Scholtenhagen

Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Scholtenhagenweg 30, 7481 VP |
Scholtenhagen
Super mooie grote plekken.
Vriendelijke mensen.
Sanitair verouderd maar wel goed en schoon.
Komen hier vast nog wel een keer terug.
Prachtig gelegen camping op 10 minuten loopafstand van het dorpscentrum. Ontzettend vriendelijke medewerkers die of bij de receptie zitten of bij het restaurant helpen. Een familiebedrijf dus. Wij houden hiervan. Niet zo massaal en heerlijk persoonlijk. Altijd in voor een praatje. Het restaurant heeft een eenvoudige kaart, maar echt wat een aandacht aan de gerechten. Heerlijk. Tip: probeer de spareribs, want die zijn top! Park is keurig onderhouden, het sanitair wordt keurig bijgehouden en ruime kampeerplekken.
Als we dan toch iets te zeuren moeten hebben dan is het dat je wel echt ver moet omlopen voor het naastgelegen zwembad. Er zit een deur in het hek vanaf de camping, maar die is op slot. Omdat het hard regende in het pinksterweekend hebben we de kids maar met de auto naar het zwembad gebracht.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt! Der Campingplatz ist sehr sauber und sehr ordentlich geführt!
Das Personal und der Chef sind sehr freundlich und haben immer ein offenes Ohr für deine Belange!
Für Kinder wird hier viel gemacht, von der Kinderanimation bis zur Zugfahrt wird hier viel angeboten!
Rundum top! 👍
Een prima camping voor een kort verblijf. Een zwembad hebben ze zelf niet maar je kunt gebruik maken van het overdekte zwembad wat naast de camping ligt. Het sanitair is altijd schoon en netjes, wel wat gedateerd.
Rustige camping in prachtige omgeving. Voor tieners niet veel te doen behalve het zwembad. Mooie grote plekken. Dicht bij het dorp!
We hadden op een tent bij plek 239 een week gecampeerd. de plek was ruim genoeg voor je tent/kamper of caravan, sanitair was lekker schoon, mensen van camping waren heel vriendelijk. Het zwembad een plus punt maar hij was tot 3 uur middag voor gasten. dat was jammer. wat langer tot 5 uur in zwembad met name in de slechte regende dagen zou heel top zijn. min punt was dat ons plek was naast/ dicht bij werkplek van camping daardoor krijg je niet mooi uitzicht als jelekkr buiten op de tent ga zitten. we hebben wel ons tentopening op een andere richting gezet om van schuur/ werkplek stukje afblijven. We komen nog een keer daar dan kiezen we de plek die wat verder van schuur is. ondanks twee dag regen en koude nachten hadden heel fijne en leuke vakantie bij SH.