Laagsteprijsgarantie
VoldoendeScore uit
    Activiteiten
    Onderkomen

Over Landal Het Vennenbos

Bij Landal Het Vennenbos voel je de vakantiekriebels meteen opkomen. Dit gezellige verblijf ligt in Hapert en biedt alles voor een stralende vakantie, van uitgebreide faciliteiten tot een schitterende omgeving. Klaar voor plezier, ontspanning en herinneringen? Dit wil je echt meemaken!

De ligging

Landal Het Vennenbos ligt in Hapert, een prima plek om lekker bij te komen. Je rijdt er makkelijk naartoe en de omgeving barst van de leuke dingen om te doen. Fiets door mooie natuur, geniet van heel diverse activiteiten en voel de vakantiesfeer meteen opborrelen. Dit is de start van jouw fijne avontuur!

Wanneer je bij Landal Het Vennenbos bent, voel je je meteen welkom. Het vriendelijke personeel helpt je graag en je hebt volop keuze aan faciliteiten, zoals een speelkamer, kinderopvang, wasservice en een speeltuin. Je kunt relaxen in het bubbelbad of genieten van de sauna en zonnebank. De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in de miniclub of op de speeltuin. Voor je dagelijkse boodschappen is er een supermarkt en je kunt souvenirs scoren in de shop. De comfortabele kamers met terras, complete kitchenette en moderne voorzieningen maken je verblijf compleet en zorgen dat je je hier snel thuis voelt.

Je hoeft je geen zorgen te maken over eten, want er is een restaurant, koffiehuis en bar op het terrein. Ontdek gezellige plekjes om verse broodjes te scoren of ontspannen met een drankje. De tijden en locaties maken je verblijf makkelijk, zodat je gewoon kunt genieten van wat je het lekkerst vindt. Lekker buiten in de zon of gezellig binnen, hier is voor elk wat wils.

Je betaalt de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen ter plekke, deze zijn nog niet inbegrepen. Sommige faciliteiten kosten extra en kunnen afhankelijk van het seizoen, het weer of onderhoud tijdelijk gesloten zijn. Maak je geen zorgen, je bent goed voorbereid en alles is erop gericht dat jij volop kunt genieten van je vakantie. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en volop kunt relaxen.

Vakantie bij Vennenbos brengt je direct in een gezellige sfeer, met veel te doen voor iedereen. Het park zelf is echt top, met veel activiteiten en een levendige uitstraling. De sfeer buiten is rustgevend, en de kinderen kunnen zich gewoon lekker uitleven. Het zwembad is een zwoele verrassing, waarbij je kan ontspannen en genieten van het water. De kleinkinderen hebben er volop plezier en komen thuis met stralende gezichten. De locatie ademt een vakantiegevoel dat je niet snel vergeet. Soms is er wel wat betrekkelijk, maar dat wordt snel vergeten door de levendigheid en het charmante park. Het is een plek waarbij de herinneringen vooral in de gezellige, zonnige momenten liggen.

• BBQ toegestaan

Activiteiten
    Onderkomen

Nooit Nooit meer! Paradijs voor vuurwerkfanaten
Door Suzanne Hof op 12-01-2026

Vernieuwd huisje betekent alleen likje verf en andere meubels, heeeel slecht geïsoleerd, het waait gewoon binnen. Park wordt totaal overboekt, rijen om überhaupt zwembad in te komen, activiteiten zelfs 3 dagen van te voren niet boekbaar.
Vanaf aankomst constant vuurwerk, dag voor oud en nieuw hele dag vuurwerk over het ijs naar onze rij huisjes gegooid, nota bene hondenhuisjes!! Als je buiten liep met je hond bleven ze afsteken, zelfs vlakbij en moest je echt vragen of ze even konden stoppen.. Personeel gevraagd naar beleid, geen idee, receptie; ja we kunnen niet zoveel, excuses voor het ongemak. Ongemak!! Er werd letterlijk vuurwerk naar mij en mijn hond gegooid, zowel door tieners als door kinderen van 6 a 8 jaar!!! Van ellende na 48u naar huis gegaan ipv 5 dagen. Na een klacht telefoontje met de mededeling dat ze geen beleid hebben of gaan maken en ook nooit gaan handhaven.. Bon die ons beloofd is nog steeds niet ontvangen.

