Laagste prijsgarantie

Wittebergweg 9, 7637 PM

8.4FantastischScore uit 147 reviews

Top week gehad!
Door Mirjam Kuijper op 06-05-2024

Wij hebben echt een geweldige vakantie gehad. Mooie overzichtelijke camping. We hadden een comfort plek en die stond lekker in het zonnetje 🌞 perfecte camping voor kinderen tot 10 jaar! Kinderen konden zich leuk vermaken bij de animatie of in de leuke speeltuintjes of lekker in het zwembad. Ze hebben zich geen moment verveeld. Sanitair was ook altijd netjes schoon toen wij er waren. Wij moesten even wennen aan het warm water pasje. We vergaten die steeds en je moest om de beurt douchen omdat je maar 1 pasje hebt. Maar al met al echt een top week gehad

Fantastisch
Door Iris Veeken op 29-08-2023

Heerlijke vakantiegehad op plek met privé sanitair. Leuke speeltuin en hele fijne sfeer. Bestelde broodjes werden zelfs op de plek bezorgd s ochtends

Fantastisch erg genoten.
Door Senne op 26-07-2023

Wij zaten met ons gezin van vier op de camping met het privé sanitair, wij hebben een fantastische vakantie gehad. de faciliteiten zijn echt top!! wij komen hier zeker nog is terug.

1 keer was genoeg
Door Mevr Vijfschaft op 19-07-2023

Toen wij aankwamen bleek het prive-sanitair nog niet schoon..14.30.U kunt hier tegenover op het weiland wachten tot 15.00..uiteindelijk was het pas om 15.30 schoon...terwijl je als je weer weg gaat..de sleutel smorgens om 10.00 ingeleverd moet zijn.Deur was stuk..deze werd onmiddellijk gerepareerd. De camping is leuk voor jonge kinderen met name de speeltoestellen en het zwembad.De zwemvijver was echt vies.Wij waren er in het weekend..er bleek op de vrijdag een fietsgroep te zijn en op zaterdag een besloten feestje...kortom t restaurant was niet beschikbaar .Opk een ander soort van barretje bleek gesloten te zijn voor de campinggasten wegens een feestje.Gelukkig was t restaurant van de op paar honderd meter gelegen camping de Bronnen wel geopend en hebben we daar gegeten...5 sterren...wij hebben er niks van gemerkt

Omgeving mooi, accomodatie en zwembad kan beter.
Door Kim op 27-01-2023

Opzich een leuke camping. Wij hadden voor de zomer een huisje geboekt. Bij aankomst bleek dit een veredelde stacaravan te zijn waar vanbinnen behoorlijk achterstallig onderhoud was. Krappe ruimtes, keukenkastjes die scheef hingen, meubels die hun beste jaren hadden gehad.. Het personeel is wel erg behulpzaam en de animatie doet hun best. Leuk voor kindjes t/m jaar of 8. Voor erboven is er weinig. Het zwembadwater was ijskoud, en een vreemde restaurant-regeling waarbij je alleen op woensdag een pizza kon bestellen (?) De rest van de week was de pizzeria dicht en mag je niet alle gerechten mee nemen naar je huisje. Qua prijs/kwaliteit verhouding was het voor ons een tegenvaller en heeft de Witte Berg behoorlijk wat concurrentie in de buurt.

Leuke camping voor kinderen
Door Linda op 18-09-2022

We hebben een week in de zomervakantie gekampeerd op de Witte Berg. Er is genoeg vermaak voor kinderen. (o.a. zwembad, speeltuinen, vijver en animatie). Sanitair is netjes en wordt regelmatig goed schoongemaakt.
We komen nog een keer weer!