Over Camping Le Soleil Fruité
Camping Le Soleil Fruité ligt vlakbij Châteauneuf-sur-Isère in de Drôme, Frankrijk. Op deze camping krijg je een ruime plaats voor je tent of caravan en is er genoeg te doen voor kinderen tot 12 jaar. Bij het zwembad is er ook voldoende ruimte voor alle gasten. Bezoek de bijzondere Romeinse bouwwerken in de stad Valence eens.
Vakantiegangers laten blijken dat ze een gezellige en ontspannen tijd op deze camping beleven. Ze waarderen de ruime plekken en de mooie, verzorgde omgeving die opvalt als je aankomt. Het is fijn dat alles dichtbij is, zodat kinderen zelf over de camping kunnen lopen en er veel te doen is. De kids club is een hit, met knutselen, geitjes voeren en een gezellige disco bij mooi weer. Ook het geruststellende gevoel van vriendelijke mensen die helpen bij pech wordt genoemd. Het restaurant scoort hoog, evenals de zwembaden met genoeg bedjes. Op deze camping hangt een zonnige, gemoedelijke sfeer die herinneringen achterlaat en de vakantiekriebel zeker aanwakkert. Een plek waar je even alles kunt vergeten en genieten van kleine, vrolijke momenten.
Adresgegevens | Les Pêches , F-26300 |
Camping Le Soleil Fruité
Voor het eerst naar Frankrijk, te vroeg aangekomen dus na een wandeling over de camping een drankje op het terras genuttigd. Werden we gebeld door de receptie het chalet was al schoon (anders nog 45 min moeten wachten) dus we mochten de sleutel komen halen, top!
Je krijgt een inventarisatie lijst en moet alles controleren wat niet goed is mag je melden.
Klepje vaatwasblokje was lam en wc rol houder kapot maar die waren al in bestelling verder erg mooie (ruime) plek. Alles is dichtbij omdat de camping niet heel groot is. Kinderen kunnen daarom dus zelf over de camping lopen. Paden zijn onverhard dus stepjes niet handig (gelukkig wisten wij dit van te voren)
Elke ochtend is de kids club geopend (muv het weekend) beginnen met knutselen en daarna de geitjes voeren daarnaast ‘s middags meestal een spel en ‘s middags disco (bij mooi weer in t zwembad) ‘s avonds geen harde muziek of feestavond (voor ons prima)animatie spreekt Nederlands
Wat een ontzettend fijne camping! We boekten Mobile home Corail, bij aankomst was het huisje keurig netjes en schoon. De camping is heel verzorgd, het personeel vriendelijk en heerlijk eten in het restaurant. Ook de zwembaden waren heerlijk en altijd genoeg bedjes. Toen wij op onze terugreis (na 15 min) al auto pech kregen, werden we weer heel gastvrij ontvangen en alle hulp werd geboden. Niks was te veel gevraagd, ze dachten in alles mee en er werd meegedacht en gebeld naar alternatieve locatie en taxi. Deze camping is echt een aanrader!
Deze camping wordt vaak gebruikt als overnachtingscamping, maar is een wat langer verblijf meer dan waard. Mooie plaatsen, prima sanitair, mooie zwembaden en we hebben ook lekker gegeten in het restaurant. Wil je overnachten voor één nacht dan zou ik wel reserveren, want het is een komen en gaan van reizigers. Net voor dat je de snelweg oprijdt kun je ook nog goedkoper tanken. Wij hebben er 6 nachten gestaan en het is ons prima bevallen. Je kunt er ook via een mooie route fietsen naar Valence. Deze camping is een aanrader!!
Ik heb geprobeerd om online te reserveren, dit lukte niet. Ook wa er geen melding, waarom het niet lukte. Vervolgens gebeld en maar het was "no problem", plaatsen genoeg, daarmee zijn we naar de camping gereden. Toen we aankwamen stond daar het bordje "complet". Op de camping waar we uiteindelijk terecht kwamen, hebben we meerdere mensen gesproken die hetzelfde is overkomen.
In 1 woord een TOP vakantie. Prachtige camping, precies goed qua omvang. Groot genoeg om contact te maken, klein genoeg om de kinderen hun gang te laten gaan. Altijd een bedje bij het zwembad, leuke animatie, prima eten tegen een redelijke prijs. Hele mooie (gloednieuwe!) stacaravan. Ik kan iedereen aanraden om hier naar toe op vakantie te gaan!
Wij verbleven met onze kinderen 2 weken in een mooie, vernieuwde chalet. De chalet was van alle gemakken voorzien. Ook de grote veranda hierbij was erg prettig! Een klein nadeel was dat er 's avonds veel ongedierte vanuit de omliggende fruitgaarden richting onze plek kwam, maar gelukkig bleven deze buiten de deur.
De camping zelf is fantastisch. Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam. Na een paar dagen merk je dat je herkent wordt door hen en dit maakt het contact persoonlijker. Ook toen onze dochter de waterpokken kreeg, waren ze allemaal erg betrokken!
De zwembaden op de camping zijn heerlijk. Vooral het peuterbad vonden wij erg fijn en meestal waren er hier rondom wel bedjes vrij.
Het eten in het restaurant was betaalbaar en lekker.
Kortom een heerlijke vakantie en een plek waar we zeker nog eens naar terug willen.