Laagsteprijsgarantie
FenomenaalScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.3

Over Ribe Camping

Vlakbij de kust en het plaatsje Ribe in Denemarken ligt Camping Ribe. Hier vind je een verwarmd zwembad en meerdere speelgelegenheden voor kinderen. De gasten kunnen gebruik maken van een buitenkeuken met BBQ. Ribe bereik je makkelijk te voet en ook leuk is Esbjerg. Hier staan nog authentieke Deense vakwerkhuizen.

• BBQ toegestaan

• Fitness

Farupvej 2, 6760

Ribe Camping

9.3
FenomenaalScore uit 4 reviews

Hadden we thuis maar zo’n mooi toilet!
Door Leon op 10-08-2025

Mooie camping vlakbij de historische stad Ribe en supermarkt. In juli heel druk, maar door de opzet van de camping hadden we daar geen last van. Vanaf de camping kun je prachtig fietsen naar de Wadden. Mooie fietspaden en heel erg rustig (en winderig).
We kwamen een dag eerder dan we hadden doorgegeven en zijn ook een dag eerder vertrokken dan onze vooruitbetaalde reservering. Flauw dat we dan tóch een extra nacht moesten betalen, niet erg flexibel vonden we.
Toch hebben we een positief gevoel overgehouden van deze prachtige camping

wij komen hier nooit meer
Door inge poel op 21-06-2023

Grote, zeer onpersoonlijke camping. Over- gereguleerd. Sanitair schoon en luxe, douche moet voor betaald worden, boven op hoge prijs. Ook WiFi moet voor betaald worden. Wij waren er in juni en het was er bomvol. Grote campers, veel grote (verhuur)caravans met voortent. Allemaal zelfde uiterlijk in strakke rijtjes.
Receptie chaos vanwege drukte en zeer onpersoonlijke ontvangst en afhandeling.

Geen leuke sfeer en weg ACSI korting. Niet klantvr
Door Inge op 10-06-2023
Alleen gereisd

Telefonisch gag de medewerker heel kort aan dat ik met mijn tentje gewoon kon komen. Helaas, ik was er om 16.01 uur, receptie gesloten. In het halletje staat een computer waar je dan kunt inchecken, tja, puzzeltje hoor! Ik heb niet gezien waar ik mijn ACSI kaart kon invullen, dus 600 kronen voor twee nachten met mijn tentje. Camping staat vol met giga caravans en campers, geen probleem, maar merendeel staat door de week leeg. En in het weekeind stroomt het vol met Duitsers en Denen die nog geen goedemorgen kunnen zeggen. Helaas kon de ACSI korting ook niet achteraf verrekend worden. Voor mij een te grote, te dure camping, geen vriendelijke mensen, dat compenseert het prachtige sanitair niet. Bijzonder dat de receptie ook niet langer open is terwijl de camping vol staat. Deze camping had ik gekozen omdat hij dicht bij Ribe zit, enige pluspunt!

Kwaliteitscamping, maar niet goedkoop
Door Michel Saeys op 06-07-2022

Mooie grote camping met mooi afgewerkt, verzorgd sanitair. Erg goede internetverbinding. Reeds druk bezet op 26/06: bij onze aankomst om 12u30 waren er maar 5 plaatsen meer vrij. Zoals op andere Deense campings zijn ook hier op veel plaatsen, waar grote caravans met plastieken grondzeil in de voortent blijkbaar lang hadden gestaan, het gras volledig weg. Uitkijken dus!
Wel de mooiste camping op onze reis. We zullen hem in de toekomst, wanneer we er in het laagseizoen (betaalbaarder) nog eens passeren, beslist nog eens aandoen