Laagsteprijsgarantie
3.7
OnvoldoendeScore uit

Over Fletcher Hotel-Restaurant Marijke

Dichtbij de kust, in Bergen, ligt Fletcher Hotel-Restaurant Marijke. Het hotel bestaat uit meerdere gebouwen en sommige delen zijn aan vernieuwing toe. Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en van goede kwaliteit. Fiets naar Bergen aan Zee om even uit te waaien op het strand. In de bossen en duinen is het tevens heerlijk wandelen.

Vakantiegangers genieten van de gezellige sfeer bij High Tea bij Fletcher. Ze waarderen dat er chocolade, bosvruchten en bladerdeeg hapjes waren, die lekker vers en smakelijk waren. Men vindt het fijn dat de thee en koffie snel werden geserveerd, en dat het tempo van de high tea ontspannen bleef. Het is een fijne herinnering aan een zonnige dag vol kleine lekkernijen en een warm gevoel. De sfeer van de locatie krijgt vaak een positieve boost door de lokale charme en de smaakvolle hapjes. Zo krijgen vakantiegangers een lekker momentje om te genieten, dat hun dag echt kan opvrolijken. De herinnering aan een smakelijke high tea blijft zo lekker lang hangen, klaar voor nieuwe vakantiekriebels.

• Airconditioning

Dorpsstraat 23-25, 1861 KT

Fletcher Hotel-Restaurant Marijke

3.7
OnvoldoendeScore uit 28 reviews

high tea met slappe broodjes en lauwe soep
Door Els op 29-05-2026

High tea geboekt (Vriendenloterij 20,00 euro da's nice) Maar 't was ook niet meer waard. Vorige keer (via AH 29,00 euro) in 'n andere Fletcher vestiging, was 't goed bevallen, dus nu nog 'ns gegaan. Maar in Bergen is 't geen aanrader. Oa 1 persoon had geen bestek. Als men even de broodjes vóór 't opdienen afbakt, zijn ze knapperiger, niet slap/zacht. 'n broodje vegan kaas is zóveel smakelijker mét 'n simpel blaadje ruccola of schijfje tomaat/komkommer. Bietenbroodje met smeersel, maar écht te weinig en ook dat broodje was slap/droog. Start met koffie, da's aardig maar meteen komt de lauwe soep en de mini kaassoufles. Op de thee moest gewacht worden, we gingen er bijna om vragen, het is high tea! Chocolade- bosvruchten- en bladerdeeg hapjes waren lekker. De broodjes waren triest. 'n high tea hoeft niet 'gezond' te zijn, maar totaal geen groente of fruit is érg saai. Avocado, tomaat, komkommer, ruccola da's toch zo toegevoegd. Jammer!

NIET AAN BEGINNEN! VERSCHRIKKELIJK!!!
Door Weemhoff op 19-04-2026

Fletscher Hotels Marijke Bergen nh, vreselijke ervaring!
Ingebrekestelling
Telefonische deal gemaakt a €608.- voor vijf nachtjes, ALL IN. Bij aankomst toch nog wel extra even €37.50 voor P dokken.
‘Ja dat stond in uw bevestigingmail’.
Nonsens dus, all in is all in.
Na onze klacht zou manager nog contact met ons opnemen . NADA.Meteen bij aankomst afrekenen. De laatste (!) dag kregen we wel een e-mail dat bankgegevens op straat hebben gelegen.
Verder: zeer ruime P werd leeg gehouden, daar konden wel vier bussen staan, verplicht gebruik kleine P was ver lopen, structureel overvol , dus half in de heg parkeren.
De kamer: kun je je kont niet keren: 1 stoel voor twee personen onder bureau, zo krap! WC deur sloot niet: das lekker poepen in het gezicht van je partner. Knop radiator werkte niet goed, koud, of bloedheet. Gordijnen hingen los, geen hoeslakens, je ligt op matras, brandalarm, lift kapot, douche zeer lauw, GEHORIG. VRESELIJK

Vies bed
Door Annemie Fonteyne op 24-07-2025

We hadden voor 3 nachten geboekt.
De eerste avond merkten we dat we vieze laken hadden, naat de receptie gestapt.
Zij kon daar niet weg om te verschonen. Uiteindelijk waren we al blij dat we propere lakens kregen. We hebben zelf ons bed verschoond. We dachten dat we de volgende dag een excuus zouden krijgen…..nee hoor. Als ik iemand aansprak wisten ze nergens van. De èèn zou het vragen aan de ander….eigenlijk trok niemand er zich iets van aan.

Niet meer verhuren, drama!
Door C Staal op 14-07-2025

Slechte kamers en matrassen zakken vreselijk door, echt niet meer verhuren! We hebben geklacht en kregen van veel kamers de mogelijkheid om zelf te kijken of de matrassen beter waren, uiteindelijk maar een kamer maar geaccepteerd die het minst slechte van de slechtste was!

verschrikkelijk!!
Door karina op 14-07-2025

De kamer was verschrikkelijk. Niet eens 1 ster waardig. Oud, smerig, vieze lucht en enorm warm en muf, gehorig. We hebben voor 1 nacht van 185 euro betaald incl ontbijt. Dat was deze kamer absoluut niet waard. Dat Fletcher dit soort kamers verhuurd, is onbegrijpelijk. ons zie je hier niet meer terug. een klacht ingediend bij het hotel, daar werden we verwezen naar de website en werd niet eens excuses aangeboden. vervolgens digitaal een klacht ingediend en worden we als volgt afgeserveerd. : excuses we nemen deze ervaring mee om de dienstverlening te verbeteren.
wat een waardeloze reactie. we voelen ons echt niet serieus genomen.

Slecht
Door Linders op 23-02-2025

Vieze kamer volle prullenbakken hebben zelfs niet kunnen douchen zo vies was de badkamer putje zat nog onder de haren van de vorige mensen