Laagsteprijsgarantie
FenomenaalScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 9.4

Over Yelloh! Village Portland

Ideaal gelegen in Port-en-Bessin-Huppain, geniet camping Yelloh! Village Portland van een bevoorrechte ligging in Normandië, tussen zee en platteland. Deze vijfsterren camping combineert modern comfort met een goed bewaarde natuurlijke omgeving, en biedt een aangename ervaring voor families, stellen en natuurliefhebbers. Bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan activiteiten, van zwemmen in het waterpark tot gevarieerde animaties voor alle leeftijden.

Locatie en omgeving

Camping Yelloh! Village Portland ligt in Port-en-Bessin-Huppain, tussen de landingsstranden en de kliffen van de Bessin. Dit charmante havenplaatsje is de ideale uitvalsbasis om de schatten van Normandië te ontdekken: wandelingen langs de kust, proeven van verse zeevruchten en het bezoeken van iconische plekken zoals Omaha Beach, Bayeux of de batterijen van Longues-sur-Mer. Een perfecte omgeving vol natuur, geschiedenis en Normandische authenticiteit.

Faciliteiten en sfeer

De camping Portland beschikt over een groot waterpark met verwarmd zwembad, glijbanen en een peuterbad voor de kinderen, evenals een jacuzzi voor volwassenen die op zoek zijn naar ontspanning. Voor de jongsten is er een kinderclub en diverse animaties gedurende het seizoen. Volwassenen kunnen genieten van sportlessen, toernooien en avondvoorstellingen. Het restaurant van de camping zet de Normandische keuken in de kijker en er is een kruidenierswinkel beschikbaar voor de dagelijkse boodschappen.

De vakantie op camping Portland voelt als een heerlijke fijne herinnering. Je merkt meteen dat alles goed verzorgd is, van het stralende zwembad tot de nette, moderne huisjes waar je echt heerlijk ontspant. De rust en de gezelligheid maken dat je je gelijk welkom voelt. Voor de kids en tieners is er volop plezier met sportieve activiteiten en leuke animatie, terwijl je juist even kan genieten van een drankje op het terras. De omgeving met haar indrukwekkende natuur en de mogelijkheid om uitstapjes te maken, geeft een extra dimensie aan je verblijf. Alles klopt: de schoonmaak, de fijne bedden, en die verse baguettes in de ochtend. Een camping die je de vakantiekriebel geeft en waar je je meteen thuis voelt.

Telefoonnummer

FenomenaalScore uit 13 reviews

Mooie camping
Door Cécile
op 17-08-2026

We hebben een fijne vakantie gehad op camping Portland.
We verbleven in een 4 persoons cottage. Deze was modern ingericht en van alle gemakken voorzien. De cottage had 2 badkamers wat erg prettig was. Het terras is omheind en heeft een schuifpoortje. Ideaal met ons hondje. De camping is keurig verzorgd. Iedere dag wordt er hard gewerkt door de medewerkers om het netjes te houden.
Het personeel is zeer vriendelijk en niets is te veel. De camping heeft een zeer mooi zwembad. Het water is heerlijk verwarmd. In de omgeving is veel te zien van de oorlog. Je kunt diverse uitstapjes maken.
Wij raden deze camping absoluut aan!

Topcamping
Door B.
op 12-08-2026

Hele fijne camping. Mooi opgezet, schoon, goed georganiseerd. Leuke animatie, ook voor tieners. Ruime stacaravan. Minpuntje zijn de heel harde bedden.

Topcamping-a5002a4d-e2bf-4ed9-979c-83f962591dbbTopcamping-dfc790db-c773-4e13-9e61-b4534a7bc2faTopcamping-f6e9d3a5-a9a1-4680-bb35-15ca8cb8fc0e
Super fijne camping
Door Jen
op 11-08-2026

Deze camping is heel mooi aangelegd. Fijn verwarmd zwembad en restaurant met leuk terras.
Lekker eten bij het restaurant/afhaal.
Mooie huisjes. Wij zaten in Taos wat ook voor onze pup fijn was met een rolhekje ervoor. Ideaal en fijn ook voor honden.

Mooie camping, mooi gebied. Aanradertje!
Door Ronald de Jong
op 10-08-2026

Wij hadden een Nautilhome voor 10 nachten gehuurd, de indeling was heel goed, mooi ingericht, de bedden moesten we wel zelf opmaken (dacht dat ik ergens had gelezen dat de bedden bij aankomst opgemaakt zouden zijn, maar toch niet) Dit is natuurlijk geen ramp uiteraard. We zijn netjes ontvangen en goed begeleid naar onze plek. Auto stond mooi naast onze stacaravan.
Voor jongeren boven de 10 jaar is het wel jammer dat alles al vroeg dicht gaat (ca. 22h/22.30h) Dat waren wij ook niet gewend van onze vorige vakanties in Frankrijk. Het zwembad was heerlijk verwarmt, bij koudere dagen, kan je lekker buiten en binnen zwemmen.
Het restaurant en afhaal is erg goed geregeld. Eten in het restaurant was heel lekker!
Het lopen naar Port is ook leuk om te doen, je bent er zo, terug wel even de steile helling nemen, goed voor de beentjes! Als je daar uit eten wil, even vooraf reserveren, want het is meestal lekker druk. Camping is wel een aanradertje

Mooie camping,  mooi gebied. Aanradertje!-8f847b0e-277e-4060-b00a-abb1143ffa7eMooie camping,  mooi gebied. Aanradertje!-08ca0107-268e-45c1-a3b2-52abcdac5a99Mooie camping,  mooi gebied. Aanradertje!-bdfa53dd-4efb-4760-8fdb-63169e32f2ca
Hele fijne vakantie!
Door Marjolein
op 09-08-2026

Genoeg te doen, voor kleinere kinderen en tieners. Veel georganiseerd, sportief animatieteam. In het zwembad en boven de bar veel sport activiteiten. Van yoga tot waterpolo.
Een rustig park, mooi aangekleed. Gezellig restaurant, leuk terras. 's avonds mee doen met spellen of een cocktail drinken.
De kinderen (9 en 12) hebben plezier gehad in het zwembad (echt top!) en op het voetbalveld. Veel vrienden gemaakt via het voetbal veld, hele avonden de hort op of lekker chillen met het animatie team.
Ons huisje, heel schoon en fris. Geen airco, maar in de avond koelt het genoeg af om lekker te slapen. Het park is 's avonds ook stil, erg fijn.
Iedere ochtend verse baguettes, croissants en chocolade broodjes. Ook een klein assortiment levensmiddelen bij het restaurant. Flessen water, melk, koffie etc. Op een kleine 5 minuten rijden een grote U supermarkt.
De omgeving is indrukwekkend!

Geweldig leuke camping.
Door Vdh op 08-08-2026

Positief verbaasd over deze camping. De vriendelijkheid van medewerker, camping en zwembad super schoon. Parkachtige aanleg maar het meer dan camping. Zwembad was leuk aangekleed, 2 aparte buitenbaden dat spreidde de drukte. Onze 14 jarige zoon heeft zich goed vermaakt met de animatie. Camping zou voor die leeftijd geen animatie hebben volgens site van yelloh village, maar die was er wel en heel goed georganiseerd. (Knap om een puber is beweging te krijgen)

Geweldig leuke camping.-42033fb3-8e13-4b8f-a7fd-f480f428f27c