Laagste prijsgarantie

8.4FantastischScore uit

Over Ambre Mauritius

Ontdek het zonovergoten Ambre Mauritius, een exclusief paradijs alleen voor volwassenen. Perfect gelegen aan het sprankelende zandstrand, biedt dit hotel de ideale mix van ontspanning en avontuur. Met verfrissende zwembaden en een idyllische strandbar, is het de perfecte uitvalsbasis om te genieten van zon, zee en zand in stijl.

De ligging

Ambre Mauritius bevindt zich aan de oostkust van Mauritius, in de schilderachtige omgeving van Belle Mare, dicht bij Palmar Bay. Dit resort is strategisch gelegen op slechts 45 minuten van de internationale luchthaven en 40 minuten van Port-Louis, de bruisende hoofdstad. De nabijheid van het strand en de stad Port Louis, ongeveer 47 meter afstand, biedt vakantiegangers de perfecte mix van strandplezier en culturele verrijking. Voor degenen die de lokale omgeving willen verkennen, is er een bushalte op ongeveer 1 km afstand, wat zorgt voor gemakkelijke mobiliteit. Bovendien ligt de luchthaven (MRU) op ongeveer 61 km van het hotel.

Ambre Mauritius blinkt uit met zijn uitgebreide faciliteiten en diensten, ontworpen om aan elke behoefte te voldoen. Het hotel beschikt over twee verfrissende zoetwaterzwembaden, ideaal voor een ontspannen duik of om lekker bij te komen op de comfortabele ligstoelen onder de parasols. Het hotel biedt niet alleen directe toegang tot een prachtig zand-/kiezelstrand, waar ligstoelen gratis beschikbaar zijn, maar ook een veelheid aan activiteiten. Met faciliteiten zoals tennisbanen, een fitnesscentrum, een spa centrum (tegen betaling) en diverse watersporten, is er voor ieder wat wils. Daarnaast kunnen vakantiegangers genieten van de levendige avondshows en livemuziek, wat zorgt voor een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Bij Ambre Mauritius wordt eten en drinken groot geschreven, met een keur aan gastronomische opties die zelfs de meest verfijnde smaakpapillen zullen bekoren. Vakantiegangers kunnen kiezen uit drie airconditioned restaurants, variërend van lokale delicatessen tot internationale cuisine, en ontspannen in een van de twee bars voor een verfrissend drankje. Het All Inclusive-concept omvat alle maaltijden (ontbijt, lunch, diner en snacks) en een ruime selectie aan dranken, inclusief lokale merken alcoholische en alcoholvrije dranken, geserveerd van 's morgens vroeg tot laat in de avond. Dit uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat vakantiegangers volledig kunnen genieten van hun vakantie zonder zich zorgen te hoeven maken over bijkomende kosten.

Vakantiegangers moeten er rekening mee houden dat sommige faciliteiten en activiteiten tegen betaling zijn en dat de beschikbaarheid afhankelijk kan zijn van het weer, het seizoen, onderhoud of de bezetting. De accommodatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, met deels rolstoeltoegankelijke badkamers en barrièrevrije toegangen, wat zorgt voor een zorgeloze vakantie-ervaring. Houd er rekening mee dat Ambre Mauritius een hotel uitsluitend voor volwassenen is. Geaccepteerde betalingsmiddelen zijn onder meer American Express, Visa, Diners Club en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Fietsverhuur

E-mailadres
Coastal Road, Palmar, 17558
Website

8.4FantastischScore uit 11 reviews

Leuk resort maar alles wel gedateerd.
Door Sterk op 13-11-2017

Meeste personeel erg aardig, kamers zeer gedateerd, strand redelijk, restaurants echt onvoldoende. All inclusive geldt niet voor alles, 2 kleine glaasjes amarreto’s bij de koffie kost (ondanks all inclusive) maar liefst € 31,50 extra te bizar voor woorden.

