Over Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel
Wat opvalt bij Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel (Schoorl) is de grootte van de kamers. Je verblijft in ruime kamers met een ruim balkon. De badkamers zijn modern en schoon en in het restaurant is het eten lekker. Je wandelt zo de duinen in richting de zee vanaf het hotel.
Vakantiegangers vinden het fijn dat ze in dit Fletcherhotel Jan van Scorel kunnen genieten van ruime, nette kamers en een heerlijk ontbijt dat vol smaak zit. Het zwembad en de sauna brengen een extra glans aan het verblijf, net als de gezellige ligging bij Klimduin en alle winkels. Herinneringen worden versterkt door de vriendelijke bediening en de 4-sterren culinaire ervaring. Sommige reizigers waarderen de typische charme van de locatie en het relaxte gevoel dat hoort bij een vakantie. Ook het eten en de high tea krijgen complimenten, waardoor het verblijf echt stralend wordt. Ondanks kleine punten, zoals parkeermogelijkheden, blijven de meeste vakantiegangers positief verrast en gaan ze met een warme glimlach terug naar huis. Het gevoel van genieten en ontspanning straalt door alles heen.
Room service
Liften
Entertainmentprogramma
Adresgegevens | Heereweg 89, 1871 ED |
Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel
Denk je na 9 maanden met slechte conditie, eindelijk weer eens uit te kunnen gaan en van 3 dagen in dit Fletcherhotel Jan van Scorel te kunnen genieten, maar dit is bepaald niet echt gelukt 😥 De kamer had slechts een klein raampje boven de deur. I.v.m. slaapapneu afhankelijk van ASV beademing wat een goede geventileerde omgeving vereist, daarom ook snel wakker geworden van de benauwde omgeving en dan blijkt ook de mechanische luchtventilatie nog eens dicht te zitten. Van slapen is niks meer terecht gekomen. Slapen zonder luchtbeademingsmasker betekent veel ademstops! Reactie receptie, na aangeven direct nu naar huis te gaan; evt een andere kamer en stuur maar een mail.. Hier is verder door zowel het hotelmanagement van dit hotel als de gastenservice bij het hoofdkantoor zonder ook maar enige empathie op gereageerd. Met de kille reactie; geen compensatie, u heeft immers een andere kamer aangeboden gekregen en deze niet geaccepteerd.
An sich geen verkeerd hotel, kamer was netjes en erg ruim. De beperkte parkeerruimte is een dingetje, maar wat gewoon ronduit slecht was, waren de bedden en matrassen. Godallemachtig zo vreselijk slap dat er letterlijk gebroken af komt en dan ook nog 2 éénpersoonsbedden tegen elkaar aan geschoven, really??. Dit is voor ons echt een dealbreaker. De kamer kan dan netjes en ruim zijn, maar met zulke waardeloze bedden wil ik er met geld toe nog niet heen.
Aan de rand van het dorp, maar binnen 10 minuten ben je bij Klimduin en alle winkels en restaurants daar. Ruime kamers, echt 4 sterren waard. Badkamer loopt een beetje achter, o.a. door douche-in-bad en in een enkel hoekje zelfs wat schimmel. Prima zwembad en sauna. Excellent 4-sterren ontbijt met ook ruime keuze aan warme gerechten.
Een heel fijn verblijf gehad. Mooie schone kamers, heerlijk ontbijt en smakelijk gedineerd. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. We hadden een luxe kamer met balkon, heerlijk.
Had wel graag een vergrotende spiegel gehad, en jammer dat de douche in het bad zat. Persoonlijk vinden we de matrassen te zacht en kussens te dik. Nog iets meer overdekte plaatsen voor de meegebrachte E-bikes zou mooi zijn. En ik vind dat je geen parkeergeld hoort te vragen aan de vakantiegasten
Een high tea genuttigd voor de 4e keer en deze was weer fantastisch alles had een eigen smaak en ambachtelijke gemaakt zeer vriendelijke bediening en een ruime service.
We komen hier dus al voor de 4e keer en dat zegt genoeg
Culinair en op een heerlijke plek.
Wij hebben een high tea gedaan bij de Jan van Schoorl. Dit deden we omdat we goede ervaring hadden bij een ander Fletcher hotel. Met de high tea was kwalitatief niets mis echter kwantitatief was het erg weinig. Je gaat met trek van tafel. Dit doorgegeven aan de serveerster die deed er niets mee, wij dachten misschien is er een toegift mogelijk. Niet dus, later contact opgenomen met Sander de restaurant chef en hij beweegt, ook na meerdere malen overnieuw vragen niet. Ik wil jullie waarschuwen doe hier geen high tea, Sander vindt het allemaal wel prima zo.