Garfrescha

We hebben de beste aanbieders voor Garfrescha voor je op een rij gezet:
Over Garfrescha
Ontdek het idyllische Garfrescha, een knus toevluchtsoord genesteld in de majestueuze bergen. Met zijn charmante ligging vlak bij de kabelbaan Silvretta Nova, is dit de ultieme bestemming voor liefhebbers van de bergen. Of je nu komt voor de begeleide wandeltochten, de mountainbike avonturen of simpelweg om te ontspannen op het zonneterras, Garfrescha biedt voor elk wat wils. Duik in de lokale cultuur en geniet van een verblijf dat zowel verfrissend als onvergetelijk is.
De ligging
Garfrescha bevindt zich in een waar paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Gelegen op ongeveer 7 km van het gezellige centrum van St. Gallenkirch, biedt het hotel gemakkelijke toegang tot zowel de rustieke charme van het dorp als de ongerepte natuurlijke schoonheid van de omgeving. De dichtstbijzijnde kabelbaan Silvretta Nova is slechts 300 m verwijderd, perfect voor ski- en wandelenthousiastelingen. Voor reizigers die met de trein komen, is het treinstation van Bludenz 21 km verwijderd. Met winkelmogelijkheden en boeiende bezienswaardigheden op slechts 7 km afstand, is alles wat je nodig hebt binnen handbereik.
Garfrescha is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een ervaring op zich. Met 35 smaakvol ingerichte kamers belooft dit hotel een intiem en gezellig verblijf. Het hartelijke ontvangst bij de receptie, beschikbaarheid van WiFi in de lobby (tegen betaling), en de lift zorgen voor gemak vanaf het moment van aankomst. Ontspan op het zonneterras en geniet van het adembenemende uitzicht, of verwen jezelf met een bezoek aan de sauna inclusief ontspanningsruimten. Voor de actievelingen biedt het hotel mountainbikeverhuur en begeleide wandeltochten. Het buitencomplex is afhankelijk van het weer beschikbaar, waardoor elk bezoek uniek is.
In Garfrescha wordt elke maaltijd een culinaire ontdekkingstocht. Het hotel biedt een smakelijk 'halfpension plus' arrangement, waarbij vakantiegangers kunnen genieten van zowel ontbijt als diner in buffetvorm, met af en toe een themabuffet voor extra variatie. De middagsnack zorgt ervoor dat je nooit honger hoeft te lijden na een dag vol activiteiten. Voor ontspanning of een gezellige avond nodigt de bar uit tot het nuttigen van een drankje in goed gezelschap.
Rolstoelvriendelijke voorzieningen zorgen ervoor dat iedereen van een zorgeloos verblijf kan genieten. Voor vakantiegangers die graag met de fiets de omgeving verkennen, is er een fietsverhuur beschikbaar. De aanwezigheid van een parkeerterrein maakt aankomst met de auto zorgeloos. Houd er rekening mee dat voor sommige faciliteiten, zoals WiFi, een toeslag kan gelden. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Après Post
Visa
Mastercard
Adresgegevens | 385 Garfrescha 385, 6791 |
Garfrescha
Prima hotel in een prachtige omgeving. Lekker eten, houden rekening met dieetwensen. Vriendelijk personeel en voldoende activiteiten. Wij hebben het enorm naar ons zin gehad. Ligging is mooi, maar alleen via een bergweg te bereiken.
Het hotel biedt ook activiteiten aan waar je gratis aan kan deel nemen. Je verveelt je er geen dag! Heel kindvriendelijk! Zelf op een regendag weet de hotelbaas Lars het te redden en biedt leuke activiteiten aan zodat er geen dag verloren gaat. Het eten is niet heel speciaal, maar wel heel lekker. Er wordt ook rekening gehouden met zeer veel allergieën (wel best op voorhand melden) glutenvrij, lactosevrij... alles kan. Het hotel is ook zeer mooi gelegen op een berg. In de zomer is het makkelijk bereikbaar via de smalle, maar vernieuwde asfaltweg. In de winter dien je een stoeltjeslift te gebruiken om het hotel te bereiken. De kamers zijn ruim en de badkamer is recentelijk vernieuwd. Het personeel is zeer vriendelijk. Er hangt een gemoedelijke sfeer.
Hotel op de piste, je skiet zo vanuit het hotel het mooie skigebied van Silvretta-Montafon in. Omdat je op hoogte zit, moet je bagage vanuit het dorp naar boven getransporteerd worden met de lift. Dit vergt even wat moeite, zeker op de terugreis. Maar je vakantie is dan wel fantastisch!

Garfrescha
We zijn met onze dochters ( 6,8 en10 jaar) een week hier in het hotel geweest. We hadden een schitterend ruime kamer die bestond uit 2 aparte slaapkamers een apart toilet en badkamer.
We werden allerhartelijks ontvangen en kregen een goede uitleg over het hotel, de faciliteiten en de animatie. Bij het avondeten kwam de chef een verdere uitleg geven over de activiteiten en werd het team voorgesteld. We hebben vanuit het hotel georganiseerd een aantal schitterende wandelingen gemaakt en er is iedere dag iets te doen.
Net terug van 1 week Montafon, hotel Garfrescha, hoe je bij je hotel moet komen en weer terug naar de auto is op zich al een belevenis, je bent er ca. 1 uur mee bezig. Eenmaal aangekomen wordt je heel hartelijk ontvangen en het personeel (team 3) is in een woord fantastisch! ligging is natuurlijk geweldig direct aan de piste en de kamers zijn ook ruim, goede bedden en mooie gerenoveerde badkamer. Eten goed, animatie super! Al met al een aanrader! Enige kleine minpuntje is de niet verwarmde skikelder, wij namen onze skischoenen gewoon mee naar de kamer, ook opgelost dus. Dag 1 waren mij ski's foutief geslepen (in Nederland) en ik kon zo de ski's van de "baas" gebruiken, ze doen echt alles voor je om het je zo goed mogelijk naar de zin te maken, team 3 klasse!