Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Besthemerberg 1, 7731 PB |
Ommerland
Geweldige camping vooral met iets oudere pubers ook! Alleen de campingbeheerder lijkt overspannen en zelf aan vakantie toe, we waren 1 nacht zeer zeker te luid alleen jammer dat hij dan al scheldend en tierend het veld op komt stieren, en hij had gelijk we waren te luidruchtig maar de manier waarop sloeg echt helemaal nergens op, gaf ook gelijk de pubers de schuld die net terug waren dus die er helemaal niks mee te maken hadden, ik was blij dat ik erbij was want zoals hij tegen ze tekeer ging en daarna tegen ons ging echt veelste ver maar goed ga niet teveel in discussie met hem want dan gaat hij dreigen dat je je spullen kan pakken! De beveiligers daar in tegen zijn heel redelijk.
Het cijfer doet anders vermoeden en op deze site kunnen wij niet zoveel tekst kwijt, maar wij gaan nooit meer naar Ommerland!
De kampeerbeheerder op deze camping meet met twee maten, ons uitgebreide verhaal is terug te vinden op Tripadvisor..
Mooie camping in een prachtige groene omgeving. Erg fijn dat ons hondje ook mee kan naar de camping! Leuk om te klimmen in het klimpark of naar de mooie nieuwe bowlingbaan! Helaas vallen kinderen van 12/13 jaar tussen wal en schip bij animatie, ze gaan niet meer met de kleintjes mee, maar voetballen tussen 16/17 jarige ook niet. We hebben totaal geen last gehad van de jeugd (zoals eerdere reviews), maar de camping moet zich wel actief blijven inzetten tegen harde muziek, rokende jeugd zodat dit ook in de toekomst zo blijft!
Zelden zo'n vervelende vakantie gehad. Personeel hoogst onvriendelijk. Zwembad ijs en ijs koud. Gerenoveerde huisjes lijken uit de jaren 60 te komen en zijn vies en delen roestig.
Qua prijs zou je topsegment verwachten, maar een hostel is nog beter en schoner
Super fijn park
Gelukkig mocht onze hond mee in de restaurant en in de chillroom ,
We hebben elke dag heerlijk gegeten in de restaurant super vriendelijk personeel en complimenten aan de kok de ommerburger was heerlijk en ook alle toetjes van de kaart.
We hebben ook gebruik gemaakt van het klimbos ook fijn personeel met goede uitleg
We gaan zeker een keer terug komen.
Heerlijke week gehad! We verbleven in een hondvriendelijke bungalow. Deze zijn wat gedateerd maar knus en bieden alles wat nodig is, goede prijs/ kwaliteitsverhouding.
Ook zijn er meer luxe tot zeer luxe bungalows maar daar zijn huisdieren niet toegestaan.
De ligging van alle bungalows is werkelijk top !
Middenin het groen, met leuke tuin.
Vanuit de bungalows stap je meteen de paden op en de bossen in, waar prachtige wandelroutes zijn uitgezet.
Het park was druk bezet maar je merkte er weinig van.
Heerlijke rust en zelfs liepen er een namiddag 3 reeën voor onze bungalow langs.
Er is een prima restaurant waar je tegen heel schappelijke prijzen lekker kon eten.
Ook afhaalpizza en een snackbar als je geen zin meer hebt te koken.
Er is een klein supermarktje waar ze heerlijke broodjes verkopen.
Het gezellige stadje Ommen ligt op nog geen 3 km vanaf het park.
Voor mensen met kinderen ook genoeg te beleven.
Het personeel zeer vriendelijk !