Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Fietsverhuur
Restaurants met niet-rokers gedeelte
(Mini) supermarkt
Door weg gescheiden van strand
EC-kaart
Winkelmogelijkheden: 500m
Treinstation: 10000m
Adresgegevens | Zuidduinseweg 1, 2225 JS |
Strandcamping Zuidduinen
Elk jaar genieten wij van een heerlijke kampeervakantie in Katwijk aan Zee. Meestal met z’n tweetjes maar vorig jaar en dit jaar ook met onze dochter en haar gezin. Wij boeken altijd een comfort plek zodat we voldoende ruimte hebben. Alle voorzieningen zijn aanwezig. De sanitaire ruimte heeft meer dan genoeg toiletten, douchecabines en zelfs enkele ruimtes met een kinderdouche en badje.
Ook zijn er aparte hokjes met wastafels.
De schoonmaak is echt goed. Verder is er een supermarkt met voldoende assortiment en dagelijks verse broodjes, een restaurant met zowel binnen leuke plekken als buiten een gezellig terras. Een zand- waterspeeltuin en niet te vergeten de afstand tot het strand. Binnen enkele minuten loop je door de duinen het strand op.
Wij hebben bij vertrek meteen weer geboekt voor het volgende jaar!
Prima camping
Mooi sanitair
Familiedouche: vloer stroomt vol water
Vriendelijk personeel
Speeltuin voor de kinderen stelt niet veel voor.
Het beloofde speelveld was niet te vinden
We hebben twee super dagen gehad. Perfekte ligging en top sanitair.
We komen zeker terug
Leuke kleinschalige camping vlakbij zee, net modern sanitair, campwinkel met normale prijzen en vriendelijk personeel, klein minpuntje weinig bomen op de camping dus weinig schaduw, maar zeer prettig verblijf gehad en kom zeker terug

Supercamping. 1 dingetje: als je de horeca om 21 u sluit, wat prima is, misschien moet het personeel dan niet pontificaal op groot scherm een halve finale van het wk gaan kijken en de deur dichthouden… dat schept valse verwachtingen.
Wij waren al jaren hier niet meer geweest, maar wat is het mooi geworden. Sanitair helemaal vernieuwd en een fantastisch restaurant. Ligging is perfect. Kleine tip: neem mierenpoeder mee, het krioelt van de mieren. En de ontluchting van het riool is niet helemaal goed. Het stonk er af en toe echt, heel jammer van zo’n mooi gebouw.