We hebben de beste aanbieders voor Capfun De Bongerd voor je op een rij gezet:
Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award
Over Capfun De Bongerd
Campingpark Capfun De Bongerd is leuk voor gezinnen met kleine kinderen. In het grote waterpark met verschillende glijbanen, in de buiten- of binnenspeeltuin, én met de animatie hebben ze veel plezier. In het restaurant kun je een hapje eten of juist wat bestellen. Camping De Bongerd Campingpark ligt aan de kust, binnen 20 minuten ben je aan het strand!
Vakantiegangers zijn helemaal weg van de huisjes in het fruitpark en de bongerd, vooral vanwege hun schone en gloednieuwe staat. De verwarming en airco zorgen voor een aangenaam verblijf, zelfs als het buiten koud is. Kinderen kunnen hun hart ophalen bij de holle bolle boom en de creatieve knutselactiviteiten, terwijl de zwembaden, ondanks een beetje fris, een spetterend succes zijn. Het animatieteam wordt geprezen voor hun leuke en kundige entertainment. Eetgelegenheden zoals het klokhuis worden ook hoog gewaardeerd, bieden heerlijk eten en, in het geval van het pannenkoekenrestaurant, ook vermaak voor de kinderen. Dit alles maakt een vakantie hier echt een feestje voor de kids.
Telefoonnummer | |
Tafeltennis
Mastercard
Visa
Capfun De Bongerd
Een weekendje in de huisjes in het fruitpark geweest. Waren gloednieuw, supermooi en heel schoon. Het was erg koud maar door de verwarming en airco hebben we het zeker niet koud gehad. Op het park zelf waren ze overal bezig met onderhoud dus dat lag er allemaal een beetje troosteloos en rommelig bij. Personeel heel vriendelijk. De holle bolle boom om te spelen is super voor de kids. Knutselen vonden ze geweldig. Zwembad ook erg leuk en netjes wel wat aan de koude kant overal. Vooral het omkleed gedeelte. Eten bij klokhuis was top. Wafelien erg prijzig maar opzich prima. Wel vreemd dat je in een pannenkoeken restaurant geen kleurplaten krijgt en er geen speelhoekje oid is. Ik zou hier zeker nog een keer een kijkje willen nemen van de zomer als de buitenbaden ook open zijn.
Wij waren hier in de zomervakantie en de kinderen (5&8 jaar) wilde super graag terug waardoor wij besloten onze oud&nieuw er te vieren en paar dagen te verblijven bij de bongerd!
De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt! Zowel in de binnenspeeltuin als de speeltuinen verdeelt over het park. De pumptackbaan voor jonge en oudere kinderen super leuk!. Kasteel is wel favoriet. Animatie was met de kerstvakantie minder als met de zomervakantie maar logisch! Animatie vinden ze erg leuk! Lasergame was erg favoriet! Collor run mega succes en de shows natuurlijk. Lekker kunnen eten in de restaurants zeer vriendelijk! Al met al een heerlijke vakantie gehad in de zomer en in de winter! We komen in de zomervakantie weer terug om te GENIETEN!

Capfun De Bongerd
Met de herfstvakantie een paar dagen weg geweest naar dit leuke park. Park is ontzettend leuk voor kinderen. Met name de indoorspeeltuin en de pumptrack. Hier hebben mijn kinderen zich volop weten te vermaken (7 en 9). Het binnenzwembad is ook echt wel een aanrader ondanks dat het niet heel groot is. Het is een gezellig bad waar je je ook niet hoeft te vervelen en ook niet hoeft te staan blauwbekken. Genoeg glijbanen een normaal bad, niet te groot en op een fijne temperatuur en een leuk peuterspeel bad. Het waterpark zelf was uiteraard gesloten en het overdekte zwembad hebben we niet bezocht maar wanneer de temperaturen het toelaten is er aan waterpret op dit park geen gebrek!!
Animatieteam is ook echt een leuk en kundig stukje entertainment.
Eetgelegenheden genoeg. Wij hebben alleen het pannenkoeken restaurant bezocht ook hier is entertainment voor de kinderen en kan je heerlijk eten.
Komen zeker een keer terug!!
Was niet erg goed schoongemaakt er zat schimmel in de douche en de grond van de slaapkamer was het zeil gescheurd. En het bed is verschrikkelijk wij zijn een dag eerder na huis gegaan door pijn in me rug / lichaam heel jammer.
Mooi en groot park. Er is vanalles te doen bij goed en slecht weer. Animatie af en toe niet helemaal duidelijk. De tijden in de app komen niet altijd overeen met de werkelijkheid.