Laagsteprijsgarantie

5.3
MatigScore uit 17 reviews

Fijn verblijf
Door Simon op 31-03-2026

Het hotel is een monumentaal pand dat enigszins gehorig is. Echter als een ieder zich conform normen en waarden gedraagt is dat geen probleem. Verder kunnen we alleen maar zeggen dat het een sfeervol hotel is. Personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam in alles.
Parkeren achter het pand bij de ingang, heel prettig. Ontbijt overvloedig, vers, eitje wordt gebakken waar je bijstaat. Restaurant heeft
kleine kaart, maar voor ieder wat wils.
Hotel ligt op loopafstand van centrum en alle musea en attracties.
De door ons gebruikte kamer was schoon, evenals de badkamer.
Kortom, heel prettig verblijf.

Zó slecht heb ik t lang niet meer getroffen
Door F de Heer op 05-06-2025

Wij zijn eerder naar huis gegaan, zó slecht.
Bijna geen oog dicht gedaan door de slechte matrassen. Gemeld bij de receptie, geen oplossingsgericht denken of handelen.
Eenmaal thuis een mail gestuurd met onze klacht en gevraagd voor enige vorm van compensatie. Wordt er gezegd dat we alleen maar uit zijn op geld, wat een belediging! Alsof we midden in de nacht voor de lol ruim 3 uur in de auto gaan zitten.
Dit moet een 4 sterren hotel zijn? Beter ga je een tent huren op de camping, heb je t beter.
Helaas is 0 sterren niet mogelijk.
Eerlijk vermelden: het ontbijt was geweldig, locatie en historie mooi.

Slechte service, vieze kamers en geen compensatie
Door Amali op 23-03-2025

Ons verblijf in Parkhotel Valkenburg was ronduit teleurstellend. Al vanaf de lift hing er een sterke sigarettenlucht, wat absoluut niet past bij een fatsoenlijk hotel. De kamer zelf was extreem gehorig, waardoor we elk geluid van de buren konden horen.
Daarnaast was onze badkamer een ramp: er hing een muffe geur en zowel de wc als de wasbak waren verstopt. Tot overmaat van ramp was het zwembad – een belangrijke reden voor onze boeking – niet beschikbaar, zonder dat we hier vooraf over waren geïnformeerd.
Toen we deze problemen bij de receptie aankaartten, was het enige wat ze boden een korting op het ontbijt. Geen oplossing, geen compensatie, en het management was niet aanwezig of bereikbaar.
Dit hotel neemt service, hygiëne en comfort duidelijk niet serieus. Wij komen hier nooit meer terug en raden anderen aan om een betere optie te kiezen.

Oud, muf en duur
Door Inge op 08-09-2024

Zeer gedateerde, ongezellige 4-persoonskamer met oud, afgeleefd meubilair. Er kan maar een raam open (van de 6), de rest is dichtgeverfd. Hierdoor veel te warm en muf. Douche wisselt enorm van temperatuur, van ijskoud naar heel heet. Zeker voor de kinderen erg onprettig. Kamer was wel schoon. Ontbijt is prima. Het hotel is flink aan de prijs, voor dat geld verwacht ik een stuk meer.

Prima
Door Rene Verhoeven op 03-09-2024

Alles prima, nette gerenoveerde kamer. Erg ruim. Vriendelijke ontvangst bij de receptie en zeer vriendelijke bediening in het restaurant. Tom en Kasha!

Vies!
Door Tye op 10-08-2024

Verbleven in kamer 331, super vies! Dikke pakken stof, verkalkte douchekop, insecten in badkuip. Ramen konden niet open. Waardoor het er heel erg stonk. Vlekken op alle lampenkappen. Helaas ondervond de dame van de receptie dit niet zo...
Afstand tot centrum is perfect.
Ontbijt is ook zeer goed.
Het meeste personeel is zeer vriendelijk
Parkeren bij hotel.