Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | Zuiddijk 2, 3221 LJ |
Website | Camping 't Weergors |
Social media | Instagram, Facebook |
Camping 't Weergors
Wij zijn 10 jaar geleden voor het eerst op deze camping beland. Twee keer 5 dagen kamperen. Toen was het al een top camping! Vorig jaar 6 dagen met tent en dit jaar 15 dagen met vouwwagen. Ik had verkeerd geboekt (camperplaats) en kreeg een prachtig plekje aangeboden op het weideveld. Het animatieteam was geweldig, mijn dochter wilde de camping niet eens af! Leuk spetter park, vriendelijk personeel en in het restaurant kun je heerlijk eten. Sanitair was meer dan schoon; blinkende douches! Er is een wasruimte, jongerenhonk, je kan heerlijk wandelen door het bloemenveld. Overal vind je speeltuintjes en achter de visvijver is een leuke speeltuin te vinden met waterbed. Je bent zo in het centrum van Hellevoetsluis, piraten strandje op loopafstand. Voor ons nooit meer een andere camping! 950 woorden zijn te weinig om een goede recensie te kunnen schrijven! Bedankt Weergors! Tot over twee weken (met tent) :)

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op camping 't Weersgors. Mooie ruime plekken, mooie afscheidingen met wilde bloemen. Schoon sanitair, vriendelijk personeel. Achter op de camping een heel mooi veld met wilde bloemen waar ze een mooi pad tussendoor hebben gemaakt, wat elke dag een wandeling waard was. Kortom top vakantie!
We waren hier 3nachten met de camper, fijne verzorgde camping, goede ligging om van hier uit fietstochten te maken.het restaurant op de camping is top, lekker gegeten ,vriendelijke bediening. Op de receptie ook vriendelijke ontvangst.sanitair niks op aan te merken heel goed.Een heel mooie verzorgde camping.
Echt een prima Camping met genoeg aan variatie verblijfsaccommodaties, prima ligging en uitstekend beheert. Voor jong en oud een Camping, een Vakantie die wij echt als echt uitstekend hebben ervaren. Prijs Kwaliteit Uitstekend.