Room service
Liften
Entertainmentprogramma
Adresgegevens | Strandweg 18, 2684 VT |
Fletcher Elzenduin
Top ligging, maar daarmee is alles gezegd. Lijkt in niets op de foto's op hun website. Alles is slecht onderhouden. Op kamer kapot stucwerk. Vieze schimmel badkamer, de voegen en tegels vd douche zijn al tijden niet schoon gemaakt. Brandgaten in gordijn. Kapotte lamp boven wastafel. Geen grootverlichting op kamer, dus wil je wat uit je koffer moet je zaklamp hebben. Stopcontact koffieapparaat werkte niet.
Had 2 dagen vooraf nog extra gebeld om te checken of we ook echt een kamer mèt bad hadden. Ja, werd mij bevestigd. Bij aankomst NIET dus. Direct gemeld, maar geen oplossing mogelijk.
De ligging is prima als je strandliefhebber bent. Het ontbijt was ook prima. Al het andere is nog geen 1 ster waard. Alles is versleten. Bijgekwast over de blaren. In de badkamer het e.e.a. afgebroken en zo kan ik nog wel even doorgaan. Voor ons nooit meer hotel Elzenduin.
Vlak bij strand. Kamer aan duinzijde met balkon was prima. Zag er fraai uit. Wel een koelkast gemist. Ontbijt prima, genoeg keuze.
De kamer was erg vies.
Overal plekken op de muren.
Echt heel vies.
De vloer afgebladderd.
Nog minder dan basic
Gordijnen werkten niet.
Ontbijt nog minder dan karig.
Zeker wat je er voor moet betalen.
Kortom vermijd dit hotel
Dit hotel zou 4 sterren moeten hebben, echter denk ik dat er 3 ervan gelogen zijn.
1 overnachting koste ons bijna 265 euro, deze prijs was zo hoog omdat wij graag een balkon wilde (2 stoelen klem gezet tegen over elkaar) kamer was Zeer verouderd, de vloer van wat er nog van over was zat al onder het zand bij binnenkomst en helaas heb ik de pech gehad per ongeluk onder het bed te kijken.
Koffiezetter die gewoon goor was van binnen en waarschijnlijk nog nooit een schoonmaakdoekjes heeft gezien, en door de vuiligheid achter lekte waardoor al het vocht tegen de muur kwam, het cement in de muur was zo nat dat het alle kanten op spetterde en je met de hand bijna bij de buren uit kwam, dus niet van die ene keer dat wij probeerde koffie te zetten. Officiële klacht ingediend, totaal geen reactie.