Recreatiepark Maas en Bos

We hebben de beste aanbieders voor Recreatiepark Maas en Bos voor je op een rij gezet:
Parc Maasresidence Thorn
Vakantiepark
Buitenzwembad
Adresgegevens | Westerweg 1, 5856 EB |
Recreatiepark Maas en Bos
Een hele aardige eigenaar. Je word enthousiast ontvangen. Hij is heel betrokken bij t park. We kwamen iets te vroeg aan. Maar dat maakte helemaal niks uit. De eigenaar liet ons binnen, wij konden even heerlijk zwemmen en hij zorgde ervoor dat onze chalet eerder klaar was. Onze zoon was jarig tijdens ons verblijf en sochtends lag er een aangename verrassing voor hem op de buiten tafel. Een leuk cadeau en wat was hij er blij mee. Bedankt voor deze fijne week!
Kamperen met onze eigen caravan, gelukkig die was tenminste schoon. Eigen sanitair, verouderd en douches ruiken ontzetten muf, niet gek want aan beide zijde komt het water van de buur-douches naar binnenstromen. Onder de douchebak komt het water uit, heel goor ! Het campinggedeelte is super slecht over huisjes kan ik niet oordelen. Beheerder een grote flapdrol !
Voorziening om af te wassen en watertappunt wel aanwezig maar stuk, echt het is bar en boos. Website beloofd een brasserie - kantine met terras, dicht geen personeel, dat snap ik met zo’n beheerder. Wij hebben ons weekend ingekort en zijn uiteindelijk maar een paar nachtjes gebleven. Kortom, geloof de website niet en maak geen gebruik van deze camping !
Voor ons is het de laatste keer geweest. We zijn altijd met plezier naar Maas en bos gekomen vanaf 2009. Prachtige omgeving veel wandel plezier maar de chalets gaan niet met de tijd mee. Ik snap niet dat er nog verhuurd wordt als jullie toch alles willen verkopen. Net als WiFi 15 euro per week echt belachelijk. De plaats waar de wasmachines staan zo smerig en niet goed werkend. Bv zet een senseo koffie zetter neer combimagnetron. Enz zeer jammer.

Recreatiepark Maas en Bos
Safaritent met eigen sanitair. Prima plek en schoon. Hele aardige beheerders
Dat er honden mee zijn en dat het in een bos rijk gebiedt ligdt dat we veel kunnen wandelen met ons hondtjes en liefst een huisje
We hebben een heerlijk weekje in een safaritent gezeten, met alle comfort en op een mooie plek. Het privé sanitair was helemaal luxe. We hebben ook flink wat regen gehad, maar daar was op de velden en in/om de safaritent niets van te zien (geen waterplassen of modder). Eigenaren zijn hard aan het werk om er echt iets van te maken. Doordat het weer niet echt heel mooi was, hebben we maar 1x gezwommen. Zwembad was erg schoon en zag als totaal aanzicht (bedden en parasols) er erg uitnodigend uit. Jammer dat het weer niet mee zat. Leuke uitstapjes gedaan, genoeg te zien/te beleven in de omgeving.
prijs/kwaliteit verhouding is prima.