Vreselijk vies huisje - Mooi zwembad
Door Familie Smit op 18-08-2025

We zijn in augustus 2025 een weekend in Vennenbos geweest. Bij aankomst in ons huisje (303) schrokken we nogal. Er was gewoon niet schoongemaakt. Overal spinnenwebben en stof. Restanten eten in het servies. Muffe geur. De tuinset zelf maar even schoongemaakt, de doek was zwart van de viezigheid. Wat ik onder en rondom de bank aantrof was gewoon ranzig.
Uiteraard naar de receptie gelopen en een klacht ingediend. Er werd toegezegd dat er schoongemaakt ging worden, maar dit is nooit gebeurd. Echt heel treurig. Als kleine pleister uiteindelijk op dag 2, een uurtje bowlen cadeau gekregen, maar voor ons nooit meer Landal. Dit is zo slecht.
Op wel positief af te sluiten, het zwembad is top!

Vreselijk en erg duur, alles kost extra geld
Door Debbie op 10-08-2025

Huisje echt heel vies, eetkruimels van de vorige lagen nog op tafel. Overal dode beestjes, spinnen en rag. Animatie dames helemaal niet aardig. Overal moet je extra voor betalen en niet weinig ook. Elke activiteit kost geld, alleen speeltuinen en bollo shows zijn gratis. Wat je kind ook maar wilt doen, kost geld, kost ook geld en ga zo maar door. Terras erg weinig aanbod in de lunch en diner kaart. Reserveren voor alles en is heel snel vol. Steakhouse maar 2 dagen open, dan keuze uit pizza of patat. Terras erg duur voor drankjes. Zwembad is top! Alleen ook daar de mensen niet aardig. Op 1e dag duikbril gekocht en helaas verloren, vroeg of ze iets hadden gevonden maar t antwoord was gelijk nee. Terras buiten moet je soort vechten voor een plek. Zodra er iemand ergens op staat staan er al mensen die de plek willen. Zelf qr code scannen om te bestellen, je hebt overal je telefoon nodig, zelfs om huisje in te gaan. Zorg voor volle batterij

Erg slecht onderhouden huisjes.
Door Esther Aarts op 26-07-2025

Huisje was oud, vies , slecht onderhouden.
Klacht ingediend over schoonmaak, deze is volgende dag gekomen. Overige hebben we zelf schoongemaakt.
Prijs kwaliteit is veel te hoog voor hetgeen je krijgt. Huisje is oorspronkelijk voor €3200 voor 2 weken. De staat is zo slecht, dat wij ook besloten hebben niet meer te gaan . Pas als er is opgeknapt willen we wel weer komen.
Huisje was voor 5 personen, ook dit klopt niet. Je kan niet met 5 personen.in huiskamer zitten. Veel te klein.
Het park zelf was super. Veel te doen. Iedereen erg vriendelijk.
Wij zaten er met onze 2 kleinkinderen , deze hebben genoten.

Ganzen overlast
Door Ramon op 19-07-2025

Hebben een dag eerder de vakantie beëindigd. Onze hond is woensdag ziek geworden van alle ganzenpoep. Ze was aan een stuk door aan het kotsen groene zooi kwam eruit. Donderdag groene diarree. Melding gemaakt bij de receptie en dan krijg je te horen wat vervelend. Tja dan denk ik wat zou de directie vinden als ik die 50 ganzen vang en loslaat in hun achtertuin. Dus aan alle honden bezitters denk goed na voordat je hier naar toe gaat. Tevens ook voor gezinnen de ganzen blazen naar kinderen en willen ze aanvallen

Teleurstellend
Door Da op 13-07-2025

Er werd bij aankomst geen informatie gegeven. Ik moest van de vorige gasten vernemen dat er een plattegrond beschikbaar was. Toen we de deur van de woning wilden openen, bleek dit alleen mogelijk met de app en een badge – iets wat ons niet was meegedeeld.
Er was weinig tot geen animatie, en wat er was, was enkel geschikt voor peuters.
Zelfs de bingo was betalend.
Ik zal hier zeker niet meer terugkomen.