Een stukje paradijs op aarde. Prachtig.
Door Martin de Boer op 20-06-2017

Ambre is een erg mooi resort aan de Oostkust van Mauritius. Goede service, schone kamers, goed onderhouden tuinen, gebouwen, en strand. Bijzonder vriendelijk personeel. Heel hulpvaardig en servicegericht. Het heeft drie restaurants waar je goed en gevarieerd kunt eten. Wanneer je naar de Oostkust van Mauritius gaat, kan ik Ambre Resortt & Spa echt aanbevelen.
Klein minpuntje (maar dat geldt voor het hele eiland, en niet alleen voor Ambre): er lopen vrij veel zwerfkatten en honden, die soms om eten bedelen op de terassen van de restaurants en bars.

Leuk om een keer geweest te zijn
Door Ar en Stel op 12-10-2016

Na een lange reis kwamen we aan in onze kamer met zeezicht. Het jammere was dat we geen balkon of terras hadden. Na klagen bij de receptie en reisleiding werd er vertelt dat alles vol zat en dat we geen andere kamer konden krijgen. (Iedere dag gingen en kwamen er nieuwe gasten dus wat is het probleem?!) Het ontbijt was heel erg op de Engelse gasten gericht. We hebben 1 keer bij de Italiaan gegeten, 2 keer in het buffet restaurant en de rest in het beach restaurant. Ook tijdens de lunch was het eten hier heerlijk.
Liggend op het strand werden we om de haverklap lastig gevallen door verkopers van sieraden, omslagdoeken en tassen wat heel vervelend was.
Mauritius is een mooi, groen land en leuk om een keer geweest te zijn.

Geweldig
Door Suzanne op 04-10-2016

Ambre was mooi, schoon, het eten was er geweldig. Het personeel uiterst vriendelijk, de kamers keurig en de housekeeping verstond haar vak! Het geld dubbel en dwars waard, ik zou hier zo weer heen gaan.

gezellig hotel
Door schelfhout kramer op 31-08-2016

personeel zeer behulpzaam en vriendelijk niets is teveel , kamers aan renovatie toe maar wel elke dag proper gekuist. buffet restaurant vonden wij iets minder maar de twee andere waren zeer goed.Er lopen inderdaad honden en katten in het hotel maar de meeste gasten hadden daar geen probleem mee. strand is mooi en wordt. elke dag gekuist.Dit hotel is echt een aanrader de bediening is top

'Dier' vriendelijk verblijf!
Door Wendy op 06-07-2016

Onze honeymoon was fantastisch. We hebben genoten van parelwitte stranden en helder blauwe zee. We waren er wel in het winterseizoen. Iedere dag een regenbui gehad, dat was wel jammer maar de temperatuur was goed. Echt een prachtig eiland.
We hebben wel een flink minpuntje over het resort.
Er liepen veel zwerfhonden en zwerfkatten op het resort. De katten liepen zelfs in het buffetrestaurant. De borden stonden op enkelhoogte. Niet echt hygiënisch dus. Bovendien hebben we tot twee maal gezien dat een zwerfhond een ober in de bar beet. De ober moest naar de dokter en kreeg een tetanus prik. Deze klacht hebben we ook ingediend bij de receptie van het resort. Zij vertelden ons dat in die week ook al twee gasten waren gebeten. Wanneer het personeel of de gasten de honden wilden weg jagen werden zij gebeten. Wij wilden geen zwerfhond met vlooien langs onze benen, tas of badlaken maar weg jagen durfden we ook niet omdat we bang waren gebeten te worden.
De medewerker bij de receptie gaf aan het met ons eens te zijn maar hij er weinig aan kon doen omdat sommige gasten de honden en katten wel leuk vinden en deze ook aaien en eten geven en dus blijven de dieren terug komen.
Het is een adults only hotel, dus geen kinderen toegestaan maar wel vieze (en 'gevaarlijke') honden en katten. Als we dit hadden geweten waren we liever naar een kindvriendelijk resort gegaan dan naar een 'diervriendelijk' resort.

• Lagoon Attitude Hotel

€ 2052

Lagoon Attitude Hotel

9.8
    MauritiusMauritiusAnse La Raie

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• The Ravenala Attitude

€ 1788