Strandcamping Zuidduinen

CampingCamping De Lage Werf
Camping- € 240
p.p. vanaf*
Camping De Krabbeplaat
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Het Groene Hart
Jagtveld
Fietsverhuur
Restaurants met niet-rokers gedeelte
(Mini) supermarkt
Door weg gescheiden van strand
EC-kaart
Winkelmogelijkheden: 500m
Treinstation: 10000m
Adresgegevens | Zuidduinseweg 1, 2225 JS |
Strandcamping Zuidduinen
We hadden een week geboekt in een, volgens de website, royale en comfortabele Mobil home.
Een mobiel home is een soort van Chalet, maar kleiner (bleek nu).
Je kunt door smalle deuren van 50 cm naar een slaapkamertje met een tweepersoonsbed van 140x180 en een slaapkamertje met twee losse bedden (elk 70x180cm). Langs het bed is ruimte van 20cm om in bed te komen, dus moet je je overdwars bewegen. Aangezien ik 1,76m ben en mijn partner 1.98 werd het slapen een drama.
We hebben dit meteen aangegeven bij de balie maar ze hadden geen alternatief. Ze hebben nog wel gezocht naar een ander hotel oid. Maar dan moesten we nog €500 bijbetalen voor 5 nachten. Dat hebben we niet gedaan. Verder was er geen vergoeding of coulance voor deze vervelende ervaring.
Ook was het chalet niet goed schoon, raakte de gootsteen verstopt en nog meer.....
Als je in het restaurant een klein portie patat besteld, krijg je 15 frietjes voor €2,50.....
Leuke camping en vriendelijk en behulpzaam personeel. Alles wat je nodig hebt op een camping is aanwezig. Mooi nieuw Sanitair. De ligging is perfect. Je loopt zo van de camping de duinen door naar het strand. Ook het centrum van Katwijk is op loopafstand.
We komen zeker terug.
Mooie camping voor een paar dagen , wel krappe plekken en totaal geen privacy. Weinig schaduw
Mooi sanitair en wordt goed schoon gehouden . Mooie omgeving