Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Minigolf
Buitenzwembad
Adresgegevens | Werstkant 17, 5258 TC |
Camping De Hooghe Heide
Wij hebben het ondanks het mindere weer heel leuk gehad. De kinderen vonden vooral het midgetgolf en het zwembad leuk, het zwembad was wel een beetje koud. De pannenkoeken in de Pimpernel waren vrij slap en de smoothies waren meer ijsklonten zodat de smaak snel wegviel.. jammer. Wel vriendelijk personeel.
We zijn inmiddels voor het tweede jaar geweest en opnieuw hebben we enorm genoten. De laatste week van de zomervakantie was weer een top afsluiter. De camping is misschien eenvoudig, maar voor kinderen is het echt perfect — ze vermaken zich de hele dag buiten, spelen, ontdekken en genieten. Voor ons voelt het als een plek waar je zonder gedoe kunt ontspannen, waar de kinderen vrij rondrennen en waar je zelf lekker tot rust komt. Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij. Een heerlijke, no‑nonsense kindercamping waar je vakantie vanzelf goed komt.
Wij hebben een hele maand gestaan om lekker uit de drukte te ontsnappen. We wisselen tussen op de camping zijn en thuis zijn, Dit was heerlijk. Enige nadeel was dat de slagboom pas om 8u open ging waardoor we smorgens met wat spulletjes naar de parkeerplaats moesten sjouwe ipv dat we t vanaf de tent in de auto konden zetten en naar de slagboom konden rijden. Maar dit was onze keuze natuurlijk.
Hele fijne tijd gehad, hele leuke annimatie met veel verschillende spellen en bezigheden. De kids hebben lekker rond gedaan met de skelters, minigolven wat allemaal bij de prijs in zit en je niet hoeft te huren. Ook de speeltuin zorgde voor goed vermaakt.
T zwembad was wat koud maja heel de meimaand heeft de zon er ook nog niet echt op gestaan.
Sanitair was simpel maar netjes schoon en noet kapot.
Alleen met de sleutel naar de wc was lastig voor kids om zelf naar de wc te gaan, de deur was vrij zwaar en een stukje vd klink af.

Keurige camping met vriendelijk personeel. Echt een aanrader. Helaas kan niet elk veld een enorme regenbui aan, hoewel dit wel weer snel wegzakt.
Veel voorzieningen.
We zijn maar een dag geweest, toch maakt deze camping een hele goede indruk. Midden in de natuur, vriendelijke ontvangst, geen gedoe, goed sanitair (lekker verwarmd). We willen hier zeker nog een keer naar toe en dan uiteraard langer. Water- en stroomaansluiting op de ruime kampeerplek.