Over Camping Geversduin
Gelegen in het prachtige Noordhollands duinreservaat vind je Camping Geversduin. Een gezellige gezinscamping zowel in een bosrijke omgeving, als dicht bij het strand. Met prachtige natuurspeeltuinen gegarandeerd voor uren speelplezier. Op de camping zijn ook twee restaurants en een minimarkt met een biologische twist. De nabije omgeving is ideaal voor fiets- en wandel liefhebbers.
Padellen bij camping Geversduin!
Wij bieden met trots onze nieuwe faciliteit aan. Kom genieten van deze populaire sportsensatie op onze prachtige outdoor padelbaan. Sporten in een unieke bosrijke omgeving wat voor iedereen toegankelijk is. De baanhuur is inclusief rackets en ballen. Bekijk snel onze website voor meer mogelijkheden en boek vanaf €20,00 jouw padelbaan bij camping Geversduin.
Vakantiegangers waarderen Geversduin om de mooie ligging tussen de duinen, het strand op fietsafstand en de rustige, natuurlijke sfeer. Ze genieten van de eenvoudige, schaduwrijke kampeerplekken tussen de bomen en de uitgebreide speelgelegenheden voor kinderen, waardoor er volop vrijheid is om te bewegen. Het activiteitenaanbod wordt als heel leuk ervaren, en de voorzieningen zoals het sanitaire gebouw worden geprezen om de goede staat en het grote gebruiksgemak. Veel reizigers vinden het fijn dat er biologische producten aanwezig zijn en dat het terrein groot genoeg is om te verkennen zonder dat het overweldigend wordt. Het lijkt een plek waar gezinnen plezier en rust kunnen combineren, met veel aandacht voor de natuur en gezonde levensstijl.
Fietsverhuur
(Mini) supermarkt