Hoeve de Gastmolen

Over Hoeve de Gastmolen
Voor jong en oud is Camping Hoeve de Gastmolen in Vaals een goede keus. De camping ligt in een beschermd natuurlandschap en heeft een supermarkt, fruitbomen waar je het fruit van kunt plukken en een recreatieruimte. De kinderen beleven waterpret in het zwembad van Landal (waar je als campinggast gebruik van kunt maken) op 500 meter van de camping.
Vakantiegangers zijn dol op Hoeve de Gastmolen vanwege de prachtige, verzorgde camping met ruime plekken en een adembenemend uitzicht. Het sanitair wordt geprezen om zijn luxe, schoonheid en het feit dat het heerlijk verwarmd is, waardoor zelfs douchen een genot wordt. De mogelijkheid om verse broodjes te bestellen via de website wordt zeer gewaardeerd. Kinderen vermaken zich uitstekend op het speelveldje en in de beek, terwijl de camping een perfecte uitvalsbasis is voor activiteiten in Limburg, Duitsland en België. De sfeer is gemoedelijk en relaxed, met bijzondere aandacht voor het mooie, nieuwe sanitairgebouw en de speelse opzet van het terrein die zorgt voor een unieke en rustige campingervaring.
Camping Roland
Camping- € 191
p.p. vanaf*
Camping De Schatberg
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Camping De Leistert
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | lemierserberg 23, 6291 NM |
Hoeve de Gastmolen
Wat een prachtige camping. Alles keurig verzorgd. Het badhuis nog mooier dan thuis.Ruime plekken , niet in een rijtje. Prachtig uitzicht. Behulpzame eigenaar.
Wij hebben twee nachten met ons camperbusje op deze camping gestaan.
We zijn netjes ontvangen door de eigenaar. Een prachtige camping, mooie plekken. Heerlijke broodjes die je kan bestellen via de website. Het sanitair is echt schoon, luxe en heerlijk verwarmd, en er is een gezellig muziekje aan.
Wij komen hier zeker nog weer terug!
Voor het 2e jaar op zijn we bij Hoeve de Gastmolen geweest. 1e jaar met 35 graden en warmer en dit jaar koeler. Wat een fijne camping. Heel net sanitair, goed schoon gehouden. Veel beter dat de douches niet meer met €0,50 cent gaan zoals in 2022 nog het geval was. Voor de kinderen is er genoeg te doen op het speelveldje en heerlijk spelen in de beek. En anders wel bij het Landal park tegenover de camping. Ideaal. Mooie fijne, gezellige, rustige camping. Ook heel fijn dat ze geen jaarplekken hebben. Geeft toch een fijnere sfeer zo. Wij komen graag nog eens terug.
Deze camping gaf ons echt het campinggevoel dat we zoeken! Rustig, relaxed, ruime plaatsen, diversiteit (niet alleen maar caravans, maar ook veel tentdoek!). De plekken zijn wel hier en daar wat scheef, dat geeft een extra uitdaging met plaatsen van tent/vouwwagen. Prachtig nieuw sanitairgebouw! Gratis Wifi alleen in wifi-huis/recreatieruimte.
Mooie omgeving, prima uitvalsbasis voor leuke activiteiten in Limburg, Duitsland, België.
10 dagen op deze mooie camping gestaan, op een plek in de rij die aan het weiland grenst. Gezellig grazende koeien achter de heg, de tarwe werd geoogst, leuk die bedrijvigheid. Camping heeft 79 plekken, maar is heerlijk rustig door alle aparte velden. Hier geen rijen caravans naast elkaar, het terrein is speels van opzet met een goeie mix van tenten, vouwwagens, caravans en een paar campers. Veel jonge gezinnen, die bij het veld bij de zandbak staan. Mooi badhuis, soms even wachten, maar dat hoort er bij in het hoogseizoen. Persoonlijk vind ik een muziekje in het toiletgebouw heel fijn, dat was hier niet. Wij hebben een fijne tijd gehad, dames bij receptie heel vriendelijk, eigenaar ook, sfeer op de camping heel gemoedelijk en relaxed. s Avonds op tijd rustig, heerlijk. Prachtig uitzicht, kortom genoten!
Erg fijn verblijf gehad met 2 jonge kinderen. Super ruime plek en een warm ontvangst. In de buurt is er genoeg te beleven. Het toiletgebouw ziet er super uit, schoonste die wij zijn tegen gekomen. Enige minpunt was, als de grond in de douchecabines nat word tijdens het douchen weerspiegelt het op de grond zodat je overduidelijk zicht hebt op je buren. Zelfde geval in de avond, de ramen van de dakkapel is mat maar alsnog als het donker was kon je de buurman/buurvrouw naast je zien douchen dus ook visa versa.