Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Winkelmogelijkheden: 1500m
Treinstation: 10m
Adresgegevens | Strengweg 4, 4525 LW |
Cassandria Bad
Een super camping. Mooie ruime plekken, schoon en voldoende sanitair. Vriendelijk personeel. Op zaterdag foodtruck met gebraden kippetjes. In het voorseizoen was de friture alleen op vrijdag en zaterdag open.
Heerlijk Hemelvaartsweekend gehad op de camping Cassandria-Bad.
6 persoons chalet was top, goede douche en schone badkamer. Fijn dat er een vaatwasser aanwezig is en genoeg ruimte om met kleine kinderen te kunnen relaxen.
Leuke omgeving en genoeg te doen op de camping qua activiteiten. Vrijdagavond was er een leuke muziek bingo en volop animatie voor de kinderen.
Hallo bij deze laat ik iedeen weten dat het weer een zeer toffe vakantie was,nu al voor de vierdemaal op rij
Gewoon doen,alles was naar wens PROPER Goed onderhouden gebouwen gras enzo een dikke 10/10 en lekkere koeken s'morgens
Op een ruime verharde camperplaats gestaan. Water en elektriciteit op de plaats. Vriendelijke ontvangst en verzorgde brochure ontvangen. Zelf plaats mogen uitzoeken. De camping is goed onderhouden. Goede verzorgingsplaats voor de camper. Sanitair schoon, voldoende toiletten en douches, vaatwasser kan met munten gebruikt worden, afwasplekken zijn binnen. Wasmachine en droger aanwezig. Als Zeeuwen kennen we de omgeving maar we komen ieder jaar terug naar Cadzand. Heerlijke omgeving. Op krap 10 minuten fietsen van Cadzand-Bad. Wij komen zeker weer terug. Een week genoten van deze camping. Complimenten!