Kampeerdorp De Zandstuve

We hebben de beste aanbieders voor Kampeerdorp De Zandstuve voor je op een rij gezet:
Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Over Kampeerdorp De Zandstuve
Als je op zoek bent naar een leuke kindercamping/glamping, dan zit je bij camping De Zandstuve in Hardenberg goed. Slaap midden in de natuur en geniet samen met de kids van het zwemparadijs, het indoor speelkasteel en de vele speeltuinen. Bezoek een van de pretparken in de buurt of maak prachtige wandelingen in het Vechtdal.
Vakantiegangers zijn dol op de Zandstuve vanwege de fantastische ervaringen die het biedt, vooral voor de kids die zich geen moment vervelen met zwemmen, spelen en de leuke animatie. De netheid van de camping en de accommodaties krijgt hoge lof, zelfs de wat oudere toiletgebouwen blinken uit in schoonheid. De vriendelijkheid van het personeel wordt keer op keer benadrukt, wat de sfeer ten goede komt. Ook de eetgelegenheden zoals stoov en de pizzeria vallen in de smaak. Hoewel het zwembad voor sommigen aan de kleine kant was, compenseren de goed uitgeruste lodges, met aandacht voor detail zoals een om te bouwen ledikant, ruimschoots. Dit alles maakt de Zandstuve een favoriet onder vakantiegangers.
Si Es An
Meer: 3000m
Openbaar vervoer: 5m
Adresgegevens | Grote Beltenweg 3, 7794 RA |
Kampeerdorp De Zandstuve
Fantastische camping! Onze kinderen hebben een geweldige vakantie gehad, veel gezwommen, hele dag spelen en leuke animatie!
Samen hebben we heerlijk gegeten bij stoov en de pizzeria. Personeel erg vriendelijk.
Toiletgebouw Bella wat verouderd maar erg schoon. Hele camping sowieso schoon en netjes. Heerlijke 2 wkn gehad
Stuuvers aardige medewerkers, groot animatie team, veel aandacht voor de kids en van alle gemakken voorzien. Het weer zat ook wel heel erg mee, kers op de taart. De favoriet Cobus vaak en veel te zien op een dag. Tot stuuf!
Op dit moment verblijven wij op de Zandstuve, in de Vechtdallodge voor 8 personen. Super mooie accomodatie, kids vinden het top en ook leuk dat je met meerdere accomodaties op een veldje staat. Zo maken de kids snel contact met anderen. Wel wordt er oppervlakkig schoongemaakt (bijvoorbeeld nog een schepje onder de bank en vieze tegels in de wc).
Vriendelijke personeel op de hele camping en ook leuke accomodaties. Waar wij ons in hebben vergist is de grote van het zwembad. Hier kan je je niet de hele dag vermaken, omdat er minimale zit/lig mogelijkheid is. Er is een heel klein grasveldje. Voor de hoeveelheid mensen op de camping niet toereikend. Mooie camping, maar vanwege de, voor ons, beperkte zwemmogelijkheden is het voor ons eenmalig. Wij gaan op zoek naar een camling net een ruimer zwembad en/of vijvertje oid.

Kampeerdorp De Zandstuve
Wat een geweldige camping is dit. Helemaal ingericht op kinderen en die ontbreekt het aan niets. Op het sanitair is menig restaurant jaloers. Verder is iedereen super vriendelijk en het thema is helemaal doorgevoerd.
We hebben genoten in onze 6 persoons lodge met ons gezin van 5. verschillende campings in en om
Rheeze bezocht en deze is wel onze favoriet. In ons huisje was echt alles aanwezig wat je nodig hebt (denk aan een haakje in de douche, kapstok of een koffie schepje) Ook prima bedden (wat vaak erg tegenvalt). Helemaal een pluspunt was het 1 persoons bed die omgebouwd kan worden in een ledikant. Een campingbedje (en alles ombouwen) was dus overbodig 😄.
Wat een prachtig park is dit, ideaal voor kinderen.
Wij zaten in de rheezerlodge op het buurplein, dichtbij het stuufplein, alle pleinen hebben een eigen speeltuin, urenlang speelplezier. Animatie komt je bij binnenkomst gelijk verwelkomen, mijn zoon was gek op Cobus en Blizz. De knuffel van cobus moest gekocht worden en praat nog steeds over zijn leuke vakantie. De skelters waren favoriet en moest dagelijks op gecrossed worden. Personeel (receptie, supermarkt, stuuv & stuuf to go) waren vriendelijk en behulpzaam. Wij komen hier zeker nog eens terug.