Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Westerweg 1, 5856 EB |
Recreatiepark Maas en Bos
Een hele aardige eigenaar. Je word enthousiast ontvangen. Hij is heel betrokken bij t park. We kwamen iets te vroeg aan. Maar dat maakte helemaal niks uit. De eigenaar liet ons binnen, wij konden even heerlijk zwemmen en hij zorgde ervoor dat onze chalet eerder klaar was. Onze zoon was jarig tijdens ons verblijf en sochtends lag er een aangename verrassing voor hem op de buiten tafel. Een leuk cadeau en wat was hij er blij mee. Bedankt voor deze fijne week!
Kamperen met onze eigen caravan, gelukkig die was tenminste schoon. Eigen sanitair, verouderd en douches ruiken ontzetten muf, niet gek want aan beide zijde komt het water van de buur-douches naar binnenstromen. Onder de douchebak komt het water uit, heel goor ! Het campinggedeelte is super slecht over huisjes kan ik niet oordelen. Beheerder een grote flapdrol !
Voorziening om af te wassen en watertappunt wel aanwezig maar stuk, echt het is bar en boos. Website beloofd een brasserie - kantine met terras, dicht geen personeel, dat snap ik met zo’n beheerder. Wij hebben ons weekend ingekort en zijn uiteindelijk maar een paar nachtjes gebleven. Kortom, geloof de website niet en maak geen gebruik van deze camping !