Over Citta Romana
Welkom bij Resort Cittá, een ideale plek om volledig tot rust te komen. Ons ruim opgezette park met maar liefst 263 comfortabele vakantiewoningen biedt volop privacy en ruimte. In ons centrumgebouw vind je diverse faciliteiten die jouw verblijf extra aangenaam maken. Neem een verfrissende duik in het overdekte zwembad of ontspan in onze sauna. Daarnaast beschikken wij over een restaurant, beautysalon en massagesalon – perfect voor een ontspannen verblijf dichtbij huis. Voor verse broodjes en kleine boodschappen kun je terecht in ons winkeltje, zodat je elke dag goed kunt beginnen.
De ligging
Citta Romana bevindt zich in het pittoreske Hellevoetsluis, op slechts 1 km afstand van een uitnodigend zandstrand. Deze unieke locatie biedt vakantiegangers de perfecte combinatie van rust en vermaak. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen dag aan het strand, een mooie wandeling langs het Haringvliet of een bezoek aan de historische vesting van Hellevoetsluis, alles ligt binnen handbereik. De afstand tot de luchthaven Rotterdam The Hague Airport bedraagt ongeveer 43 km, wat zorgt voor een gemakkelijke aankomst en vertrek.
Citta Romana onderscheidt zich door een breed scala aan faciliteiten en diensten. Met 263 kamers biedt dit vakantiecomplex voor elk wat wils. De receptie staat altijd klaar om je van dienst te zijn, en met de beschikbare WiFi blijf je eenvoudig in contact met de buitenwereld. Voor ontspanning kun je terecht in het binnenzwembad, de sauna of genieten van een massage, alle beschikbaar tegen betaling. Het complex biedt ook voldoende vermaak voor de actieve vakantieganger met faciliteiten zoals een mooie tuin, een speelplaats en diverse sport- en wellnessactiviteiten. De parkeerplaatsen zijn kosteloos, wat een zorgeloos verblijf garandeert voor diegenen die met de auto komen.
Bij Citta Romana hoef je je geen zorgen te maken over je culinaire wensen. In ons centrumgebouw vind je restaurant Duinhoek, waar je tijdens je verblijf heerlijk kunt lunchen of dineren in een sfeervolle setting. Ook hebben wij speciale kindermenu’s, zodat er voor de jongste gasten volop keuze is. Daarnaast is het mogelijk om een bezorgontbijt bij te boeken bij je verblijf, zodat je ontspannen de dag kunt beginnen in je eigen vakantiewoning. Onze locatie is bovendien zeer geschikt voor feesten en partijen. Wil je jouw verjaardag, bruiloft, jubileum of babyshower bij ons vieren? Wij denken graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken. Het restaurant is gesloten op maandag en dinsdag. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in het restaurant, maar jouw trouwe viervoeter is van harte welkom op ons terras.
Het vakantiecomplex is toegankelijk voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, wat zorgt voor een zorgeloos verblijf voor iedereen. Dankzij de centrale ligging binnen de gemeente Voorne aan Zee is Citta Romana bovendien een uitstekende uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten in de omgeving.
(Mini) supermarkt
Totaal aantal kamers: 260
Strand: 1000m
Adresgegevens | 1 Parkweg 1, 3221 LV |
Citta Romana
Er is nog geen review geschreven, ben jij de eerste?