Royal Village

Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Royal Village
Ontdek de charme van Royal Village, een idyllisch toevluchtsoord genesteld tussen groene heuvels en de sprankelende wateren van het Gardameer. Met zijn prachtige buitenzwembaden en de nabijheid van zowel het strand als schilderachtige lokale bezienswaardigheden, biedt dit hotel de perfecte mix van ontspanning en avontuur.
De Ligging
Royal Village ligt in het hart van Limone sul Garda, een pittoresk stadje dat bekend staat om zijn adembenemende uitzichten en serene sfeer. Het hotel bevindt zich op slechts 600 meter van het centrum, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor het verkennen van lokale winkels en restaurants. Voor liefhebbers van zand en zee, het dichtstbijzijnde strand is op een comfortabele loopafstand. Bovendien zijn populaire attracties zoals Vittoriale Di Gardone en Gardaland gemakkelijk bereikbaar voor daguitjes. Vervoersverbindingen zijn uitstekend, met een bushalte op 600 meter afstand, waardoor gasten moeiteloos de omgeving kunnen verkennen. De luchthaven van Verona ligt op ongeveer 95 km afstand, waardoor het hotel zowel nationaal als internationaal goed bereikbaar is.
Royal Village blinkt uit met zijn uitgebreide faciliteiten die beloven elke vakantie onvergetelijk te maken. Centraal staan de indrukwekkende buitenzwembaden, omringd door ligstoelen en parasols, ideaal voor zonnebaden of een verfrissende duik. Het hotel is uitgerust met een lift en biedt een scala aan diensten waaronder een bagagedepot, kluis, Wi-Fi in de openbare ruimtes, en een supermarkt voor dagelijkse benodigdheden. Voor de jongere vakantiegangers is er een speelplaats en een kinderbad, terwijl volwassenen kunnen genieten van de tv-ruimte, de speelkamer, of de nabijgelegen fietsverhuur. Met zowel een garage als parkeerplaatsen is aankomen met de auto uiterst gemakkelijk. Voor ultieme ontspanning biedt het hotel ook een whirlpool en diverse sport- en entertainmentopties.
In Royal Village is de culinaire ervaring net zo belangrijk als ontspanning. Vakantiegangers hebben de keuze uit diverse eetgelegenheden, waaronder twee restaurants die een scala aan heerlijke gerechten serveren. Of je nu kiest voor het buffetrestaurant of het à la carte restaurant met Italiaanse keuken, je zult ongetwijfeld genieten van smaakvolle maaltijden. Daarnaast biedt de bar bij het zwembad verfrissende drankjes om van te genieten terwijl je ontspant in de zon. Voor degenen die zich echt willen laten verwennen, is er de optie voor halfpension plus, volpension of zelfs all-inclusive, waarbij maaltijden en geselecteerde dranken bij de maaltijden zijn inbegrepen.
Vakantiegangers die Royal Village bezoeken, zullen blij zijn te weten dat er diverse betaalmogelijkheden worden geaccepteerd, inclusief de meest gangbare creditcards zoals American Express en Diners Club. Fietsverhuur is beschikbaar tegen een toeslag, perfect voor het verkennen van de prachtige omgeving. Houd er rekening mee dat sommige faciliteiten, zoals de kinderopvang en roomservice, tegen betaling zijn. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Hotelkluis
E-mailadres | |
Adresgegevens | 23 Via Benedetto Croce 23, I-25010 |
Website |
Royal Village
Supper Hotel, goede kamers ,fijne mensen uitstekend eten, netjes verzorgd.
Al met al een heel fijn hotel.
Verrassend mooie ligging...
Alles netjes verzorgd , al was het personeel vaak nors en kortaf. Maar ik heb me laten vertellen dat Italianen dat aan zich hebben🙈🙈
Vorig jaar geweest was perfect dit jaar echt waardeloos we kregen een andere kamer als vorig jaar veel kleiner en gedateerd overal stof tegels smerig we kregen last van onze luchtwegen heb toen het filter uit de airco bekeken deze zat hellemaal vol met stof kamer zou schoon zijn maar was dit nog niet dus moesten we eerst wachten op de schoonmaakster vorig jaar de hele dag drinken halen bier wijn sinas cola water zat er dit jaar niet meer bij we hebben wel hetzelfde bedrag betaald kan je nog extra 15 tot 25€ aan drank uitgeven lange wachtrijen voor het eten te weinig tafels en te veel gasten leek wel of ze uit andere hotels hier kwamen eten. Eten weinig variatie werd ons verteld dat de all inclusieve volgend jaar verdwijnt.
de tegels van het zwembad laten los bubbel bad was stuk
Wij gaan nooit meer En raden dit hotel echt af !!!!

Royal Village
Hotel/verschillende gebouwen mooi gelegen en via een steile weg 5 minuten klimmen te bereiken. wij hadden gelukkig een parkeerplek tegenover het hotel.
Ontbijt en diner(hebben niet van de luch gebruik gemaakt) was goed. Voor iedereen wat wils . Onze kamer was ruim al was deze niet zo licht. Leuk balkom met bougainvillestruik uitzicht op het zwembad. Jemmer was dat muziek bij het visvormige zwembad te luid was. Zou leuk zijn voor een uur Aquagym, maar niet de hele dag. Maar ja dan is er ook gelegenheid om bij het andere zwembad te gaan liggen. Daar was het rustiger en ligbedden voldoende.
Voordeel is ook dat de airco aan mag blijven gedurende de dagzodat je in een heerlijk koele kamer kunt slapen en geen last hebt van de airco s nachts omdat deze dan uit kan. Fijn dat er een koelkast en kluis op de kamer zijn. Met een kortingskaart bij de reviews vragen krijg je 4 euro pp korting op een bootretourtje .
Heerlijke vakantie gehad bij aankomst werden de koffers naar de kamer gebracht
Super mooie kamer met mooi uitzicht op het meer .
Het eten is er super en genoeg keuze voor iedereen wel iets wat die lust .
Zowel s'morgens s'midags en s'avonds.
Je kan 1 keer in het Italiaanse restaurant eten maar dat vonden wij wat minder.
Het zwembad was heerlijk je kan kiezen uit twee zwembaden buiten en 1 binnen.
Je kan de hele dag door drinken bier wijn cola . Als je aan het linkse zwembad in de vorm van een vis ligt moet je wel wat verder lopen voor de drank.
Geweldig mooie omgeving en prachtige boulevard.en als je niet iedere keer naar boven en naar beneden wil lopen kan je voor 5 euro met de pendelbus van het hotel mee rijden.
Al met al een heerlijke vakantie dus we gaan dit jaar weer.
Kamers idd gedateerd. Douchecabine erg krap, zeker als je wat voller van postuur bent! Eten is prima, maar wees wel op tijd. Wordt niet meer aangevuld het laatste half uur van de zitting. De stoelen in de eetzaal zijn nog steeds erg doorgezakt en aan vervanging toe. Personeel is over het algemeen wel vriendelijk. Het hotel ligt aan een zeer steile weg. Niet geschikt als je slecht ter been bent. Het pendelbusje is geschikt voor maximaal 7 personen en rijdt maar enkele malen per dag heen en weer.

- € 308
Marco Polo
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 299
Hotel Malcesine