Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | 134 Dorfstraße 134, 6580 |
Skichalet Alpkristall
Zoals velen al schreven hier op Zoover, de locatie is geweldig. Catered skichalet Alpkristall is beslist aan te bevelen. We hadden dezelfde chaletgastheer/gastvrouw als vorige winter en het zijn Belgen. Heel attent en stonden voor alles en nog wat voor ons klaar. Maar ze lieten ook ons met rust. Dit willen we ook. Je moet ook het gevoel hebben dat je privacy hebt en dat het je eigen ski chalet is. Verzorging op alle fronten was top. Skichalets en staf, hartstikke bedankt weer en tot volgend jaar.
St. Anton is onze favoriet als wintersportbestemming. We hebben skiërs, boarders en niet-wintersporters in onze groep en het is hier voor elk wat wils. De ene wil een hotel, de andere een appartement en de ander weer een chalet en we vonden skichalet Alpkristall op internet en zijn hier nu drie keer al geweest. Een eigen chalet met een service zoals in een hotel, dus een combi van alles. Zoals velen al schrijven is de ligging echt fantastisch. Dus mocht je iets voor een groep zoeken, stop met zoeken en kies dit catered chalet.
Al jaren met een min of meer vaste groep op wintersport en altijd een catered chalet en in februari zaten we in skichalet AlpKristall en voor het eerst Sankt Anton. Het skigebied is groot, gevarieerd met voor elk wat wils en we houden ook van aprèsski en dat is hier volop. We vinden het ook leuk om wat te kaarten en een spelletje met elkaar te doen en dan is een eigen chalet lekker huiselijk. Dan nog met staf die ontbijt, hapjes en diner verzorgt en alle drankjes regelt en koud zet en bij de prijs inbegrepen, dan is het voor ons helemaal af. Toch je eigen vrijheid in je eigen huis en met een soort van hotelverzorging. Echt een ideale combinatie. We doen dit nu voor het derde winterseizoen en voor ons niets anders meer. Voor de rest beamen we wat de anderen zeggen. Toplocatie direct bij de gondel, direct bij de piste en vlakbij aprèsski. Hoe moeten we je nog meer overtuigen?
Sankt Anton - Februari 2025 - Chalet Alpkristall
Goed verzorgd ski chalet tegenover de gondelbaan en bij de piste. Een paar van onze groep wilde privé skiles en de skischool is op 20 meter van het chalet. Ook loop je zo het autovrije centrum van St. Anton in. Ideaal als je wilt aprèsskiën. De chaletstaf had alles perfect verzorgd, iedere dag heerlijk gegeten. Het was voor ons voor het eerst een catered chalet, maar het is ons zeer bevallen. Toch je eigen chalet en je hoeft niets meer te regelen en te doen. Ideale formule!
Net terug van een weekje wintersport in een catered skichalet Alpkristall in St. Anton bij SkiChalets.nl. Eerste keer via deze organisatie en het was prima bevallen. Leuke chalets hosts die ons goed verzorgden met lekker eten en een schoon chalet. Beslist voor herhaling vatbaar.
Rainier Verschuren | Voorburg | Februari 2025
Dit catered skichalet Alpkristall is beslist een aanrader als je een met een groep bent en heerlijk verzorgd wil worden. Lynn en Kristof zijn de chalet hosts die alles regelen, maar wel rekening houden met je privacy. Alles is schoon en de slaapkamers zijn ruim en goed verzorgd. Het chalet ligt direct bij de ski-lift, piste en bij het centrum. We kregen een warm welkom met een drankje en een hapje en de openhaard stond gezellig aan. Een hele leuke vakantie gehad. Wie weet tot volgend jaar.