We hebben de beste aanbieders voor Yelloh! Village Portland voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 8
Social media |
- € 85
p.p. vanaf*
Yelloh! Village Le Jard
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Yelloh! Village Camping Le Fayolan
CampingYelloh! Village Mas St. Josep
Camping- € 85
p.p. vanaf*
Yelloh! Village Domaine les Carrelets
Yelloh! Village Holiday Green
CampingYelloh! Village Le Sérignan Plage (Glamping)
CampingCamping Yelloh! Village Le Ranc Davaine
CampingYelloh! Village Domaine du Colombier (Glamping)
Camping
Yelloh! Village Portland
Deze camping is prachtig opgeknapt! Gloednieuw zwembad, receptie en restaurant! Verder is de camping prachtig aangelegd met beplanting. Het personeel is heel vriendelijk en spreekt ook Engels! De ligging vd camping is ideaal om Normandie te ontdekken! 1 nadeel, ons bed in het huisje was heel hard, we hadden daardoor pijn in onze rug en sliepen niet heel lekker.
Camping Portland is een fantastische uitvalsbasis om Normandië en alle verhalen die de regio te bieden heeft te ontdekken. De camping is prachtig aangelegd, met een goede balans tussen mobilhomes en kampeerplaatsen. Wij stonden op het oude, begroeide kampeergedeelte, wat erg sfeervol was. Persoonlijk vind ik de nieuwe kampeerplekken met privé sanitair wat kaal aandoen. Ze zijn netjes, maar missen wat sfeer.
Het sanitair op de camping is nieuw en schoon, wat erg prettig is. Een klein minpunt is de toiletruimte: deze is niet geventileerd en er draait een verwarming. Dit is niet nodig bij temperaturen boven de 20 graden en maakt het niet frisser in het afgesloten toiletgebouw.
Het zwembad, de horeca en het entertainment zijn uitstekend geregeld. Camping Portland is zonder twijfel een Yelloh-waardige camping, ideaal voor een heerlijke vakantie in Normandië.

Yelloh! Village Portland