Laagsteprijsgarantie

4.2
OnvoldoendeScore uit 6 reviews

Niet doen...
Door Wendy op 22-09-2024

Top ligging, maar daarmee is alles gezegd. Lijkt in niets op de foto's op hun website. Alles is slecht onderhouden. Op kamer kapot stucwerk. Vieze schimmel badkamer, de voegen en tegels vd douche zijn al tijden niet schoon gemaakt. Brandgaten in gordijn. Kapotte lamp boven wastafel. Geen grootverlichting op kamer, dus wil je wat uit je koffer moet je zaklamp hebben. Stopcontact koffieapparaat werkte niet.
Had 2 dagen vooraf nog extra gebeld om te checken of we ook echt een kamer mèt bad hadden. Ja, werd mij bevestigd. Bij aankomst NIET dus. Direct gemeld, maar geen oplossing mogelijk.

1 keer maar nooit weer
Door Wim op 07-01-2024

De ligging is prima als je strandliefhebber bent. Het ontbijt was ook prima. Al het andere is nog geen 1 ster waard. Alles is versleten. Bijgekwast over de blaren. In de badkamer het e.e.a. afgebroken en zo kan ik nog wel even doorgaan. Voor ons nooit meer hotel Elzenduin.

Klein gezellig hotel vlak bij strand.
Door Wil op 23-10-2023

Vlak bij strand. Kamer aan duinzijde met balkon was prima. Zag er fraai uit. Wel een koelkast gemist. Ontbijt prima, genoeg keuze.

Belabberd
Door Kitty op 09-08-2023

De kamer was erg vies.
Overal plekken op de muren.
Echt heel vies.
De vloer afgebladderd.
Nog minder dan basic
Gordijnen werkten niet.
Ontbijt nog minder dan karig.
Zeker wat je er voor moet betalen.
Kortom vermijd dit hotel

Nooit meer !
Door Bianca op 01-06-2023

Dit hotel zou 4 sterren moeten hebben, echter denk ik dat er 3 ervan gelogen zijn.
1 overnachting koste ons bijna 265 euro, deze prijs was zo hoog omdat wij graag een balkon wilde (2 stoelen klem gezet tegen over elkaar) kamer was Zeer verouderd, de vloer van wat er nog van over was zat al onder het zand bij binnenkomst en helaas heb ik de pech gehad per ongeluk onder het bed te kijken.
Koffiezetter die gewoon goor was van binnen en waarschijnlijk nog nooit een schoonmaakdoekjes heeft gezien, en door de vuiligheid achter lekte waardoor al het vocht tegen de muur kwam, het cement in de muur was zo nat dat het alle kanten op spetterde en je met de hand bijna bij de buren uit kwam, dus niet van die ene keer dat wij probeerde koffie te zetten. Officiële klacht ingediend, totaal geen reactie.

Goede locatie slechte kamer
Door Martin op 30-10-2022

Schitterende locatie, met 5 stappen sta je op het strand maar daar teren ze ook op.
Kamer was zeer slecht, bed was kapot, kamer totaal niet schoon, handdoeken waren kapot, kortom wat mij betreft fletcher onwaardig.
Ontbijt prima en keurig verzorgd, daar was niks op aan te merken!