Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 9
Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Over Camping De Kleine Wolf
In het Overijsselse Ommen verblijf je op Camping De Kleine Wolf. Het enthousiasme over het animatieteam is groot. Bij slecht weer kun je terecht in het binnenzwembad, terwijl je bij goed weer buiten baantjes trekt. In het ultra moderne sanitairgebouw relax je in een ligbad of jacuzzi met sterrenhemel. Op steenworp afstand van Hoogengraven.
Bij camping de Kleine Wolf voel je meteen dat alles klopt. De kinderen draaien zichzelf een paar keer per dag in het zwembad of rennen naar de glijbanen, terwijl jij geniet van het schoon sanitair en de rustige sfeer. De faciliteiten worden goed onderhouden en het lijkt alsof er altijd iets te doen is, van sportieve pump trackbaan tot creatieve workshops en sprankelende vuurwerkshows. Over de kampeerplekken kunnen ze soms klein zijn, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de gezellige ambiance en de uitgebreide animatie. Het gevoel dat je er echt even tussenuit bent, met frisse lucht en herinneringen die blijven hangen, zorgt voor die vakantiekriebel waar je weer naar uitkijkt.
Fietsverhuur
Parasols
Zandstrand
Adresgegevens | Coevorderweg 25, 7737 PE |
Camping De Kleine Wolf
We komen al jaren op camping de kleine wolf! Atijd vriendelijke medewerkers waar je ze ook tegen komt. Wij kind 12 jaar en ouder 34 jaar vinden het een hele fijne camping. Voor mijn kind is er van alles te doen: binnen/buiten zwembad, super leuke glijbanen, pump trackbaan en strandje maar ook leuke animatie van drumtastic workshop tot grafiti spuiten, vuurwerkshow en met klap op de vuurpijl een te gekke spooktocht! En ik als ouder word heel blij van schoon sanitair. Ook de douches zijn prettig. Schoon en zonder muntje/tijdsdruk. De campingplek die wij elk jaar hebben is een comfortplaats, ruime plekken en een waterkraantje bij je plek, die deel je met je buren. Je betaald een flink bedrag maar wij vinden het de moeite waard. Enige minpunten die ik kan bedenken zijn dat er wel iets meer douches mogen komen en qua hygiëne kijken naar het zwembad. Elk jaar is mijn dochter de laatste week ziek. De halve camping hoor je ook hoesten..
Zijn in juni op vakantie geweest met eigen caravan, plekken zijn netjes en groot . Sanitair wordt goed bij gehouden. Zwembad is leuk en goede temp water , wc kan netter. Badjuffen te jong en lopen de hele tijd samen , ze roddelen over collega's waar gasten bij staan. Badmeesters daarin tegen erg druk , vooral de jongeman met rood haar , die mag dik compliment krijgen !
Mooie goed verzorgde camping, maar de kampeerplaatsen zijn klein. Soms geen plaats voor de auto of voortent inclusief luifel. Er zijn luxe kampeerplaatsen die iets groter zijn, maar daar is dan privesanitair en/of hond niet mogelijk. Als je naast een voortent ook een luifel wilt plaatsen, let dan goed op welke plaats je boekt! De camping is leuk maar wij kiezen toch liever voor iets anders.
Wij komen al jaren naar de Kleine Wolf. Mooie camping met veel faciliteiten en toch overzichtelijk. Het zwembad met glijbanen was elke dag favoriet bij onze kinderen. Ook de speeltuinen verspreid over het terrein zijn ideaal. Je merkt dat de camping goed wordt onderhouden en meedenkt met gezinnen.
Wat een fantastische camping voor gezinnen. Vanaf het moment van aankomst voel je dat alles klopt. De kinderen (4 en 8) waren meteen verkocht door het zwembad en het zandstrand; volop zwemplezier dus. Elke dag was er wel iets te doen met de animatie en ook ’s avonds leuke shows. Sanitair was netjes en goed bijgehouden. Wij hebben echt genoten en snappen helemaal waarom deze camping zo hoog scoort.
De Kleine Wolf doet zijn naam als familiecamping eer aan. Alles is gericht op gezinnen met jonge kinderen en dat merk je aan de faciliteiten en de sfeer. Veel speelplekken, leuke activiteiten en een fijn zwembad. Ook de omgeving is mooi om te fietsen en wandelen. Wij hebben een hele ontspannen vakantie gehad.