Laagsteprijsgarantie
  • Geen brandstoftoeslag achteraf bij vliegreizen met vertrek t/m maart 2027

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Over The Gardens Gallery Hotel

Bij The Gardens Gallery Hotel word je verwelkomd in een comfortabele en gezellige sfeer. Deze charmante accommodatie ligt in Xylokastro en biedt een mix van ontspanning en gemak. Of je nu wilt genieten van de mooie tuin, relaxen in de spa of lekker eten in het restaurant, hier voel je je snel thuis. Het hotel straalt gastvrijheid uit en helpt je graag om er een fijne vakantie van te maken.

De ligging

Het hotel bevindt zich in Xylokastro, een sfeervolle plek waar je gemakkelijk de omgeving kunt ontdekken. Je wandelt zo naar het centrum of de nabijgelegen stranden voor mooie wandelingen en ontspanning in de zon. In de buurt vind je ook restaurants en andere voorzieningen die je vakantie nog aangenamer maken.

The Gardens Gallery Hotel straalt een gezellige sfeer uit, met een mooie tuin waar je lekker kunt ontspannen. Op het terrein vind je ook een speelplaats en een lounge met tv, ideaal voor een ontspannen middag. De vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen met vragen en zorgen dat je verblijf prettig is. Voor je comfort zijn er faciliteiten zoals een wasserette, gratis wifi, een lift en parkeerplaatsen. Voor extra gemak biedt het hotel ook een spa, sauna en massagebehandelingen voor een compleet relaxmoment.

Het hotel heeft een restaurant waar je dagelijks kunt genieten van een heerlijk ontbijt en smakelijke maaltijden. Daarnaast is er een bar en een koffiehuis waar je op elk moment kunt genieten van een drankje of een kop thee. Het diner wordt met zorg bereid en speciale menu's of dieetgerechten zijn op aanvraag beschikbaar, zodat iedereen kan genieten van een goede maaltijd.

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting. Voor gasten die moeite hebben met lopen, zijn er rolstoeltoegankelijke kamers en andere voorzieningen. Het hotel heeft gratis parkeergelegenheid op het terrein en een pendeldienst van en naar de luchthaven is beschikbaar tegen een toeslag. Kinderen zijn welkom en er zijn speciale voorzieningen voor jonge gasten.

• Airconditioning

• Massage

• Fietsen en/of mountainbiken

1 Agiou Makariou 1, 20400

The Gardens Gallery Hotel

Er is nog geen review geschreven, ben jij de eerste?

Veelgestelde vragen

Zoover heeft volop keuze voor wie een pakketreis zoekt. Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, zonvakantie, een adults-only vakantie of een all-inclusive vakantie: er is altijd genoeg om uit te kiezen. Bij een pakketreis zit alles-in-één; je verblijf én vlucht zijn inbegrepen. Of een transfer ook is inbegrepen, verschilt per reis. Is dat niet zo, dan kun je die vaak eenvoudig bijboeken via de extra’s.

Naast pakketreizen vind je bij Zoover ook een ruim aanbod aan campingvakanties en vakantieparken. Hier vind je al onze all-inclusive vakanties

Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.

Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.

We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.

Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.

Ja. Bij Zoover kun je op verschillende manieren korting krijgen, bijvoorbeeld via lopende acties, Zoover Deals, kortingscodes en het Zoover Spaarprogramma.

Met het Zoover Spaarprogramma spaar je punten door een account aan te maken, reviews te schrijven en vakanties te boeken. Deze punten kun je inzetten als korting op een volgende boeking, tot maximaal €100 per boeking.

Meer informatie vind je hier: