Telefoonnummer | +31 318 591 757 |
Social media | Instagram, Facebook |
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Vakantiepark De Roek
We hebben een heerlijk verblijf gehad, in een licht, modern en knus Tiny house. Van alle gemakken voorzien en ook de mogelijkheid van een maaltijd op vrijdag was ideaal. En de Hoge Veluwe ligt om de hoek, 15 min lopen door het bos.
Heel fijn en gezellig vakantiepark. Erg gemoedelijk en klantvriendelijk. Mooie boshuisje met fijne bedden.
Het voeren, knuffelen en borstelen van de dieren in de ochtend is voor kinderen erg leuk!
Bolderwagen is te huur voor een klein prijsje, was erg handig in de sneeuw!
We hebben enorm genoten van ons verblijf op de Roek. Mooie plek aan de rand van het dorp, midden in de natuur. Huisjes zijn mooi geplaatst op het terrein en er is veel ruimte voor het groen. Houd je van strak, chique en modern, dan kun je beter zoeken naar een ander onderkomen. Maar dit is juist wat de Roek haar charme geeft en meer heeft een mens ook niet nodig! Kortom, wij beoordelen de Roek met een dikke 9!
Met onze zussen (zes in totaal) een weekendje overnacht in De Bosuil. Wat een heerlijk verblijf. Midden in het bos en groot genoeg voor ons allen. Eten besteld (op vrijdag) bij De Roek en wat was het lekker! Ik ga zeker nog een keer. Van harte aanbevolen!
Grote waardering voor het tot in alles doorgevoerde duurzame karakter. Gezellige bungalows.