Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Bitez Paloma Family Club
Ontsnap naar Bitez Paloma Family Club, een charmant toevluchtsoord dicht bij het strand, perfect voor zon- en waterliefhebbers. Met zijn uitnodigende zwembaden en nabijheid tot het zand-/kiezelstrand, biedt dit hotel de ideale mix van ontspanning en plezier. De familievriendelijke sfeer en de levendige faciliteiten maken elke vakantie onvergetelijk.
De Ligging
Bitez Paloma Family Club bevindt zich in het schilderachtige Bitez, op korte afstand van het bruisende centrum van Bodrum. Met het strand op slechts 250 meter afstand, is het de perfecte locatie voor strandliefhebbers. Het centrum van Bitez, vol met gezellige bars en restaurants, ligt op een comfortabele 2 kilometer afstand, waardoor het gemakkelijk is om de lokale cultuur en keuken te verkennen. Voor de avontuurlijke vakantiegangers zijn er tal van bezienswaardigheden in de omgeving te ontdekken. Dankzij de uitstekende vervoersverbindingen is het eenvoudig om de omgeving te verkennen. De dichtstbijzijnde luchthaven, Bodrum Imsik (BXN), ligt op ongeveer 40 kilometer afstand, waardoor aankomst en vertrek soepel verlopen.
Bitez Paloma Family Club is een ware oase van plezier en ontspanning met zijn twee verfrissende zwembaden en kinderbad, ideaal voor zowel de kleintjes als volwassenen om te genieten van waterpret onder de zon. De accommodatie blinkt uit met zijn aandacht voor detail, van het zonneterras tot de fraai aangelegde tuin en speelplaats, waar vakantiegangers kunnen genieten van de zon en de natuur. De faciliteiten omvatten gratis Wi-Fi in de openbare ruimtes, een receptie die 24 uur per dag open is, en verschillende winkels, waaronder een supermarkt voor al uw behoeften. Voor diegenen die op zoek zijn naar actie, biedt het hotel seizoensgebonden sport- en fitnessactiviteiten, alsook watersporten aangeboden door lokale aanbieders. De Paloma Bar en zwembadbar zorgen ervoor dat er altijd verfrissende drankjes binnen handbereik zijn.
In Bitez Paloma Family Club kunnen vakantiegangers genieten van een smaakvolle ervaring in het eigen restaurant en de bars. Het all-inclusive aanbod omvat buffetmaaltijden voor ontbijt, lunch en diner, evenals middagsnacks, ijs en een selectie van lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken van 10:00 tot 23:00 uur. Of je nu zin hebt in een snack bij het zwembad of een verkoelend drankje aan de 'Paloma Bar', alles is ontworpen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
De vakantiekriebel zit er meteen in als je aankomt bij Verblijf van 5 dagen met partner en zoon van 17. Vakantiegangers genoten van de gezellige sfeer, vriendelijke en behulpzame medewerkers die vol enthousiasme klaar stonden. Het resort ziet er stralend uit en de ligging nabij de zee is perfect voor een wandelje naar het strand van 250 meter. Het eten viel in de smaak, met volop keus en aandacht voor smaak en kwaliteit. Over het algemeen werd er hard gewerkt om alles schoon en netjes te houden, wat werd gewaardeerd. Ondanks het seizoen was er geen gebrek aan enthousiasme en ontspanning. Een zonnige herinnering aan een resort dat warmte en gezelligheid uitstraalt, met een glimlach als afsluiter.
Kinderopvang
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 3 Bitez Mah. Gündönümü Mevkii, 1312 Sok. Bodrum/Muğla, 48000 |
Website | Bitez Paloma Family Club |
Bitez Paloma Family Club
Verblijf van 5 dagen met partner en zoon van 17 gehad.
Wij hebben het personeel als zeer prettig, gastvrij en behulpzaam ervaren.
Het is tenslotte het einde van het seizoen maar er was geen spoortje van gebrek aan enthousiasme te ontdekken.
Speciale dank aan Bayram en Bahadir voor hun vriendelijkheid, hulp en betrokkenheid!
De accommodatie ziet er prachtig uit en is exact zoals op de foto's.
Het interieur van ons appartement was eerlijk gezegd wel enigszins gedateerd en hier en daar aan vervanging/ reparatie toe maar over het algemeen wel schoon.
De loopafstand van strand is inderdaad ook loopafstand van strand (250 m) en dus zeer goed te doen.
De diversiteit en variatie van het eten viel ons allerzins mee.
Veel keuze van maaltijden en aan deze maaltijden werd echt aandacht aan besteed.
Ondanks dat wij qua weer het niet getroffen hadden kijken wij zonnig terug op ons verblijf.
We zijn zeer gastvrij ontvangen. Het personeel is erg vriendelijk. Er werd hard gewerkt om ons goed te verzorgen.
Geweldig! Mega gezellige staff en heel erg dichtbij zee en gezellige uitgaans gelegenheid. Eten top! Hygiëne top!
Bitez Paloma Family Club
Een mooi resort vlakbij de zee, de staff is echt een grote pluspunt mega aardig en gezellig vooral de gasten achter de bar! Verder worden de kamers elke dag netjes schoongemaakt en bijgehouden. Verder het eten is prima er is altijd wel wat lekkers, de a la carte is wel een echte aanrader