Laagste prijsgarantie

8.4FantastischScore uit
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.4

• Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award

Over Capfun de Sprookjescamping

Capfun Sprookjescamping is populair vanwege de goede voorzieningen en de uitgebreide animatie. De sprookjesfiguren zijn favoriet bij de kinderen en het dagelijkse theater zorgt elke keer weer voor een gezellige avond. Het buiten- en binnenzwembad met glijbanen maken de ervaring af. Ga ook zeker eens op huifkartocht door de omgeving.

Vakantiegangers zijn vooral te spreken over de fantastische animatie en de vele faciliteiten voor kinderen bij Capfun en Sprookjescamping, zoals leuke zwembaden, speeltuintjes vol speelgoed en de sprookjesachtige sfeer. De accommodaties scoren punten met hun netheid en de snelle respons op verzoeken; een huisje dat niet helemaal schoon was, werd bijvoorbeeld snel spic en span gemaakt. De horeca biedt lekkere opties voor zowel een snelle hap als een uitgebreid diner. Ondanks een klein minpuntje hier en daar, zoals geluid in een gesloten zwembad, blijft de algemene ervaring positief. De vakantiegangers zijn zo enthousiast dat ze zelfs overwegen hun verblijf volgend jaar te verlengen.

Telefoonnummer

• Pool bar

8.4FantastischScore uit 821 reviews

Erg leuk gehad
Door Angela op 30-01-2025

Voor het eerst bij capfun op vakantie maar erg verrast! Super leuke animatie! Leuke zwembaden en veel speeltuintjes over het park, bij de speeltuintjes ligt zelfs speelgoed om mee te spelen. Ons huisje was ook schoon. Super week gehad!

Top camping
Door Bianca rademacher op 13-10-2024

Sprookjescamping is een geweldige camping vooral nu ze het dak dicht kunnen schuiven van t zwembad echt een pluspunt geworden, animatie is geweldig mijn kindjes zingen de liedjes nu nog super animatie, eten is prima alles is prima .

Slechte camping voor ons nooit meer capfun!!!
Door Melissa op 13-09-2024

Zeer slechte camping vanaf het moment van aankomst ellende en geen passende oplossing 350 betaald na 1 nacht zijn we al weg gegaan kinderen hebben hele nacht gehuild van de kou verwarming die stuk was eerste huisje was al ellende 2 huisje nog meer omdat geen verwarming was

Geweldige tijd gehad
Door Youri de Brons op 08-09-2024

Wij hebben een geweldige tijd hier gehad. Er was een klein minpuntje in het begin, het chalet was absoluut niet schoon. Maar even aangeven bij de receptie en binnen het uur was een medewerker die grondig naar snel ervoor heeft gezorgd dat alles tiptop was. De horeca is hier echt prima. De Eeterij is goed voor een snelle hap en het restaurant heeft best wel wat keuze en allemaal lekker. Het zwembad was echt oké. Het water is warm, het is alleen niet heel groot en als het dak dicht is erg lawaaiig. Maar de kinderen hebben er veel plezier gehad en daar gaat het om. En dan de animatie. Die is echt ge-wel-dig. De sprookjesfiguren zijn echt heel leuk en het hele team eromheen super. Van medewerkers die je later in een groot theater terug hoopt te zien tot een medewerker met ontzettend veel oog voor hoe een kind benaderd moet worden. We waren er dit jaar 1 week, volgend jaar willen we er 2!

" Super camping "
Door Marco op 06-09-2024

Super leuke camping voor voornamelijk jonge kinderen ik denk persoonlijk tot een jaar of 10. Er word ook heel veel georganiseerd door het animatieteam dus je kinderen komen niks te kort! Wij hadden savonds laat een klein incident met onze jongste dochter met 10min stond er iemand van het personeel met schone lakens voor onze chalet.

Sprookjes kunne waar zijn
Door Marlinda op 04-09-2024

Een heerlijke camping met mooie stacaravans, veel activiteiten voor de kinderen. Een super gemotiveerd animatieteam. Fijne medewerkers van het restaurant en de receptie. De kinderen tevreden, wij tevreden.