Over Hotel Riche
Bij Hotel Riche voel je die fijne vakantiekriebel meteen opkomen. Gelegen in Valkenburg, wacht een comfortabel verblijf met talloze faciliteiten en een gezellige sfeer. Of je nu ontspant in de tuin, geniet van een goed ontbijt of de omgeving verkent—dit hotel zorgt dat je je direct thuis voelt. Klaar voor een heerlijke, stralende vakantie? Lees snel verder!
De ligging
Hotel Riche ligt in Valkenburg, een topuitvalsbasis voor plezier en ontspanning. Het is makkelijk bereikbaar vanaf Maastricht, met de dichtstbijzijnde luchthaven op korte afstand. In de omgeving vind je veel te doen: van gezellige terrassen tot mooie wandelingen en cultuurhistorische plekjes. Je loopt zo het bruisende centrum in en voelt je gewoon meteen op vakantie. Zin om te ontdekken en te genieten? Dit is je startpunt voor een geslaagde trip.
Wanneer je bij Hotel Riche binnenstapt, merk je meteen de warme, vriendelijke sfeer. Het hotel beschikt over 55 kamers waar je heerlijk kunt ontspannen na een dagje eropuit. Je voelt je snel thuis tussen de comfortabele bedden en de gezellige lounge met open haard. Dankzij de lift bereik je makkelijk alle verdiepingen. Met gratis Wi-Fi, een tv-ruimte en mogelijkheid tot fietsen huren, zit je je vakantie vol plezier door te brengen. In de tuin kun je genieten van de zon en de frisse lucht, terwijl je ‘s avonds nog een drankje neemt in de bar. Bovendien is er een hotelrestaurant waar je terecht kunt voor een stevig ontbijt dat je goed op weg helpt voor de dag. Alles is ingericht voor comfort en plezier, zodat je echt even kunt ontspannen en genieten.
Bij Hotel Riche kun je genieten van een smakelijk ontbijt, ideaal om je energiek te starten. Het restaurant biedt een fijne plek voor een uitgebreide maaltijd, en in de bar kun je na een dag vol avontuur nog gezellig napraten. Verse broodjes en goede koffie maken je ochtend compleet. Of je nu zin hebt in een rustige lunch of een gezellige avond, er is altijd iets dat bij jouw smaak past. De sfeer is ontspannen en warm, waardoor je je meteen thuis voelt. Lekker uit eten gaan doe je hier precies zoals jij dat wilt—met goede gerechten en een prettige ambiance.
Je betaalt de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet inbegrepen; deze moet je ter plekke voldoen. Sommige faciliteiten, zoals de fietsenverhuur en het restaurant, kunnen seizoensgebonden of tegen betaling zijn. Daarnaast kunnen bepaalde services tijdelijk niet beschikbaar zijn door onderhoud of weersomstandigheden. Maar wees gerust: alles is gericht op jouw gemak en plezier. Zo ga je goed voorbereid op vakantie en kun je volop genieten van alles wat Hotel Riche en Valkenburg te bieden hebben.
Vakantiegangers genieten van het gezellige en vriendelijke sfeer bij Highlight hotel. Ze waarderen het mooie, ruime hotel en het prachtige rustige dakterras waar je heerlijk kunt relaxen. Het eten is royaal en smakelijk, met drankjes erbij, en de sfeer is altijd warm en hartelijk. Veel reizigers sluiten de dag af met leuke activiteiten zoals wandelingen en uitstapjes, wat voor extra herinneringen zorgt. De ligging vlak bij het centrum van Valkenburg maakt dat je snel in het bruisende hart van de stad bent, terwijl je ook kunt genieten van het buiten terras achter het hotel. Kleine details, zoals snel opgelost gekraak of ventilatoren op kamers, laten zien dat ze de details niet onopgemerkt laten. Het straalt vakantiegevoel uit, en dat willen ze graag vasthouden.
Fietsverhuur
Lobby
Room service
Liften
Restaurants met airconditioning
Entertainmentprogramma
Adresgegevens | Neerhem 26, 6301 CH |
Hotel Riche
Geweldig mooi hotel vriendelijk personeel eten ook goed.
Een deur die kraakte werd na de melding van een paar minuten gelijk opgelost.
Bedankt voor deze mooie dagen.
Lars, Lindsay en Team Enjoyhotel Riche
We sliepen in de dependance gelegen tegenover het hotel aan een drukke verkeersweg. De kamers hadden geen airco en een raam openzetten was door de drukke weg voor de deur geen ootie.De ligging vlak bij het centrum van Valkenburg gaf de mogelijkheid om even het centrum in te lopen. We hebben genoten van het buiten terras achter het hotel daar was het goed verblijven.
Mooie ruime kamer en badkamer, ventilator op de kamer. Prachtig rustig dakterras.
Lekker eten, royaal met drinken inclusief. Leuke activiteiten zoals de rondwandeling en bus uitstapje.
Fijn verblijf gehad met onze famile van 9 personen. Vriendelijk personeel en lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar!
Dit was de tweede keer in Hotel Riche, ook in Mei 2024 zijn wij er geweest. Het is ons goed bevallen. Het is allemaal op loopafstand,kabelbaan ,rodelbaan,ruïnes en het mooie en gezellige centrum. Ook de busreis in de omgeving is een aanrader echt fantastisch. Wij gaan er zeker nog een keer naar toe. Ook de eigenaren Lars en Lindsay waren toffe en vriendelijke behulpzame mensen. Wij Hebben genoten. Zeker een aanrader.
Mvg. Cor en Auktje Rijkens