Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8

Over Camping Sandaya Le soleil Vivarais

Gelegen aan een rivier in de Ardèche ligt Camping Soleil Vivarais. De camping bestaat uit twee delen. Gasten mogen van de voorzieningen op beide delen gebruik maken, maar houd hier wel rekening mee wat betreft afstand. Bezoek de grotten in de omgeving, ga kanovaren op de rivier of ontdek een van de vele kastelen.

Tijdens de vakantie merkte je dat het park mooi onderhouden en schoon is, met gezellige zwembaden en voldoende luxe ligbedden. De ligging aan de rivier en tussen bergen geeft een heerlijk rustgevend gevoel. Het zwembadwater is misschien iets te koud, maar dat wordt goed gemaakt door de bubbelbaden en de fijne airco en kachel in huisjes. Vakantiegangers waardeerden de leuke kano-activiteiten en de professionele avondshows. Het huren van een 4*mobile home in het jardin gedeelte was heel tevredenstellend; alles zag er nieuw en netjes uit. Je voelt die gezellige, verzorgde sfeer in het hele park, met vriendelijke medewerkers en prachtige omgeving om te ontdekken. Herinneringen aan zon, water en mooi gekleurde avondhemels blijven nog lang hangen.

• BBQ toegestaan

Camping Sandaya Le soleil Vivarais

FantastischScore uit 19 reviews

Prima, maarrrrrr .....
Door Jan van Zweden op 25-09-2025

Geen standaard wifi (en dat in 2025!) en na Wifi kopen ... hele slechte verbinding, schandalig. Zelfs in Indonesië heeft elk (!) hotel gratis goede wifi, ook de budgethotels!
Geen waterkoker, zelfs geen fluitketeltje, dus water koken in een pan.
Véél te koud zwembadwater.
Mooi onderhouden en schoon park.
* Schoon net huisje.
*Airco en kachel prima
Voldoende luxe ligbedden, stoelen en parasols bij zwembaden; bubbelbaden perfect.

Leuk, maar voor 1 keer
Door Patty op 20-07-2025

Mooie locatie, tussen bergen en aan rivier Ardeche. Genoeg te doen in de buurt voor jong en oud, kanoën op de Ardeche en bezoek aan Pont d’Arc mag je eigenlijk niet overslaan. Supermarkten in de buurt, campingwinkel is erg klein. Behulpzame en vriendelijke medewerkers. Leuke zwembaden. Toiletpapier was regelmatig op bij sanitair, wel redelijk schoon en een goede douchestraal.
Wij hadden helaas een erg kleine plaats en daar moest de auto nog bij. Auto kon je elders parkeren maar zeer weinig plaatsen daarvoor. Zeer nauwe “straatjes”! Met onze brede caravan was dat best lastig, we konden niet rondrijden. Neem voldoende stroomkabel mee, stroomkast is soms 3-4 plaatsen verderop!

Mooie camping!
Door Laura op 29-08-2024

Wij hebben met ons gezin een 4*mobile home gehuurd in het jardin gedeelte. Alles oogt daar vrij nieuw en netjes. We zijn zeer te spreken over dit deel van de camping. Als je het hek uit loopt sta je bij de rivier.
Mooi en schoon zwembad doordat slippers uit moeten voor het zwembad terrein. Voldoende ligbedjes en badmeesters grijpen alleen in als het echt nodig is. De 9 ipv 10 is omdat onze oudste kids iets meer uitdaging zochten.
Animatieteam dikke pluim voor Julia. Onze dochter heeft het nog steeds over haar.
Omgeving veel mooie plaatsen in de buurt (wel met auto).
Restaurants helaas iets mindere ervaringen mee, 2x gebruik van gemaakt maar niet echt gastvrije medewerkers. Ongeduldige houding als je even probeert te begrijpen wat ze bedoelen in het Frans. Misschien de kaart in meerdere talen aanbieden?

mooie nette camping
Door fam de meeuw op 30-06-2024

Leuke camping met mooie zwembaden. ligging aan de rivier en vanaf ons huisje kon je de kanoers zien. kinderanimatie geen gebruk van gemaakt. wel elke dag aan het poolspel meegedaan. mooie huisjes en nette opgeruimde camping. shows in de avond zeer professioneel.

Fijne camping/vakantie
Door Rooderkerk op 16-09-2023

Erg fijne, schone camping. Camping is middelgroot en leuk voor kinderen. Wij zijn er twee weken geweest met twee kinderen van 4 en 2 jaar. Zij hebben zich uitstekend vermaakt. Leuke animatie, frans maar mini disco was favoriet bij onze kinderen. Vriendelijk en erg behulpzaam personeel. Mijn dochter had met spoed een arts nodig, hier is super snel en bekwaam op gereageerd door de receptie. Zwembaden beide leuk en goed onderhouden. Het grotere zwembad op het Jardin gedeelte was leuker voor kinderen maar wel vaak drukker. Eten in het restaurant was prima, goede prijs-kwaliteit verhouding. Sanitair was erg netjes, schoon en dagelijks (meerdere keren) goed onderhouden.

Leuk voor een keer, locatie top!
Door Hut op 02-09-2023

Na een matige incheck door naar de kampeerplek, wat klein! Met veel passen en meten stond de caravan. Niet echt gezellig opgesteld want dat wou niet ivm te krappe plek. Toen de stroomaansluiting. Onze inplug was 3 veldjes verder op!! Onze kabel van 30meter was te kort. Bij de receptie geweest hadden geen passende oplossing, moesten naar de winkel of een andere plek nemen. Dankzij een Engelse familie hun kabel mogen lenen! Zwembad aan de Jardins kant erg leuk maar veel handdoekje leggen. Wordt ook niet op gecontroleerd terwijl het wel in hun beleid staat. Het zwembad in de riviera kant is erg matig. Animatie in het Frans maar wel erg leuk! Vooral de avondshows! Pizza en andere eten perfect. Aanbod camping winkel ook top. Sanitair is oké, je moet er niet teveel van verwachten. Wassen €7, wast goed schoon. Pont d'Arc 15min rijden met de auto. 5 min van de camping een Super U. De rivier erg leuk, denk om waterschoenen en opblaasbanden mee!