Laagsteprijsgarantie
7.3
GoedScore uit

Over Camping Geversduin

Gelegen in het prachtige Noordhollands duinreservaat vind je Camping Geversduin. Een gezellige gezinscamping zowel in een bosrijke omgeving, als dicht bij het strand. Met prachtige natuurspeeltuinen gegarandeerd voor uren speelplezier. Op de camping zijn ook twee restaurants en een minimarkt met een biologische twist. De nabije omgeving is ideaal voor fiets- en wandel liefhebbers.

Padellen bij camping Geversduin!

Wij bieden met trots onze nieuwe faciliteit aan. Kom genieten van deze populaire sportsensatie op onze prachtige outdoor padelbaan. Sporten in een unieke bosrijke omgeving wat voor iedereen toegankelijk is. De baanhuur is inclusief rackets en ballen. Bekijk snel onze website voor meer mogelijkheden en boek vanaf €20,00 jouw padelbaan bij camping Geversduin.

Op Geversduin voel je meteen de ontspannen sfeer. De camping is overzichtelijk en groen, met eenvoudige plekken tussen de bomen. Je hoort de vogels en ruikt de frisse natuur, terwijl de kinderen overal kunnen spelen. Het sanitair is goed verzorgd, ideaal voor gezinnen die veel bewegen. Je wandelt of fietst zo naar het strand en de indrukwekkende duinen, waardoor je vakantie echt ademt. De camping biedt veel leuke activiteiten en biologische producten, wat de gezellige sfeer versterkt. Het is ideaal voor families die samen willen genieten zonder dat alles te groot wordt. Met verstopplekjes om te zitten en ruimte om vrij te bewegen, blijf je lang plakken in deze zonnige, natuurlijke omgeving. Een plek die vrolijke herinneringen achterlaat.

• Fietsverhuur

• (Mini) supermarkt

• Padel

• Entertainmentprogramma

In de buurt
  • Strand: 4000m

• Treinstation: 3000m

Beverwijkstraatweg 205, 1901 NH

Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.