Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Yelloh! Village La Plage Fleurie
Camping La Plage Fleurie in de Ardèche. Deze camping is minder geschikt voor wie kampeert voor zijn rust want het animatieprogramma duurt hier dagelijks tot middernacht. Muziek wordt dan graag gedraaid. De plaatsen zijn ruim en het sanitair is nieuw. Er is een zwembad met glijbanen, tafeltennis en een winkel. In 10 minuten in Vallon Pont d’Arc.
De camping straalt rust en plezier uit, met gezellige activiteiten die de hele dag door plaatsvinden. Je hebt ruime kampeerplaatsen, vaak rustig en lekker zonder al te veel drukte, perfect voor een ontspannen vakantiegevoel. Het zwembad, dat regelmatig warm en ideaal is voor verfrissing, zorgt voor uren plezier, vooral met de waterspeelplek en snelle glijbanen. De ligging aan de rivier en het uitzicht op de rotswand maken de omgeving betoverend mooi. Veel reizigers genieten van de schone, goed onderhouden camping en de fijne, comfortabele accommodaties zoals de mobilhome met airco. Al met al, een plek waar je echt tot rust komt en herinneringen maakt die nog lang bijblijven.
Telefoonnummer | +33 (0) 4 75 88 01 15 |
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 225, Chemin de la Galine, F-07150 |
Website | Yelloh! Village La Plage Fleurie |
Social media | Instagram, Facebook |
Yelloh! Village La Plage Fleurie
Heerlijke camping, niet al te groot en de hele dag door van alles te beleven. Er werd door de dag heen van alles georganiseerd.
Wij (man en ik en 2 jongens van 10 en 13 jaar)hadden een kampeerplaats nummer E108 en dat was vrij ruim, en vonden dat zelf een heerlijk rustig plekje. Het is een doodlopend straatje.
In de avond was het op de camping, vooral rond het toiletgebouw wat remoerig door kinderen die daar rond hangen. Wij hadden er zelf geen last van maar zou wel kunnen begrijpen als je daar vlak naast zit dit wel voor overlast zou kunnen ervaren.
Heerlijk zwembad, warm bad, wat kouder bad, waterspeelplein en glijbanen die best snel en hard gaan.
Kortom; heerlijke camping!
Hele fijne, schone en mooi gelegen camping. Leuk voor kleine kinderen maar zeker ook voor onze pubers. Mooie grote tentplaatsen, een heel leuk zwembad en zeer vriendelijk en meedenkend personeel.
Supermooie schone camping. Prachtig gelegen aan de rivier en uitzicht op rotswand. Wij hadden denk ik de allerbeste plek op de camping in de stacaravan Sirius 108 echt aan de rand van de camping met een prachtig vrij uitzicht en een hele ruime heerlijke plek. De mobilhome was heel fijn met een supermooie overkapping en ook heel belangrijk met airco! Wat met een gemiddelde temperatuur van 35 graden heel fijn was!.. Ook een heel fijn zwembad met als enig nadeel dat er om de paar dagen zo’n groot opblaas speeltoestel in het grote zwembad ligt waardoor je dus dat bad niet of bijna niet kunt gebruiken…
Maar gelukkig was dat niet elke dag! Verder hebben wij een geweldige vakantie gehad en komen wij hier heel graag nog een keer terug!
Prachtige schone en mooi aangelegde camping aan de rivier met prachtige ligweide en een prachtig zwembad. Elke dag is er wel iets te doen. Van cabaret shows tot coverbandjes, erg leuk! Een enorm grote campingplaats waar de caravan met voortent en luifel en auto makkelijk op kunnen. Wij stonden op pleknummer E116. Het grote sanitair gebouw is prima met voldoende wc's, douches en privé wastafels. Ook wordt alles meerdere keren per dag schoon gemaakt.
Vanaf de camping kun je met een kano naar de Pont d'Arc, waar je ook weer netjes wordt terug gebracht.
Het enige nadeel vonden wij de loopafstand vanaf onze campingplaats tot het sanitair gebouw en de loopafstand naar een watertappunt. Hiervan zijn er maar enkele aanwezig op het hele terrein. Ook de vaatwas gelegenheid is alleen bij het sanitairgebouw.
Echt een aanrader deze camping. Vanaf de camping zijn er ook erg leuke plaatsjes te bezoeken zoals Ruoms en Vallon Pont d'Arc en Balazuc.
Erg genoten op deze camping. Campingplekken zijn prima qua afmeting. Zwembad eigenlijk te klein in hoogseizoen zeker als de animatie er wedstrijdjes is organiseert. Geen gebruik gemaakt van animatie. Af en toe hoorde we wel wat vals zangtalent in de avond. Rivier prachtig en geweldig om te kanoen. Vond vanuit de camping de omgang met pubers drama. De beveiliging zat alleen maar ruzie met ze te maken. Ze mochten nergens zitten en deden het nooit goed. Worden uitgescholden om niks. Terwijl onze luidruchtige buren tot diep in de nacht door konden gaan. Al met al aanrader maar niet met pubers.