Laagsteprijsgarantie

9.3
FenomenaalScore uit 14 reviews

geweldig
Door cora glas op 02-08-2025

Wat een schitterende accommodatie. Wij zaten in boslodge+. Sfeervol ingericht. Airco aanwezig. De serre is een geweldige plek om in te zitten. Horen voor de slaapkamerramen zou fijn geweest zijn, maar ach dat neemt niet weg dat het voor de rest super was. Eigenaar erg vriendelijk. Mooie omgeving om fietsend te verkennen.

Schitterende plek
Door Wilma walhout schippers op 14-07-2025

Wij hebben 4 heerlijke dagen gehad op in ons mooie chalet, van alle gemakken voorzien, en heel schoon wat erg prettig is, bij problemen met de wifi, waren ze er direct en goed geholpen, wij raden dit prachtige park aan , waar keuze is uit verschillende accomodaties
Omgeving is erg mooi om te fietsen, een ontdekkingstocht door de Twente is een aanrader.
Groeten Wilma Walhout

Prachtig huisje met airco
Door I Langeveld op 13-09-2024

Prachtig huisje op klein park. Grote overdekte veranda hadden we en airco. Was geweldig met te warm weer. Wifi was erg slecht maar heel snel perfect opgelost.
Op het park kan je patat halen, een klein buitenzwembad maar verder weinig op t park zelf. Park was ook wel in middle of nowhere, maar als je van rust houdt perfect. We hebben genoten..o ja zelfs wasmachine/droger erin was erg handig als je lang blijft.

Heerlijk verblijf
Door Sanne op 23-01-2023

Moderne huisjes op een kleinschalig rustig park. Vriendelijk personeel en goede service. Mooie omgeving. Voor de kinderen is er een buitenzwembad (nu niet in gebruik gezien de wintermaanden) en leuke speeltuintjes. Bij de receptie een gezellige relaxplek. Buiten het park zijn er, in de omgeving activiteiten om te ondernemen met de kinderen (binnenzwembad, binnenspeeltuin).

Fantastisch
Door Jan en Margareth op 20-01-2023

Fantastisch park met hele vriendelijke medewerkers .
Prachtige nieuwe huisjes, super schoon.

Prachtig, mooi vakantiehuisje met privé sauna!
Door Kyra Lobbert op 19-11-2022

Heel modern huisje, mooie inrichting en erg schoon. Heerlijk genoten van de privé sauna. Bij een vraag heel snelle service en onwijs vriendelijk personeel. Echte aanrader!