Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Liften
Entertainmentprogramma
Adresgegevens | Hof 43, A-6951 |
Gasthof Adler Lingenau
Met onze kinderen van 2, 4 en 6 gewoon een leuke vakantie gehad. Het hotel was zeer kindvriendelijk, m.a.w. een rondlopende peuter van 2 die wat lawaai maakt of op en neer loopt naar het speelhoekje, is geen enkel probleem. In de regio telkens op circa 15 à 20min zijn er ook tal van mogelijkheden; boerderijen met kleine winkeltjes, wandelingen, kabelliften met boven mooie uitzichten (incl. speeltuintjes), ijsjes eten, ... Adler staat bij ons zeker op het lijstje om ooit nog eens te doen.
Een hele fijne plek, warm welkom, lekker eten, mooie kamers, wij hadden een famillekamer met een prachtig uitzicht over de bergen. Het personeel allemaal even vriendelijk. En super, super kindvriendelijk, we hadden slecht weer een daar werd goed rekening mee gehouden.
Gasthof Adler is een heerlijk familiehotel met goede faciliteiten en een super gastvrijheid. Perfect voor wie wil wandelen, genieten van de bergen, tijd met het gezin wil doorbrengen, en waarde hecht aan een fijne sfeer en goede service.
Ik zou dit hotel zeker aanbevelen en kom er graag terug om meer tijd door te brengen en te onthaasten.
Super leuk hotel met hele fijne activiteiten voor kinderen, enorm vriendelijk personeel en héél proper!
Fantastisch familie hotel! Met onze twee kinderen van 10 en 14 jaar komen we al een aantal jaren in dit super fijne hotel. Goed verzorgd ontbijt en diner, mooie speelruimtes zowel binnen als buiten, goede hygiëne en super gastvrij! Het voelt voor ons als thuiskomen na een dag in de bergen! Ook handig; de gasten kaart voor alle liften, zwembaden en de bus in de omgeving.