Over Holländischer Hof
Camping Holländischer Hof in Senheim Mosel met Nederlandse eigenaren heeft een uitgebreid activiteitenprogramma. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan een wijnproeverij. Het sanitair is schoon. Voor de kinderen is er niet veel meer vermaak dan een speeltuin. Maar zij kunnen zwemmen in het meer. Deze camping ligt middenin de natuur aan de Moezel.
Vakantiegangers genieten van de prachtige ligging van de camping op een zonnige plek langs de Moezel. De omgeving straalt rust en blijheid uit, perfect om te wandelen en fietsen. Het sanitair wordt dagelijks grondig schoongemaakt en blijft super schoon, wat veel waard is. Op de camping vind je een gezellige winkel en een mooi restaurant waar je lekker kunt eten of genieten van koffie met gebak. Kleine kinderen vermaken zich met het speeltuintje en de animatie, waardoor ouders gerust kunnen ontspannen. De vriendelijke eigenaren en medewerkers zorgen voor een warm en gemoedelijk gevoel. De sfeer is altijd gezellig, en het geluid van de rivier maakt de herinnering aan deze plek extra zonnig. Een vakantie vol herinneringen en rust, die je blij laat terugkijken.
Adresgegevens | am campingplatz 1, 56820 |
Holländischer Hof
Een camping waar je dicht op elkaar zit, een beetje hutjemutje, zonder enige afbakening. Slechte toilet voorzieningen, douchen is mogelijk, maar je moet wel je wandelschoenen aantrekken, een paar honderd meter lopen. Bij het boeken van een plek wordt €16 boekings kosten in rekening gebracht. Onvriendelijk, bij vraag over bijboeken wordt niet meegedacht, was gewoon niet mogelijk, terwijl er plaats genoeg was. De douche munten die we overhadden werden niet terugbetaald,we hadden ze gekregen bij onze Acsi boeking.
Al met al, een doel het plunderen van de toerist. Wij zullen in de toekomst geen gebruik maken van uw diensten.
Camping op een mooie locatie langs de Moesel gelegen. Terrein is langgerekt, dus houd er rekening mee dat je eindje moet lopen als je op de 'kop' staat en je wilt/moet naar receptie/winkel/restaurant/sanitair (ruim 500 meter). Bijna bij de 'kop' heeft men wel wc's geplaatst, maar dus geen douches, afwasgelegenheid, etc. Douchen gaat op munten en elektriciteit wordt afzonderlijk afgerekend. Let op is dat de plaatsen zeer verschillend zijn in grootte, maar op grootte is het te boeken. Omgeving is schitterend en prima om te wandelen en te fietsen. Goed restaurant en in winkel is al het hoognodige te verkrijgen. Uitstekende sanitaire voorzieningen en wordt grondig schoongehouden. Medewerkers vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben met veel plezier aantal dagen op deze camping doorgebracht.
Prima camping. Voldoende toiletten en douches. En wat het belangrijkste is (voor ons) super schoon!!
Je moet er wel even voor lopen maar dan heb je ook wat
Prachtige omgeving.
4 weken een prachtige vakantie gehad op camping Hollandischer Hof in Senheim. Prachtig gelegen camping direct aan de Moezel. Wij komen hier al voor het 28e jaar. Super schoon sanitair, een prachtige Edeka winkel op de camping, een mooi en heel goed restaurant, klantvriendelijk personeel en vriendelijke eigenaren die een dikke 9 verdienen. Ze timmeren hard aan de weg om de camping nog beter en gemoedelijker te maken. Voor ons staat vakantie 2026 al weer gereserveerd. Voor de 29e keer Camping Hollandischer Hof in Senheim am Mosel. 👍🫶🏻
We gaan al jaren naar deze supergezellige camping. De camping is prachtig gelegen. Een gedeelte waar honden mogen en een gedeelte zonder honden. De eigenaar en personeel zijn altijd vriendelijk en correct. Sanitair is ruim voldoende, nooit meegemaakt dat alles bezet is. Zowel toiletten als douches. En sanitair is altijd schoon. Er wordt meerdere malen per dag schoongemaakt.
Er is een winkel op de camping waar ze voldoende hebben. Ook een gezellig restaurant met terras waar je heerlijk kunt eten of koffie met gebak kunt eten.
Kindvriendelijk voor kleinere kinderen. Er is een speeltuintje en animatie.
Al met al een echte aanrader.
Sanitair is redelijk goed schoon, jammer dat je steeds een muntje moet kopen van 1 euro. In het winkeltje is het hoognodige te verkrijgen. Personeel is vriendelijk een mix van Duitse en Nederlandse mensen.