Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Capfun Eikenhof
Vakantiepark De Eikenhof gelegen in Paasloo, in de provincie Overijssel, op de grens met Friesland. Het vakantiepark verhuurt moderne accommodaties en ruime kampeerplaatsen. Het waterpark bestaat uit een ruim, verwarmd buitenbad en een peuterbad met waterpaddenstoel voor veel spetterplezier. Ook zijn er gave waterglijbanen, waaronder een spacebowl en double slide! Midden op het park is er het speeldorp, met een groot speelkasteel. Ook is een pannavoetbalveld en een volleybalveld. Voor degenen die daarna nog energie over hebben en zin hebben in een uitje, ligt er direct naast het vakantiepark een gaaf klimbos. Daarnaast ligt het beroemde Giethoorn op slechts 15 minuutjes rijden en is het Nationaal Park de Weerribben om de hoek. Huur een kano of ga mee op een rondvaartboot en ontdek de prachtige omgeving.
Je voelt meteen de vakantiekriebel als je aankomt bij Leuk park voor jonge kinderen. Het is echt een gezellige plek, met een stralend nieuw zwembad en mooie huisjes waar alles aanwezig is. Vakantiegangers waarderen vooral de kindvriendelijkheid: de vele speeltuintjes en het leuke zwembad zorgen voor uren plezier. Het park is schoon en vriendelijk ingericht, perfect voor gezinnen met kinderen en zelfs honden, want dat wordt gewaardeerd. Het personeel krijgt complimenten voor hun vriendelijke houding, wat de sfeer extra warm maakt. Wat je voelt? Een ontspannen vibe, waarin je met een gerust hart kunt genieten van de zon en het goede gezelschap. Een plek waar herinneringen worden gemaakt, met een glimlach en dat gezellige gevoel dat je nooit meer vergeet.
Fietsverhuur
Adresgegevens | Paasloërweg 12, 8378 JB |
Website | Capfun Eikenhof |
Social media | Facebook, Instagram |
Capfun Eikenhof
Leuk park voor jonge kinderen
Alles netjes verzorgd en personeel ook zeer vriendelijk
Het was een hele fijne ervaring nieuwe huisjes en een leuke plek mooi nieuw zwembad. We hebben ons goed vermaakt

Wij gaan vaker naar CapFun omdat het gewoon super leuk is. De mobile homes zijn klein maar fijn. Alles is aanwezig. De vele speeltuintjes en het zwembad zijn fantastisch voor de kinderen. Wij hebben tot nu toe alleen maar goede ervaringen.
Zeer vriendelijke medewerkers, schoon park. Hond vriendelijk
Wij hebben genoten ik mijn moeder en onze hond beau