Laagsteprijsgarantie

• Deze accommodatie heeft een score van 8.7

Onderkomen
    Activiteiten

Over Vakantiepark Giethoorn

Vakantiepark Giethoorn is ideaal om heel Giethoorn te ontdekken vanaf het water. Je chalet ligt namelijk aan het water en je hebt je eigen sloep. Op het park zelf geniet je van een hapje en drankje in het eetcafé terwijl je zicht hebt op de kinderen in de speeltuin. Het park is autovrij. Vaar naar het centrum van Giethoorn (2,5 km).

In de beoordelingen komt naar voren dat vakantiegangers vooral de rust en schoonheid van het park waarderen. De aanwezigheid van een bootje bij het huisje wordt gezien als een groot pluspunt, evenals de netheid van de accommodaties. De omgeving krijgt veel lof, met specifieke aanbevelingen voor een bezoek aan de natuurgebieden de Wieden en de Weerribben, die vlakbij liggen. Verder wordt de locatie beschreven als heerlijk en het personeel als vriendelijk. De huisjes zijn comfortabel en schoon, en de aanwezigheid van een perfecte sloep verhoogt de algehele tevredenheid. Deze aspecten maken het park tot een fijne plek voor een ontspannen verblijf.

• BBQ toegestaan

8.7
FantastischScore uit 20 reviews

Onderkomen
    Activiteiten

een mooi en rustig park in giethoorn
Door Frank Pelkmans op 20-06-2024
Alleen gereisd

ik ben in juni alleen naar dit park geweest
het is een rustige park waar je goed tot rust kunt komen
het huisje was netjes en schoon bootje bij het huisje vond ik een plus punt de omgeving is ook heel mooi aanrader is om naar de wieden te gaan een heel mooi natuurgebied dat vlak bij ligt ook de weeribben ligt vlak bij ik heb een leuke week gehad

Omgeving leuk
Door J. Crompvoets op 18-05-2023

Het verblijf was ontzettend smerig echt vies
Zeker geen aanrader en een bankstel voor 4 personen terwijl dat we een huisje hadden voor 6 personen. Uiteindelijk kregen we de schoonmaakkosten terug maar verder geen vergoeding terwijl wij voor 6 persoons huisje betaald hadden en uiteindelijk het voor 4 personen was. Daarna werd ons verteld dat het huisje op de lijst stond voor opgeknapt te worden maar wij toch nog het volle pond moesten betalen echt heel slecht. Het was huisje nummer 58

Geweldige lokatie en sloep
Door Ad Vriends op 07-05-2023

Het huisje was niet schoon, moesten de tafels schoonmaken, plakten nog en lagen vol met restjes van een barbeque.
Twee van de badkamers stonken naar riool. Na een klacht werd dit volgens de onderhoudsmonteur opgelost. Helaas de volgende dag een andere onderhoudsmonteur die het euvel verhelp. Wel drie van de vier nachten last gehad van een riool lucht in de douche en slaapkamer. Het betrof huisje Kraaienest, nr 59. Klacht gedeponeerd maar geen reactie tot op heden. Jammer voor een huisje waar je zo veel voor betaald.

Super!
Door Wij op 04-05-2023

Heerlijke locatie, mooie schone huisjes, perfecte sloep!

Geweldig!
Door Annemiek op 28-03-2023

Prachtige plek, vriendelijk personeel. Comfortabel huisje. Denk in hoogseizoen wel heel druk. Maar deze periode helemaal fijn!

giethoorn met bootje
Door danny van buggenhout op 28-03-2023

een klein min punt , maar word aangegeven bij de info , de auto moet op een parking buiten het domein ,op eigen risico