Laagsteprijsgarantie

5.2
MatigScore uit 17 reviews

Kies wat anders!
Door Loes op 17-08-2025

Wat een volk. De hele camping wordt beheerst door de penozas van de vaste plaatsen of die hier de hele zomer staan. De kinderen racen door de straatjes op fatbikes en hebben schijt aan alles. Als je kind van 5 bijna van de fiets wordt gereden, krijg je een grote waffel als je er op een normale manier wat van zegt Er is 0 toezicht, omdat ik denk dat de campingmederwerkers ook wel voelen dat ze met hun rug tegen de muur staan. Geen toezicht in de nacht (dus geschreeuw en gefeest tot 3.30) geen toezicht in het zwembad (dus 10 brede 18-jarigen die een opstopping maken op de miniglijbaan waardoor de kleintjes niet meer durven). Kortom, je zit wel wie de macht heeft.
Het is echter een mooie camping, met heel grote plekken dus het is doodzonde dat de sfeer dit verpest.

Heerlijke week in 5 chalets
Door Ankie Boot op 05-05-2025

Een week in 5 chalets gekampeerd met 6 gezinnen. 9 kinderen, 11 volwassenen en 2 honden. We hebben genoten. Zeer kind- en hondvriendelijke camping. De kids vermaakten zich goed. Zwembad was heerlijk, kwam ook omdat de camping niet bomvol zat. Personeel is klantvriendelijk, niets is hun teveel. Strand lekker dichtbij en ja, het is een stukje lopen, maar voor ons was dit prima te doen. Poepzakjes voor de honden zijn er volop en worden op tijd aangevuld, waardoor er geen overlast is van hondenpoep.
Wij hebben enorm genoten, het weer zat ook mee.

Afvoerputje van de Rijnmond/ NIET DOEN!!!
Door Rotterdam op 16-08-2024

Op het eerste gezicht een nette camping, maar wat een volk! Zuipen en schreeuwen de hele dag en nacht door! Caravan erg klein en smerig. Zwembad overvol met mensen die dan ook nog eens met een harde bal gaan gooien en schieten. Van ellende na drie dagen vertrokken.

Voor ons nooit meer
Door Hermina op 13-08-2024

Geen fijne vakantie. Wij kwamen aan werd de kermis midden op het park opgezet, harde muziek waar je komt voor je rust. Onderhoud van de plekjes vind ik ook middelmatig. Er word aan gegeven op loop afstand van het strand, dit klopt maar je komt bij uitkomst van het park meteen in de duinen waardoor je gelijk moer klimmen. Dit is met kleine kinderen niet handig, ook als je met een koelbox een dagje strand wil pakken is het een pittige klim.
In de late avond tot in de nacht best wel overlast van hangende jeugd die rond rijden en best wel kabaal maken. Wij zullen niet snel nog een keer heen gaan.

Stinkende matrassen en beddengoed
Door J.R op 16-07-2024

We hebben voor 3 dagen chalet Krekel geboekt. Bij aankomst was er goed schoongemaakt.Toen we de slaapkamers binnen kwamen hing hier een hele penetrante lucht,we hebben alle ramen tegen elkaar opengezet en de kussens en dekbedden buiten laten luchten en een paar luchtverfrissers weggezet.
Helaas hielp dit niet .De volgende dag naar receptie gegaan om aan te geven dat de bedden heel erg stinken (leek wel een lijk lucht) Ze hebben er een ozon generator ingezet wat voor een paar uur heeft geholpen . De volgende ochtend kwam de geur weer terug . Wij hebben onze spullen gepakt en zijn vertrokken. Voor die prijs die ze vragen en mensen dan in zo’n lucht te laten liggen is gewoon schandalig voor ons nooit meer dat we daar iets huren .

Jammer veel verkeer
Door Annemieke op 06-06-2024

Wij zijn op dit moment op de camping in chalet nachtegaal met overdekt terras, maar waar het onkruid lekker staat te groeien, kleine moeite om dat weg te halen en ieder morgen voor 6 uur wakker van het vele verkeer dat achter de chalets langs rijd, busjes, vrachtauto's, motor, en gewone auto's, dacht even uit de drukte thuis hier tot rust te komen, restautant en friettent maandags en dinsdags gesloten, ben je verplicht om van de camping weg te gaan om ergens te eten na een lange reis van ruim 2 uur, winkel iedere dag om 13.00uur gesloten, nog nooit meegemaakt, wij zijn even bij andere campings wezen kijken op schouwen duivenland, winkels tot 18,00 uur open restaurants vanaf 12,00uur open iedere dag, dit alles bij elkaar valt vies tegen, ook iets positiefs, personeel receptie is ontzettend vriendelijk.