Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Ardoer Camping Westhove
Camping Westhove is een echte familiecamping dankzij het binnenzwembad en de overdekte speeltuin. Ook zijn er elke dag veel animatie-activiteiten. De staanplaatsen zijn groot en het sanitair is schoon. Camping Westhove ligt vlakbij Aagtekerke en op fietsafstand van het strand van Domburg. Middelburg is een mooie stad om eens te bezoeken.
Deze camping straalt rust uit en dat merken vakantiegangers meteen. Het uitzicht, de ruime plekken, en de verzorgde, strakke grasvelden zorgen voor een fijne sfeer. Veel mensen genieten van het mooie zwembad, binnenspeeltuin en het gezellige restaurant, dat een echte aanrader is om te eten. De camping wordt geroemd om de top-sanitair en de nette, schone omgeving. Animatie en de vriendelijke sfeer maken dat je je meteen thuis voelt. Hoewel de horeca niet altijd vlekkeloos is, blijft alles overzichtelijk en ontspannen. Vakantiegangers waarderen vooral de gemoedelijkheid, het plezier en de mogelijkheid om samen te genieten. De zon, het geluid van spelende kinderen en de geur van vers eten houden de vakantiekriebel levend. Een plek om mooie herinneringen te maken.
Adresgegevens | Zuiverseweg 20, 4357 NM |
Ardoer Camping Westhove
Wat een geweldige camping!! met ontzettend fijn personeel
Camping is het waard om te bezoeken, alles is perfect van staanplaats tot sanitair. We hebben vele campings bezocht maar deze steekt er met kop en schouders bovenuit!!
We hadden voor 19 dagen geboekt maar helaas werd onze hond ziek, helaas in moeten slapen op dag van terugkomst thuis, en besloten om de vakantie af te breken. We kregen alle medewerking van het personeel, na een dag al een mail hoe het ging met ons en Rex. Ook gingen ze tegelijk over op het vergoeden van de resterende kosten van de boeking.
Al met al een TOP camping, we komen zeker een keer terug.
Wij hebben deze camping inmiddels 4x bezocht, dus dat zegt wel iets.
Bijna alles klopt hier wel of je nu met kleine kinderen komt of anders.
Sanitair is top, camping is mooi en gezellig.
Zwembad zou wat groter mogen en eventueel een (grote) glijbaan erbij.
Er is maar 1 groot minpunt en dat is de horeca. Dat was jaren geleden al niet goed en nu afgelopen vakantie weer niet.
Ik weet niet waarom ze dat niet onder controle krijgen maar jammer is het wel.
Bijvoorbeeld een uur (niet overdreven)wachten op een (te dure) friet bestelling, was onze laatste ervaring. Jammer, de rest is top.
Echt een geweldig schone camping, alles netjes verzorgd. Nog nooit zn schoon sanitair gehad, complimenten. De animatie was top! Jarno was echt geweldig, hij maakte er echt iedere dag een feestje van. Fijn zwembad en mooie binnenspeeltuin.
Prima camping, maar heel duur en veel wind door kust en open vlakte. Als toetje ook nog extra rekening voor de electra. Met meerdere gezinnen, dus vaak op 1 plek bij elkaar, en dan 1 grote electra rekening krijgen bovenop een premium prijs… slechte service na het vragen voor een oplossing. ‘Kijk maar in de app op de gebruiksmeter’, alsof je daar mee bezig wilt zijn. Kinderachtig en onprofessioneel. Helaas: geen aanrader dus, het zit em in de gastvrijheid voor de juiste beleving en beoordeling. Gemiste kans.
Ik denk de schoonste en best onderhouden camping waar we ooit geweest zijn. We hadden een xl campingplek en die was ook echt heel ruim. Mooi strak grasveld, gemoedelijke en rustige sfeer, fantastisch restaurant, prima overdekt zwembad, winkel met ruim assortiment. En dat dichtbij alles wat Walcheren te bieden heeft.
Tip:
- ga zeker eten bij het restaurant op de camping!
- wil je een strandrit te paard maken neem dan contact op met de manege de Dankbare. Zit om de hoek van de camping.