Laagste prijsgarantie

Activiteiten
    Onderkomen

Geschikt voor alle leeftijden
Door Mieke op 03-05-2025

Gemoedelijke, rustige camping. Wij twijfelden doordat er in andere reviews vermeld werd dat het geschikt zou zijn voor jongere kinderen. Echter heeft mijn zoon van 12 zich hier hartstikke goed vermaakt. De Pannakooi staat de hele dag vol. Tevens wel meer oudere kinderen aanwezig op de camping, die aansluiting vinden in groepjes. Animatie is wel erg gericht op jongere kinderen.
Het buitenbad zou in eerste instantie gesloten blijven, ondanks temperaturen van 25+ graden. Op verzoek hebben ze toch besloten het zwembad te openen. Goede service dus! Binnenbad is klein, maar fijn. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken voor ouders met jongere kinderen is dat er weinig speelgelegenheden zijn op de veldjes zelf. Hier heb je maar vanaf een paar plekken zicht op. Je loopt vanaf de camping zo het bos in en in de omgeving is ook meer dan genoeg te doen. Al met al zeer tevreden en een echte aanrader!

Onze 14e keer
Door Jan Nagels op 01-07-2024

Mooie camping met aardige mensen die er werken. Wij hadden een voorseizoensplek op deze camping. Alles is goed onderhouden. Voor ons was dit de 14 e keer dat we op de camping stonden. Voor ons is wel de vraag of de sanitair voorzieningen voldoende zijn, wanneer de camping helemaal bezet is. Dat moet dan blijken. De wifi is voor verbetering vatbaar. Soms heel goed en een volgende dag minimaal. Wij komen terug.

Fietsen op de sallandse heuvelrug.
Door Kees h op 29-06-2024

In juni was de laatste week erg warm en in een Bergalow zit geen airco of ventilator dus binnen bloedheet en buiten veel muggen en midjes, ‘s nachts niet om te harde zo heet.
De omgeving prachtig met de sallandse heuvelrug en Ommen en andere fietsgebieden.
De camping is prima onderhouden maar de Bergalow ondanks een upgrade wat gedateerd, zo was de vierpits gasstel niet beveiligd, deurtje van de koelkast sloot niet goed, kleine oude douche met weinig plek om je spullen op te zetten, buiten waren wel goede stoelen met parasol. De slaapkamers zijn klein en stapelbed goed voor jonge kinderen.
Al met al was de prijsverhouding goed en de service was ook prima.

Een heel mooie omgeving.
Door JGA Wubbels op 29-06-2024

Wij zijn in juni geweest. Kan dit niet aangeven in bovenstaand overzicht. De service is met een zes aangegeven. Dit komt voornamelijk door de hele slechte wifi verbinding. Moet echt worden verbeterd.

Rustig gelegen en zeer fijne sfeer en gezelligheid
Door Benjo op 28-06-2024

Heerlijke sfeer, rustig maar wel gezellig. Het park ligt wel iets afgelegen maar dat is juist fijn. Mocht je toch weg willen. 5 min en je zit in een attractiepark, museum en ah op 7 min. Dus niets te nadele maar voor ons juist enorm fijn en gemoedelijk. Een dorp in een dorp 👏

Super fijn park met vriendelijke mensen
Door Janneke op 07-06-2024

top vakantie gehad, binnenzwembad wat klein, maar verder leuk voor de jongere kids. Voor oudere kids is dit park minder geschikt.