Over Roompot De Katjeskelder
Middenin de bossen bevindt zich Roompot Vakanties de Katjeskelder Oosterhout. Kom tot rust in een luxe villa, ingerichte bungalow of op de camping, terwijl kinderen zich vermaken in de speeltuinen en zwembaden. Natuurlijk zijn er ook activiteiten voor jong en oud, zoals bowlen en midgetgolf en met de auto ben je binnen een halfuur in de Efteling.
Vakantiegangers genieten van de gezellige sfeer op Vakantiepark Katjeskelder. De huisjes, zoals de kinderbungalow en 12-persoonsvilla, zijn keurig en schoon, wat meteen voor een goede start zorgt. Het eten in het restaurant wordt als heel smakelijk ervaren, met heerlijke lunch en diner. De faciliteiten, zoals het zwembad met gratis drijfmiddelen, maken de kids blij en zorgen voor ontspannen uren. Het park ligt mooi vlakbij Breda en Oosterhout, in de natuur met bosperceel en mountainbikeparcours. De sfeer en de ligging geven veel vakantiekriebels, en de rust en speelmogelijkheden maken een verblijf echt plezierig. Het lijkt alsof alles klaarstaat voor een zonnige herinnering vol gezelligheid en ontspanning.
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Katjeskelder 1, 4904 SG |
Roompot De Katjeskelder
Afgelopen weekend van 13 mei t/m 18 mei verbleven wij op vakantiepark Katjeskelder. Nadat we geboekt hadden, zagen we best veel slechte reviews en eerlijk gezegd maakten we ons daar wel een beetje zorgen over. Maar wij herkennen ons daar totaal niet in — wij hebben juist een super fijne vakantie gehad!
Wij zaten in een kinderbungalow en die was hartstikke netjes en schoon. Ook het eten in het restaurant was echt top, zowel de lunch als het diner. Voor kinderen was er meer dan genoeg te doen en het zwembad was schoon. De badmeesters hielden alles ook goed in de gaten, wat een prettig gevoel gaf. Ook vonden wij het heel fijn dat er verschillende soorten drijfmiddelen gratis te leen waren bij het zwembad.
Daarnaast was de service overal erg vriendelijk. We wonnen zelfs nog broodjes in de supermarkt! En toen er iets niet helemaal goed was, werd dit direct netjes opgelost.
Kortom:wij snappen de negatieve reviews niet, komen zeker terug
Zeer slecht conunicatie en best wel onbeschoft we staan al 3 jaar kregen via via te hoornen dat er geen seizoens platen méér zijn en er mee stoppen er zijn nog méér punten deze zijn met mail naar hen gestuurt waar we geen antwoord op krijgen het vervolg van deze mail komt binnen kort ik geef ze nog een paar dagen park is zeer achteruit aan het gaan dit jaar
Huis vies
Lasergame in onderhoud
Gamehal waarvan de helft kapot is .
Bowlingbanen dubbel gereserveerd waardoor je bijna moest vechten met medeparkbewoners .
De manager was natuurlijk niet te vinden op dat moment , terwijl zij het zelf had veroorzaakt.
Met het gezin tijdens een weekend in een 12 persoons villa gezeten. Het park en de huisjes vinden we sfeerloos. Er zit weinig gezelligheid in het huisje. Je stoot je hoofd tegen hanglampen die in de weg hangen(slaapkamers). In de badkamer is het ledlicht zo fel dat je amper in de spiegel kan kijken. De ruimte in het huisje is prima en het was goed schoon gemaakt. Faciliteiten en activiteiten op het park zijn prima. Het park ligt vlakbij Breda en Oosterhout en naast een bosperceel met mountainbike parcours.
Op zich prima verblijf in een huisje wat niet super schoon was, maar wel voldoende. Wat wel echt heel vervelend is; bij het vertrekken is mijn schoondochter in de slaapkamer boven, een bedhekje vergeten wat ik aan haar uitgeleend had. Dat was geen optie om te huren en het campingbedje was te klein voor onze kleinzoon van 3. Natuurlijk snap ik dat wijzelf er verantwoordelijk voor zijn dat we dat vergeten zijn, wat ook echt dom is. Maar goed; is gebeurd in de hectiek van vertrekken. Na veel contact de afgelopen 2 weken!!, te horen gekregen dat het bedhekje (van 1.50 meter!) niet gevonden is in het huisje. Definitief kwijt dus. Naast dat het van ons heel slordig was om het te vergeten, vind ik dit vervolgens heel slordig van de Katjeskelder. Het hekje moet ergens zijn en is te groot om ongezien ergens onder geraakt te zijn o.i.d. Ik ben benieuwd wie er op dit moment plezier heeft van dit mooie en handige bedhekje. Wij niet in elk geval.