Laagsteprijsgarantie

• Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.1

• Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award

Over Capfun de Sprookjescamping

Capfun Sprookjescamping is populair vanwege de goede voorzieningen en de uitgebreide animatie. De sprookjesfiguren zijn favoriet bij de kinderen en het dagelijkse theater zorgt elke keer weer voor een gezellige avond. Het buiten- en binnenzwembad met glijbanen maken de ervaring af. Ga ook zeker eens op huifkartocht door de omgeving.

Vakantiegangers genieten zichtbaar van de gezellige sfeer op Capfun De Sprokjescamping. Ze waarderen hoe alles schoon en goed onderhouden is, wat meteen een rustige, prettige vibe geeft. De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven met de animatie, die telkens weer voor mooie herinneringen zorgt. Het hele gezin voelt zich welkom en kan ontspannen, vooral op de zonnige dagen bij het chalet of in het buitenzwembad dat uitnodigt tot zwemmen en vrolijkheid. Veel reizigers komen hier al jaren terug omdat ze de familiale sfeer en de vrolijke animatie waarderen. Ook de chalets met balkon en de speelse, sprookjesachtige sfeer maken het verblijf echt bijzonder. Een plek waar je na een dagje genieten altijd met een tevreden glimlach vertrekt.

• Airconditioning

Grote Beltenweg 17, 7794 RA
Website

8.1
FantastischScore uit 205 reviews

Fenomenaal! Het was heerlijk!
Door Anna Haan
ltr_12745e405c0546f808
op 08-06-2026

We hebben in mei 2024 een bezoek gebracht aan Capfun De Sprokjescamping (3 Chalets). Het was heerlijk.

Alles was erg schoon en goed onderhouden. Het personeel was tijdens ons hele verblijf vriendelijk en behulpzaam. Een werkelijk fantastische plek voor het hele gezin.

Het is de perfecte plek om helemaal tot rust te komen. Bedankt voor uw bezoek!

Te triest
Door Fam van oosten op 07-04-2026

Een puppy van 11 weken was niet welkom in de accommodatie. Oke prima. Maar zelfs buiten de accommodatie mocht ze er niet zijn. Waardoor ik mijn gezin niet eens kon bezoeken. Had aangeboden in de auto te slapen. Zodat ik overdag bij mijn gezin kon zijn. Mocht ook niet. Toen kreeg ik foto's van het huisje. Zelfs onze huisdieren leven nog gezonder en beter. Het moest een leuke sfeer geven. Sprookjes kota . Nou zie de foto's!! En Saar mag dan niet een puppy in de buurt zijn. In een bench. En daar betaal je veel geld voor. Voor een hoopje ellende, schimmels , tocht etc. Beschamend dit. En dan vragen ze schoonmaakkosten niet te zuinig. Kan iemand vertellen waarvoor?

Top animmatieteam
Door Suzanne op 27-12-2025

De kinderen hebben weer een geweldige vakantie gehad, grote complimenten aan het geweldige animatieteam ieder jaar weer. Dit maakt dat wij toch ieder jaar weer terug komen nu toch al zo'n 5 jaar.

Fantastisch
Door Laurie Bijen op 23-10-2025

Wij hebben een fantastisch weekend gehad op de sprookjes camping. We hadden twee chalets die met balkon aan elkaar zaten, ideaal! De chalets waren erg schoon. De animatie was fantastisch voor onze kinderen, zij hebben echt ons weekend gemaakt. Wat hebben ze het goed gedaan! Wij willen zeker terugkomen naar de camping alleen dan wanneer het wat warmer is en we lekker buiten kunnen zitten, het zwembad was nu ook vrij koud. Bedankt voor ons mooie weekend. ✨

Topvakantie
Door Duyvis op 28-09-2025

Leuke camping, veel te doen voor de kleinste kinderen! Tot zes jaar een top camping! Hele dag animatie ook buiten het seizoen!

Super leuke camping !
Door Marloes op 20-09-2025

Is echt een leuk park zeker voor een meisje van 2 en half aleen de bedden mogen echt wel vernieuwd worden.