18) met hun families. Mooi en fijn (koud) zwemmeertje. Veel sportieve activiteiten in de bergen worden direct vanaf de camping georganiseerd. Elke avond zoeken de pubers elkaar op bij de bar, waar ze tot 02:00 uur mogen blijven chillen (00:00u gaat de bar dicht).
Afhankelijk van de dynamiek tussen de groepen pubers (scheelt vast per week) kan het terugkomen bij de tenten tussen 01:00. - 03:00 er luidruchtig aan toe gaan. Weinig privacy, plekken zijn niet heel ruim, je staat dicht op elkaar. Vooral met je achterburen omdat er geen afbakening is. En helaas toch wel veel plekken met weinig schaduw. Mooie wandelingen gemaakt in de bergen!

Bedankt!
Door Fam vd Deijl op 19-08-2022

Vorige week terug gekomen van weer een geweldige vakantie op camping Canigou. Wij willen de mensen van Canigou outdoor en camping (met een extra compliment voor Xavier) bedanken voor 4 hele leuke jaren!! Onze zoon vindt zich zelf nu te oud voor al het puber plezier in de avond. Maar wie weet, keren wij als "alleen staande" ouders gewoon terug. Want er blijft nog van alles te ontdekken in de prachtige omgeving.

Heerlijke plek voor pubers
Door P Schouten op 13-08-2022

Superleuke camping voor pubers en ouders. Mooie plekken, goed outdoor team en kleinschalige animatie. Toch een minpunt, dat is het sanitair, is ontoereikend, dus je staat voor wc en douche in de rij. Waarbij de hygiene ook wat te wensen over laat.
Voor de rest is het echt een leuke camping met heerlijk koud zwemwater. Wel vond ik dat er weinig 18+ pubers waren, en meer 12+.