Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Kruinweg 1, 6369 TZ |
Groenpark Simpelveld
Muizen! Geen oog dicht gedaan. Muizen die over je bed lopen, in je nek snuffelen en aan je koffers knagen. Na 1 nacht het verblijf afgebroken. Park geeft niet thuis. Na 2 weken bellen en mailen bieden ze 20% op een volgend verblijf aan. Schandalige organisatie!
Wat een mooi park met een prachtige ligging. De receptiemedewerker was zeer behulpzaam. Wij verbleven in huisje nummer 48. Een schoon en ruim huis, van alle gemakken voorzien. We hebben vooral genoten van de stortdouche!😉. Vanaf het park loop je zo het Heuvelland in. We hadden beboekt via de website van het park. We hadden gehoord dat sommige huisjes privé verhuurd worden en niet altijd aan de verwachtingen voldoen. Wij waren zeer tevreden komen zeker nog eens terug in huisje 48.
We hebben net een paar dagen heerlijk vertoefd in huisje 97 in het bungalowpark. (10-14 mei 2023).Een ruim ,goed verzorgd,gezellig huis! Het was goed en prettig ingericht. Schoon en comfortabel. Een groot grasveld achter het huis. Ook de ligging aan de rand van het park, gaf een vrij gevoel. Je was snel op de landweg buiten het terrein in de prachtige natuur en hoefde niet het hele park door.
We hebben al meerdere vakanties in het bungalowpark doorgebracht in verschillende types huisjes (Vroeger al met kleine kinderen). En voor ons is het duidelijk. Volgende keer WEER 97! TOP!
Ik ben een midweek in Groenpark Simpelveld geweest en heb een zeer goed tijd daar gehad. Ik logeerde in Het Prinsje op nummer 16 in het park.
Een superschoon, gezellig en knus ingericht huisje. Een prachtige keuken met meer dan voldoende servies en kookgerei, heerlijke bedden en een fijne badkamer. Aan alles is gedacht in dit huisje. Ook je hond is welkom! Ik werd verwelkomt met een vlaai en violen en narcissen in de tuinbak. Hoe zonnig wil je het hebben. Veel gewandeld, lunchje hier en daar en s`avonds in het huisje lekkere maaltijd gemaakt en daarna met Netflix op de bank. Een dikke 10 voor het Prinsje.