Laagsteprijsgarantie

FenomenaalScore uit 4 reviews

Super leuke gezellige camping
Door Sil op 21-07-2025
Alleen gereisd

Super leuke camping. Mooie zwemplas. Broodjes en gebak service op het park. Vriendelijk personeel. Enige nadeel ik had een plek in de buurt van het strand en als je naar de receptie of restaurant wil moet je door het losse zand lopen er is geen verhard pad ofzo

Chapeau
Door Desiree noordover op 13-08-2024

Voor het eerst een seizoenplaats van april tot sept....wat een leuke gezellige camping...veel te doen voor jong en oud , lieve en gezellige medewerkers ondanks dat zo warm was bleven ze hard werken en lachen....toppers....volgend jaar willen we weer !!!
Het enige minpuntje is dat er geen campingwinkel is...maar dorp is vlakbij...
Goed voor elkaar ....dikke pluim voor de eigenaren mieke en Patrick en natuurlijk alle medewerkers ....animatie,Horeca,schoonmaak , facilitaire dienst en iedereen die dit waar maakt.
TOPPERS!!!!!

Precies goed!
Door Tim op 03-08-2024

Wij zitten 12 dagen op deze camping. De locatie is erg prettig, je zit vlak bij twee dorpen waar veel te doen is. Het sanitair is schoon en wordt goed bijgehouden. Onze kids hebben zich vermaakt met het animatieteam. Niet elke activiteit is even uitgebreid, naar voor een redelijk kleine camping doen ze meer als ik had verwacht.
Het meertje is heerlijk om in te zwemmen, zeker bij een warme dag! Een steiger om af te springen en een speeltuin bij het strand, naast wat opblaas drijf materiaal hebben onze kinderen niet meer nodig gehad.
Het veldje waar we op zitten was ook goed onderhouden, er stond een schommel met wit zand er omheen.
Tja en dan de prijs nog, voor onze 12 dagen betaalde we maar 480 euro. Dat is echt geen geld voor een zomervakantie in Nederland.
Wij hebben hier ook vrienden staan tijdens het seizoen dus alles bij elkaar voor ons een rede om nog eens terug te komen!

Héérlijke week!
Door Maria op 16-08-2022

We hadden een zeer ruime kampeerplaats op veldje 7B. Er was genoeg ruimte voor een tweede tentje. Sanitair was heel netjes, goede douches (zonder muntje). Wasserette was ook goed. Muntjes verkrijgbaar bij de receptie. Vriendelijk personeel. Heerlijk water, leuk strand met veel vertier voor de kids. Veel animatie voor kinderen en tieners. Er heerst een hele gezellige sfeer op de camping. Het wordt netjes onderhouden. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Centrum met winkels (Jumbo/Kruidvat/campingwinkel) dichtbij. Horeca aan de dure kant (maar dat is nu overal zo) Tip: zwemmen bij de Kuilen is leuk en als uitje naar Billybird (ook een strand met aquafun). Kortom, deze camping is echt een aanrader. We komen zeker nog een keer terug!