Laagsteprijsgarantie

Hengelosestraat 30, 7491 BR

Landgoed Hotel Carelshaven Delden

8.3
FantastischScore uit 83 reviews

Heerlijk genoten op een prachtige locatie
Door Ramon Boekhoff
op 01-08-2026

Wat hebben we genoten in dit heerlijke hotel op een prachtige locatie! De medewerkers maken uiteindelijk altijd het verschil, en ook op dat vlak was onze ervaring zeer geslaagd, stuk voor stuk vriendelijke en behulpzame mensen.

Het diner overtrof onze toch al hoge verwachtingen. Het ontbijt mag er, in alle vriendelijkheid, nog wel een tandje bij: wellicht is het een bewuste keuze om de bediening hier wat minder nadrukkelijk aanwezig te laten zijn en de keuzemogelijkheden eenvoudiger te houden. Waar bij het diner volop met lokale ingrediënten wordt gewerkt, merkten we daar bij het ontbijt iets minder van.

Al met al hebben we heerlijk genoten en komen we met plezier nog eens terug. Nog een leuk detail: we hadden onze hond bij ons, en het was fijn om te merken dat ook zij zeer welkom was!

Heerlijk genoten op een prachtige locatie-d85bc7d5-eab3-40dd-b74a-d116784d617fHeerlijk genoten op een prachtige locatie-2b607902-230d-409e-a155-206832a8ce38
Zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten
Door Niels Greif
op 31-07-2026

Net zoals vorig jaar werd ons plezier weer aangetast door de verplichting om vooraf te moeten betalen. Wij vinden dat zeer onsymphatiek, ongastvrij en geen vertrouwen in de gasten hebben. Vooraf betalen is voor hotels in Nederland zeer ongewoon, of het moet gaan om een prijs die aantrekkelijk lager ligt en niet refundable, of vooraf een geringe aanbetaling vragen van bijvoorbeeld 100,00 Euro, zoals bij goede restaurants gebeurt. De receptioniste vertelde ons dat veel zakelijke klanten weggaan zonder te betalen. Dat is nogal een stelling en bewijzen kon ze het ook niet. Daarnaast is het zonder mijn toestemming geld innen van mijn Amex-account voor de gebruikte consumpties, voordat we hadden uitgecheckt, bij de Amex verboden, maar ligt wel in de sfeer van uw bedrijf van vooraf betalen. Net zoals het verplicht invullen van een Zoover-account. Misschien kunt u mij hierover eens nader informeren.

Leuk kleinschalig hotel.
Door A.Smit
op 30-07-2026

Prachtig kleinschalig oud hotel, gemoderniseerd naar deze tijd. Wel aan een drukke weg maar binnen heb je daar geen last van. Mooie omgeving, vriendelijk ontvangst, leuke ruime kamer met klein terrasje op een sedumdak. Ontbijt prima. Verder hebben we vooral in de mooie omgeving vertoefd en verder geen gebruik gemaakt van andere faciliteiten in het hotel.

Leuk kleinschalig hotel.-f339bbe1-ab16-49be-86e2-da30ad6f8f0fLeuk kleinschalig hotel.-3dc5a122-50a9-4408-a4cf-b98dc0311ec4
Heerlijk wegdromen op dit landgoed
Door Antoinette Willingshofer
op 28-07-2026
Alleen gereisd

Een sfeervolle zeer ruimte kamer, voorzien van alle gemakken. Airco, heerlijk matras, koffie/thee. Mooie badkamer met inloopdouche. Een televisie, waarop ik bij het inschakelen persoonlijk begroet werd. Voelde allemaal heel warm en welkom. Heb heerlijk geslapen. Ik had met creditcard betaald bij het boeken en kon ook digitaal uitchecken. Dan kan je de sleutel achterlaten bij de receptie. Omgeving is mooi en groen. Voldoende gratis parkeermogelijkheden. Vriendelijk personeel.

Heerlijk wegdromen op dit landgoed-e854332b-1a5d-481e-95e2-6cbfa3147a53Heerlijk wegdromen op dit landgoed-7e84414c-4b39-4018-a056-8193136bdb77
Diners als parels op de tong en voor het oog
Door Elieske Wisse
op 21-07-2026

Na 10 jaar kwamen wij weer terug om met z'n tweeën een bijzondere verjaardag te vieren van mijn man met een Twickelarrangement. Tien jaar geleden genoten wij van de bijzondere gerookte boter, die ons altijd is bijgebleven 😊.
Ook nu hebben we ontzèttend genoten van de overheerlijke diners in het restaurant. Heel verfijnd van smaak, echt top! Het waren pareltjes op de tong en voor het oog.

Diners als parels op de tong en voor het oog-a2ce141c-3d60-4f12-9873-54dd99597494Diners als parels op de tong en voor het oog-da04eaec-d728-464a-be74-ab7abd0e7f1f
Relaxen
Door Sander van der Weide
op 16-07-2026

Mooie locatie, rustig, heerlijke bedden en vriendelijk personeel.

Relaxen-a419d817-7081-47ce-a629-30e0beb9f461Relaxen-c04bf6b9-2ea4-4910-9239-5ca94645e3ceRelaxen-36082e74-78d9-496e-b419-f1fde0aaeb9b